Вести:

субота, 16. јануар 2021.

ПЕЋ: Шиптари Мирјани срушили кућу пред њеним очима (ВИДЕО)

субота, 16. јануар 2021. | Уреднички колегијум 1

ПЕЋ: Шиптари Мирјани срушили кућу пред њеним очима (ВИДЕО) Кућу Мирјане Дригант, прогнане из Пећи 1999. године, потпуно бесправно и пред њеним очима порушили су Шиптари у том граду.

Кућу Мирјане Дригант, прогнане из Пећи 1999. године, потпуно бесправно и пред њеним очима порушили су Шиптари у том граду.


Прогнaна из Пећи 1999. годинама, Мирјана се настанила у Гораждевцу недалеко од града. Надала се да ће једног моћи да се врати у свој град и да настави да живи у њему. Није ни претостављала да ће јој кућа без икаквог правног оправдања, укључујући чак и сепаратистичке који са законом мало шта имају када нису у питању припадници њихове заједнице. Ипак, догодило се баш то ито првог дана православне Нове гдине, 14. јануара. Не онако како су палили и рушили после 99-те године, већ много "префињеније". Унајмљена је фирма, дошле су грађевинске машине и кућа, која је чекала да се у њу врати и усели живот, порушена је у сред бела дана и то - пред Мирјаниним очима.
У неверици али и очајању, Мирјана је могла само да гледа како се део по део њене куће руши уз тресак и облак прашине. Рушење куће је наводно са намером да се ослободи већ узурпирана парцела али иза свега тога крије се стара жеља Шиптара да сви Срби и неалбанци буду прогнани, ма где да живе на Косову и Метохији.

Све то дешава се пред очима света али и српских власти које уместо да предузму било шта - ћутке посматрају и одорбавају овакво насиље и прогон српског народа. Они несрећници који су се, по препоруци Александра Вучића укључили у шиптарску власт - својим присуством једино што су могли да учине, јесте да тако дају легитимитет шиптарском насиљу.

За то време, Вучићева "Српска листа", на дан када се обележава Вокерова лаж о масакру у Рачку што је пружило алиби за бомбардвоање, међу првима је предаласвоју листу за наредне шиптарскеизборе! Није им довољно зла над Србима које су омогућилии  својом издајничком политиком помогли. Они хоће још!

Ни "независне" медије на српском ова прича занимала. Ову вест, коју је РТК2 - редакција на српском шиптарске водеће телевизије, припремила и стидљиво објавила, није пренео ни један други медиј на српском језику.

ПОГЛЕДАЈТЕ ВИДЕО: 



* * *


Иза нас стојите једино - ви! Ако желите да наставимо да радимо, подржите нас. Остало је на нама.



 
Уколико Вам више одговара неки други начин, конакирајте нас на kmnovine@gmail.com



Пратите нас на Facebook, Twiter или Instagram



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:   

Срби тражили од Американаца да се врате на КиМ а као ''одговор'' им порушили куће. - КМ Новине

Наставак страшног терора над Србима на КиМ. На Свету Петку багерима срушено пет српских кућа у Ђаковици. У Српској улици у самом центру Ђаковице у понедељак поподне, на Свету Петку, срушено је пет кућа породице Стефић!



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:   

Опет организовани прогон Срба са КиМ - спискови за застрашивање! - КМ Новине

Опет организовани прогон Срба са КиМ - спискови за застрашивање! Хајка на Србе повратнике се појачава али то неће заобићи ни оне који су на Косову и Метохији остали да живе и после 1999. године. Шиптари са КиМ направили фамозне спискове на којима се налазе имена Срба које, углавном лажно, оптужују за злочине над Шиптарима.



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:   

Расељени Срби не смеју у Ђаковицу, правду траже од Шиптара - КМ Новине

Расељени Срби не смеју у Ђаковицу, правду траже од Шиптара Чланови Удружења расељених Срба из Ђаковице саопштили су да због најављених протеста Албанаца одустају од одласка у тај град и обичаја да у цркву Успења пресвете Богородице унесу бадњак.





КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2021 ::    Хвала на интересовању

1 коментар:

  1. Да би зло напредовало, добри људи требају само не чинити ништа.

    ОдговориИзбриши

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине