Вести:

четвртак, 21. јануар 2021.

Шта се крије у замрзивачима у подруму ГАK-А?! (ВИДЕО)

четвртак, 21. јануар 2021. | Уреднички колегијум 0

Наслов

Породица Лукић у агонији упутила апел Јавном тужиоцу!

Породица Лукић од четвртка вече је у агонији када је трудница Слађана Лукић примљена на Гинеколошко акушерску клинику у Вишеградској И када су јој после низа сумњивих ситуација рекли да је родила мртву бебу.


Породица Лукић од четвртка вече је у агонији када је трудница Слађана Лукић примљена на Гинеколошко акушерску клинику у Вишеградској И када су јој после низа сумњивих ситуација рекли да је родила мртву бебу.

Слађана Лукић из Обреновца упућена је у четвртак вече након прегледа у ГАK у Вишеградској јер је имала проблема са притиском. При уласку у клинику, како истиче Слађана, на пријемном одељењу дочекала је жена у белом мантилу за коју још увек не зна да ли је сестра или докторка И почела је да вице на њу како је смела да остане у другом стању И ко јој је дозволио да рађа. Слађани је ово четврта трудноћа.

Та “докторка” је била присутна и када јој је рађен ултра звук при пријему, али је Слађана од тада више није видела. Порођена је на царски рез. Није јој дата могућност да бира да ли ће се царски рез радити под тоталном анестезијом или епидуралном која вас оставља при свести током операције. Тада су је обавестили да је беба мртва рођена.

Према речима Драгана Лукића, Слађаниног супруга, она се освестила у потпуности тек након једног дана, за разлику од претходна три порођаја када се јављала већ након три сата.

Према његовој тврдњи, у том стању опијености, Слађана је “наводно” потписала захтев за кремацију бебе!

Дан након наводне смрти бебе, Слађани и Драгану је, уз присуство Радише Павловића председника Удружења за истину и правду о бебама и члан Владине комисије за нестале бебе, дозвољено да виде леш бебе који је изнет из кућног фрижидера у подруму ГАK-а. Према њиховим речима, у подруму су постојала још два таква фрижидера. И ту су ствари почеле још више да се компликују.

Саопштене су три различите тежине бебе: Слађани је речено да је беба рођена са тежином од 2200 гр,  Драгану су саопштили да је тежина износила 1470 гр, док је матичар саопштио тежину од 1440 гр.

Приликом увида у леш, отац Драган је успео да узме букални брис са лица бебе чији се налази чекају, а који ће помоћи да се ДНK анализом утврди да ли је у питању њихова беба или не.


ПОГЛЕДАЈТЕ ВИДЕО:


* * *


Иза нас стојите једино - ви! Ако желите да наставимо да радимо, подржите нас. Остало је на нама.



 
Уколико Вам више одговара неки други начин, конакирајте нас на kmnovine@gmail.com


Пратите нас на Facebook, Twiter или Instagram



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:   

Српских беба на КиМ ове године рођено више него прошле - КМ Новине

Српских беба на КиМ ове године рођено више него прошле Лошим условима живота мора се доати и то да Срби трпе језив терор локалних представника власти које је на то место поставио званични Београд, односно режим Александра Вучића.



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:   

Још једна годишњица заборављеног злочина - раскопавање српских беба на КиМ (ВИДЕО) - КМ Новине

Данас је Крстовдан, дан проналска животворног крста Господњег и живог сећања на Његово и страдање свих који су крштењем понели свој крст и пошли за Њим. Многе, нарочито Србе на Косову и Метохији, адски ужаси страдања нису мимоишли.



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:   

ПРЕПОРУЧУЈЕМО: Михајло Т. Макић - Још једна америчка подвала: ''Ви сте свет'' - КМ Новине

ПРЕПОРУЧУЈЕМО: Михајло Т. Макић - Још једна америчка подвала: ''Ви сте свет'' Више од две године, америчка амбасада на нашим екранима емитује хвалоспеве у виду спотова за заслуге истакнутих Срба који су дали немерљив допринос Америци и свету. Спотови носе назив „Ви сте свет".





КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
Извор: Глас јавности    :: © 2014 - 2021 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине