Вести:

петак, 29. јануар 2021.

Шизофрене изјаве ''патриоте'' Селаковића док учествује у највећој издаји српске земље у историји!

петак, 29. јануар 2021. | Уреднички колегијум 0

Шизофрене изјаве Селаковића док учествује у највећој издаји српске земље у историји!

Танјуг преноси интервјуминистра спољних послова Србије за извесну ТВ К1 а који садржи тако контроверзне изјаве да се мирне савести може назвати - шизофреним.

Танјуг преноси интервјуминистра спољних послова Србије за извесну ТВ К1 а који садржи тако контроверзне изјаве да се мирне савести може назвати - шизофреним.

На страну што, из себи знаних разлога, погрешно говори о САД и ЕУ и њиховим односима према Косову и Метохији који су, додуше, увек били усмерени ка отимању од Србије али понекад на сасвим другачији начин, проблем су у ствари ставови Вучићеве владе коју он представља.

Селаковић каже да "док се држимо принципијелних ставова, биће лакше и боље, а ти ставови су да ако Србија преузима обавезу на себе, онда је извршава. То нам је помогло повратку кредибилитета, јер се сада зна да Србија не вара, испуњава своје обавезе, али да исто тражи да то што је договорено и што је у њеној користи буде испуњено“.

Селаковић који тврди да ће бити боље док се држимо принципијелних ставова одмах затим додаје да је Србија све своје обавезе испунила. Стављајући ово у контекст односа САД и ЕУ, он недвосмислено потврђује да су односи са шиптарским сепаратистима - међународног карактера! Да ли се ту може говори о принципијелним ставовима или  онечем другом? Свакако о другом а то друго се зове - велеиздаја!

Све обавезе које је преузела да изврши не Србија, већ власт Александра Вучића која је српску државу понизила као нико до сада и узурпацијом власти, медија и свих утицајних сфера, и од ње направила шаку јада, јесте испуњавање туђих захтева, наравно, на штету српских национачних интереса анрочито оних на Косову и Метохији.

Због тога Селаковић, знајући да неће бити критикован ни разобличен, самоуверено изјављује да су САД и ЕУ пре осам или десет година питање Косова ставили ад акта, и да су тражиле да се Србији наметне обавеза да призна "косовску независност" (коју медији више не стављају чак ни под знаке навода док Метохију и не помињу, што је такође одраз политике коју Вучићева влада води).

Србија, каже Селаковић, то није урадила, упркос чињеници што су неки председника Александра Вучића оптуживали да ће то учинити.

Бестијално и умоболно је тврдити да Александар Вучић није издао Косово и Метохију а да није никаква тајна да је починио следеће:

1. Укинуо одржавање локалних избора које расписује Република Србија за представнике локалне власти па тако на КиМ Србија - нема своју локалну структуру власти! То је управо учинио Селаковић као председник Народне скупштине 2013. године када по први пут нису расписани локални избори на КиМ!

2. Све општине на КиМ основане по закону Републике Србије укинуте су а њихове надлежности преузеле су илегалне општине такозване "републике Косово", под криминалним обмањујућим еуфемизмом "српске општине" јер у њима већински живе Срби али једина ствар коју то мења јесте да је тим "оптшинама" предата сва надлежност и управа над контролом живота Срба на КиМ. За то време легалне општине Републике Србије су распуштене и сведене на "привремене органе".

3. Вучић је основао "Српску листу" која је као странка регистрована и функционише искључиво  у систему шиптарских сепаратиста! Са српским политичким факторима ова странка нема никаквог додира нити постоји у легалном  ирегуларном систему Републике Србије као политички субјект!





4. Према Бриселском споразуму Вучић је распустио комплетну структуру МУП-а Србије на КиМ. И не само то, притисцима, претњама отказима и нуђењем дуплих плата, Вучић је некадашње припаднике МУП-а интегрисао у службу на чијем се елу налазе припадници зликовачке и терористичке УЋК! Вучић је српске полицајце, које је та УЋК убијала, потчинио њима! Мада ни полицајци нису пружали томе отпор у довољној мери.

5. Изградио је наводно "интегрална прелазе" између Косова и Метохије и остатка Србије а који су можда и најчвршћа граница у Европи данас! Захвљаљујући том Вучићевом и Дачићевом потзу спроведеним од децембра 2012. до децембра 2014. када је уведена царина, дакле царина, на сву робу која стиже на КиМ из остатка Србије. То је омогућило да Шиптари касније уведу блокаду, односно створе кризу подизањем такси на 100%, до Вучића то се никада није догодило јер није било изводљиво. Већину прелаза, а нарочито оне на северу КиМ, у потпуности су контролисали Срби, уз надзор КФОР-а који се махом држао по страни.

6. Вучић је укинуо и српско правосуђе на КиМ од када почињу бројна хапшења Срба под сулудим оптужницама за злочине а са циљем застрашивања оних кој иби да се на своја имања врате! Бивше српске судије, од којих су неки учествовали у процесима против шиптарских терориста, Вучић је натерао да положе заклетву на верност Хашиму Тачију, вођи тих терориста.

7. Ушао је, преко своје странке "Српска листа" у коалицију са најмонструознијим шиптарским ратним злочинцем - Рамушем Хараднајем! О Харадинајевој бруталности говорио је и сам Вучи, као и тадашњи директор Канцеларије за Косово и Метохију Марко Ђурић, који су описивали начине на које је Харадинај силовао а помињали су и војнике, полицајце па и бебе које је убијао. Након мање од недељу дана ушли су у коалицију са њим.

8. Списак Вучићевих чинова велеиздаје за последњих готово десет година био би предугачак па ћемо овде одати само још и то да је током само претходне године предао укупни енергетски и водоводни систем на КиМ шиптарским сепаратистима иако је њихову изградњу финансирала Република Србија. И да није, налазе се на њеној територији коју је Вучић тако олако издао.

Од почетка систематског и планског спровођења велеиздаје КиМ, Вучићева камарила се ослања на причу како ће тако лакше бринути о народу. То је и овај пут потврдио Селаковић.

"Дошло је до тога да сада имате државу која свом становништву на КиМ помаже више него икада“, подвукао је Селаковић.

Међутим, како КМ новине често и пишу, то је само изговор за безочну пљачку државног буџета и осталих фондова иза паравана о пружању помоћи Србима на КиМ. Истина је да Срби никада нису горе живели. Не само материјално, већ је Вучић за представнике своје "Српске листе" народу наметнуо најгоре међу њима, спремне на сваку поквареност, иживљавање, пљачкање и терорисање народа због чега је највише Срба напустило Косово и Метохију од погрома 17. марта 2004. године до данас!

Упитан за предстојеће изборе на Косову (Метохију никако не помињу, све од бриге за народ и "принципијелних" ставова), Селаковић је рекао да - од њих очекује добар резултат Српске листе, али је додао да не воли да се бави предвиђањима.

"За нас је важан успех Српске листе“, подвукао је Селаковић, подсећајући да је на последњим изборима Српска листа добила скоро 85 одсто гласова Срба.

Наравно да је за њих важан успех "Српске листе" јер су опредељени за издају КиМ и спроводе је путем ове странке.

Ова Вучићева странка сепаратистичког пофила, за коју смо већ рекли да је регистрована у оквиру система шиптарских квази-избора, нанела је највећу штету српским интересима од ослобађања Старе Србије од отоманске окупације.

Срби на Косову и Метохији покушавају али узалудно, будући да су сви медији поткупљени или под контролом власти и ментора шиптарског отцепљења, не успевају да у јавност изнесу истину о терору који трпе од "Српске листе", о уценама, застрашивању, претњама и укупним притисцима а нарочито у време сепаратистичких квази-избора за које се и овај пут припремају. Управо због тих притисака али и огромне крађе гласова, коју им омогућава углавном и даље масовни неизлазак Срба на шиптарске квази-изборе, ова странка бележи "огромну подршку". Али онда када о тој подршци треба да прича народ са КиМ, то су увек само они који припијени уз ту странку успевају да се огребу за нешто плена. Како су то увек иста лица, медији их не експлоатишу у довољној мери како народ не би схватио да та странка нема баш никакву подршку осим у кругу разбојника окупљених око ње.

Селаковић је говорио и о другим темама али довољно је подсетити се да је недавно рекао како ни један Србин неће да иде да живи на Косово и Метохију али не би да га предају. Тиме је жело да у јавности изгради став како Косово и Метохија нису више српски не би ли добио подршку за велеиздају Свте српске земље, њене јужне покрајине Косовоа и Метохије, али и више од тога - њеног срца.

Селаковић се такође дотакао у овом интервјуу и Малог Шенгена и Вашингтоског споразума. Не само шизофрено већ злочиначки је говорити добро и похвално, на било који начин, о "Малом Шенгену" који једини циљ има економску окупацију Србије и снажење пројекта Велике Албаније. Још и горе је помињати Вашингтонски споразум који спада у најштетније које је Вучич потписао од свог доласка на власт! Управо је Вашингтонски споразум осигурао поменуту предају електроенергетског и водоводног система Републике Србије, којим су Срби могли у потпуности да контролишу остатак покрајине јер се одатле напају како пијаћом водом, тако и турбине термоелектрана у Обилићу али и остала индустрија на КиМ! Без тих капацитета под својом контролом, шиптарски систем једноставно није могао да опстане. Предајом обезбеђено је његово трајање барем наредних 150  година, по процени Светске банке.

Шта о Селаковићу мисли српски народ је рекао на Косову и Метохији  ито на Видовдан. Дочекан негодовањем због издаје у којој учествује, Селакович је прошао кроз шпалир подсећања на то због чега присутне на обележавању Видовдана гневно испсовао како смо већ раније објавили.

ПОГЛЕДАЈТЕ ВИДЕО:

Тако да ако говоримо о "принципијелним ставовима" Александра Вучића и његове камариле, онда се може говори једино о принципијелности да издаја Косовоа и Метохије од њих никада није доведена у питање.


* * *


Иза нас стојите једино - ви! Ако желите да наставимо да радимо, подржите нас. Остало је на нама.



 
Уколико Вам више одговара неки други начин, конакирајте нас на kmnovine@gmail.com



Пратите нас на Facebook, Twiter или Instagram



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:   

НП ''Отаџбина'': Петковић, Ђурић, Селаковић, Јованић политичкa метаморфозе из личних интереса - КМ Новине

У време потписивања Бриселског споразума Петар Петковић се налазио на функцији портпарола Демократске странке Србије и био је посланик исте странке у Скупштини Републике Србије. Али кренимо редом. Петар Петковић је 2006. године постао припадник Активног центра који је деловао под патронатом Демократске странке Србије.



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:   

НП ''Отаџбина'': Петковић, Ђурић, Селаковић, Јованић политичкa метаморфозе из личних интереса - КМ Новине

У време потписивања Бриселског споразума Петар Петковић се налазио на функцији портпарола Демократске странке Србије и био је посланик исте странке у Скупштини Републике Србије. Али кренимо редом. Петар Петковић је 2006. године постао припадник Активног центра који је деловао под патронатом Демократске странке Србије.



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:   

НП ''Отаџбина'': Петковић, Ђурић, Селаковић, Јованић политичкa метаморфозе из личних интереса - КМ Новине

У време потписивања Бриселског споразума Петар Петковић се налазио на функцији портпарола Демократске странке Србије и био је посланик исте странке у Скупштини Републике Србије. Али кренимо редом. Петар Петковић је 2006. године постао припадник Активног центра који је деловао под патронатом Демократске странке Србије.





КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2021 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине