Вести:

уторак, 5. јануар 2021.

Иако тврде да немају ниједан случај заразе, Северна Kореја затражила вакцину

уторак, 5. јануар 2021. | Уреднички колегијум 0

Иако тврде да немају ниједан случај заразе, Северна Kореја затражила вакцину

Северна Kореја, која тврди да од почетка пандемије нема ниједан регистрован случај заразе коронавирусом, путем Глобалног савеза за вакцине (ГАВИ) затражила је вакцине протов КОВИД-19.

#Северна_Кореја #Вирус #Вакцина #Косово #Метохија #Вести #Kosovo #Metohija #vesti #RTS #Kosovoonline #TANJUG #TVMost #RTVKIM #KancelarijazaKiM #Kossev

Kако јавља ”Wалл Стреет Јоурнал”, Северна Kореја није потврдила ниједан случај заразе, али је од ГАВИ-ја затражила вакцину. ГАВИ се није огласио у вези с овим питањем.

Иако је до сада тестовима подвргнуто на хиљаде случајева, Пyонгyанг није потврдио ниједан случај заразе.

Међународни медији истичу да је Северна Kореја крајем јануара прошле године, након што је избила пандемија, у потпуности затворила своје границе и забранила међународна путовања и да је то разлог. Међутим, прећуткују чињеницу да је пре тога Северна Кореја забранила прелет авиона који небо запраћују из ваздуха, већ познатим - кемтрејловима, због чега се и верује да заразе у ствари нема.


* * *



Иза нас стојите једино - ви! Ако желите да наставимо да радимо, подржите нас. Остало је на нама.



 
Уколико Вам више одговара неки други начин, конакирајте нас на kmnovine@gmail.com


Пратите нас на Facebook, Twiter или Instagram



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:  

Русија може да уједини Кореју путем уније - КМ Новине

Међу гостима на прослави 70. годишњице Победе у Москви ће бити и лидер Северне Кореје Ким Џонг Ун . Ова посета се може без икаквог претеривања назвати историјском - не у смислу односа наших двеју земаља, већ по важности која се у кључним престоницама придаје доласку у Москву најмлађег владара најзатвореније земље на свету.



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:  

Олимпијске игре и национално достојанство - о ''Косову'', нама и Русима - КМ Новине

"Церемонија отварања Олимпијаде у Рију јесте идеално подсећање на скандалозну и срамотну чињеницу да се по питању учешћа сепаратиста са КиМ, не само ништа није урадило, већ ништа није ни покушало урадити". olimpijada, Rio, kosovo, metohija, srbija, ceremonija, zastava, lazna, drzava, makedonija, grcka, rusija, amerika, politika,



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:  

Зоран Влашковић: Државе које су признале ''Синг Синг'' или тзв. независно Косово - КМ Новине

Они који су признали такозвано Косово су рушитељи права, демократије, цивилизације и човечанства уопште! Такозвано Косово нема ниједну особину државе а у правом смислу је европска Колумбија на Балкану, Синг синг творевина, Еулехстан... То се види и по редоследу признавања антидржаве Косово!




КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2021 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине