https://1.bp.blogspot.com/-mlNCiaaJGtw/YBljytHAOqI/AAAAAAAAEK8/HNNDuRfgNkoowVRPiBJBwUFeeUTO8ExZACLcBGAsYHQ/s468/%25D0%25B2%25D0%25B8%25D0%25B4%25D0%25B5%25D0%25BE-%25D0%25BE%25D0%25BF%25D1%2580%25D0%25B5%25D0%25BC%25D0%25B0.gif
Вести:

среда, 27. јануар 2021.

Угљаре код Косова Поља - опет поплаве, сепаратистичка ''Српска листа'' потврдила тоталну небригу! (ФОТО)

среда, 27. јануар 2021. | Уреднички колегијум 0

Угљаре код Косова Поља - опет поплаве, сепаратистичка ''Српска листа'' потврдила тоталну небригу! (ФОТО)

У селу Угљаре код Косовоа Поља, енклава Грачаница, јуче поподне опет се излила река и поплавила околно подручје.

У селу Угљаре код Косовоа Поља, енклава Грачаница, јуче поподне опет се излила река и поплавила околно подручје.
Поплављено домаћинство у Угљару
Још се није осушило блато од поплава које су задесило централно Косово и Метохију средином јануара а све се већ понавља. Услед отапања снега који је зауставио поплаве у првом таласу, пораст нивоа вода опет је угрозио сеоска домачинства која се ни од првог наноса воде, муља и отпада, нису опоравила.

Изливање реке Приштевке која кроз ово село пролази, почело је поподне. Надирање воде још једном је забринуло и уплашило Србе овог села, нарочито што је време јако лоше па ће и штета бити већа а санирање много теже.

Поплављено домаћинство у Угљару - 26. јануар.

"Исто је као и пре две недеље. Мислили смо да је овај пут готово, нема нам спаса. Али хвала Богу, у то време је почео и снег да пада па је то зауставило даље ширење поплаве" кажу забринути Срби из Угљара за КМ новине.

Иронично, истог дана у Угљару се нашла готово читава врхушка "Српске листе", странке регистроване само у оквиру албанског сепаратистичког система коју је основао Александар Вучић.

Вучић на плакату сепаратистичке "Српске листе" коју је основао по потписивању издајничког Бриселског споразума 2013. године.

Срби са Косова и Метохије су говорили да је њен циљ и смисао једино да легализује илегалну шиптарску "државу" на КиМ а то се, на српску несрећу, у много наврата до сада и показало. Тако и овај пут. Како су главешине "Српске листе" Угљаре посетиле у оквиру нове кампање за наредне сеаратистичке квази-изборе, иако та кампања званично није почела, медији су се бавили искључиво промоцијом ове сепаратистичке странке. То је вероватно и био разлог да новинари редом оћуте нову поплаву која би пказала сву небригу али и апсолутну немоћ ове странке да учини било шта да помогне Србима.

Ваљда поред толике помоћи коју пружају шиптарским сепаратистима, немају време још и за угрожене Србе на њиховом огњишту које нико не тера да остану ту и да живе.

 


 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 

 
 
 
 


* * *


Иза нас стојите једино - ви! Ако желите да наставимо да радимо, подржите нас. Остало је на нама. 
Уколико Вам више одговара неки други начин, конакирајте нас на kmnovine@gmail.comПратите нас на Facebook, Twiter или InstagramПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:   

Канцеларија за КиМ прецртава живе Србе! - КМ Новине

Канцеларија за КиМ прецртава живе Србе! #Kosovo #Metohija #Srbija #Kancelarija #Izdaja #Srbi #progon Одговорност за безбедност и егзистенцију моје породице је Ваша. Тражим одговор ко прецртава живе људе? Након новонасталих момената због своје личне сигурности и због безбедности моје породице, осећам потребу да се обратим Вама лично господине Ђурићу, као и господину Немањи Кијачићу, службенику Канцеларије за Косово и Метохију, који је детаљније упознат са оним што се догађало протеклих месеци.ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:   

На централном Косову трећа поплава за мање од годину дана (видео, фото) - КМ Новине

У српским селима централног Косова поплављене многе куће, помоћ ниоткуда не стиже а страхује се од могућих настајања жаришта заразних болести која би погодила и мештане и њихов сточни фонд. Више десетина кућа поплављено је на ширем подручју општина централног Косова, Косово Поље и Липљан.ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:   

Иван Максимовић: Власт безочно опљачкала хуманитарну помоћ намењену Србима на КиМ - КМ Новине

Иван Максимовић: Власт безочно пљачка хуманитарну помоћ намењену Србима на КиМ #Kosovo #Metohija #Vlast #Vučić #SNS #Sekta #Srpska #Lista #Krađa #Lopovluk #Humanitarna #Pomoć #Ugroženi #Srbi #Pljačka "Где новац звечи, правда јечи"- каже изрека, непогрешива као свака народна. Представљајући јавности програм "Србија 2025", Александар Вучић је 28.децембра сада већ прошле године, рекао да ће Kанцеларија за Kосово и Метохију добити додатних 150 милиона евра.

КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2021 ::    Хвала на интересовању


Share/Bookmark

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.