Вести:

субота, 23. јануар 2021.

Др Марко К. Јакшић: Вучићу, Запад зна ко је убио Оливера, све је снимљено и обелоданиће се

субота, 23. јануар 2021. | КМ новине 0

Др Марко К. Јакшић: Вучићу, Запад зна ко је убио Оливера, све је снимљено и обелоданиће се

Др Марко К. Јакшић, члан председништва покрета Срба са Косова и Метохије "Отаџбина", био је гост емисије "Иинтервју" на јутјуб каналу "Центар-Србин.инфо" код Дејана Петра Златановића.

Др Марко К. Јакшић, члан председништва покрета Срба са Косова и Метохије "Отаџбина", био је гост емисије "Иинтервју" на јутјуб каналу "Центар-Србин.инфо" код Дејана Петра Златановића.

„Београд није мотивисан да се пронађе извршилац убиства Оливера Ивановића, који је увек био политичар прозападне оријентације и блиско сарађивао са амбасадорима Америке, Немачке, Британије… Чуди ме да су га они пустили низ воду, а први пут су то урадили кад је ухапшен јер је био противкандидат тадашњем представнику СНС-а Пантићу и то је Вучић договорио са Западом. Оливер је осећао шта следи и тражио је заштиту од Вучића и од бројних представника страних амбасада, али је није добио. Они су могли да га заштите, да су хтели. Оливер је испао политичка жртва, а више западних обавештајних служби је све снимило и само чекају тренутак када ће да ставе Вучића ван снаге па да обелодане све око убиства“, каже Јакшић.

Јакшић је причао и како је режим у Београду од 2012. издала Косово и Метохију, демонтирајућу једну по једну институцију које су се доте држале.

„Први тајкун Србије Вучић је фактички демонтирао све инситутције Србије на КиМ и предао их на тацни Приштини, мимо закона, Устава и Резолуције 1244. После Бриселског споразума, у септембру 2012. године су Тачи и Дачић у пристству Кети Ештон договорили око предаје енергетском система, па се ЕПС којим је руководио Вучићев кум Петровић, обавезао да осавремени рад Косовског енергетског система и све је предато Приштини иако је комплетан систем изграђен парама Владе Србије. Вучић им је дао и телефонски број као да су друга држава. Дисциплиновао је Србе да изађу на сепаратистичке изборе и признају легитимитет сепаратистичке власти, па сада заједно са Албанцима доносе законе против Србије“, набрајао је Марко.

Да ли штетне Вучићеве одлуке по питању Космета може да исправ или макар ублажити нека будућа, родољубива власт?

„Ако дође нека родољубива власт, моћи ће да поништи Бриселски споразум јер је против Устава Србије, али добар део последица после Вучичевих одлука неће моћи да исправи јер је власт од 2012. године демонтирала баш све институције Србије на Косову и Метохији, и судове, и полицију, енергетски систем… Велики помак после Вучићевог режима ће бити и да Срби никад више не учествују у сепаратистичким изборима“, наглашава гост Србин.инфо.

Шта је још Марко Јакшић говорио у емисији, погледајте у видео прилогу.

ПОГЛЕДАЈТЕ ВИДЕО:




* * *


Иза нас стојите једино - ви! Ако желите да наставимо да радимо, подржите нас. Остало је на нама.



 
Уколико Вам више одговара неки други начин, конакирајте нас на kmnovine@gmail.com



Пратите нас на Facebook, Twiter или Instagram



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:   

НП ''Отаџбина'': Јакшић је од данас др Марко К. Јакшић - КМ Новине

НП ''Отаџбина'': Јакшић је од данас др Марко К. Јакшић #Marko_Jakšić #Potpis #Ime #Otadžbina #Kosovo #Metohija #Srbija #kmnovine Ради бољег препознавања Народни покрет Срба са Косова и Метохије „Отаџбина" обавештава јавност да ће се убудуће члан председништва Народног покрета Срба са Косова и Метохије „Отаџбина" Марко Јакшић потписивати са др Марко К.



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:   

Др Марко Јакшић проф Ковићу: Ако нећете да подигнете тужбу против Вучића, како ћете било шта веће? - КМ Новине

др Марко Јакшић проф Ковићу: Ако нећете да подигнете тужбу против Вучића, како ћете било шта веће? #Марко_Јакшић #Милош_Ковић #Издаја #Косово #Метохија #Одбрана "Ако Покрет за одбрану КиМ није у стању да против председника Србије поднесе кривичну пријаву, како онда може да примени много жешће политичке методе у одбрани јужне српске покрајине?"



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:   

Чавошки, Ломпар, Мировић, Јакшић... Поднели кривичну пријаву против Вучића због велеиздаје (ВИДЕО) - КМ Новине

Група интелектуалаца међу којима су академик проф др Коста Чавошки, проф др Мило Ломпар, проф др Дејан Мировић, бивши народни посланик са КиМ Марко Јакшић, Драгана Трифковић и други, поднели су кривичну пријаву против председника Србије Александра Вучића.





КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2021 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине