Вести:

понедељак, 14. децембар 2020.

Ко је већи издајник, Вучићева ''Српска листа'' или лажни Вучићеви опоненти?

понедељак, 14. децембар 2020. | Уреднички колегијум 0

Ко је већи издајник, Вучићева ''Српска листа'' или лажни Вучићеви опоненти?

Срби, нарочито они на Косову и Метохији, налазе се у неразрешивој дилеми. Нико од њих не може да одговори на питање јесу ли већи издајници Вучићеви послушници или Вучићеви лажни опоненти?

#SrpskaLista #MlađanĐorđević #Izdaja #Косово, #Метохија #Вести #Kosovo #Metohija #vesti #RTS #Kosovoonline #TANJUG #TVMost #RTVKIM #KancelarijazaKiM #Kossev
Вучићева "Српска листа" или Вучићева лажна опозиција, ко је већи издајник пита се српски народ?






Као да пречег посла немају ни једни ни други па се непрестано међусобно кошкају око тога ко је гори. У тој трци чини се да су умислили да је бољи онај ко даље пљуне. У овом моменту води се мртва трка између Млађана Ђорђевића, некада Тадићевог данас Ђиласовог човека (можда и шефа на неки начин) и неспособних низашта друго осим за издају, Вучићевих сатрапа из "Српске листе".

Малограђанским али пристојно упакованим критикама, када је у питању ипак образована поставка некадашње ДС, и вулгарном, класичном уличарском терминологијом у недостатку аргумената када долази од Вучићеве "Српске листе" води се расправа између учесника на истој страни фронта - издајничкој страни.

У неповољнијој позицији ипак се налази "Српска листа", коју Срби на КиМ називају чешће "шиптарском" због њиховог "екстензивног" учешћа у изградњи шиптарске државе на Косову и Метохији. Не постоји ништа што би могли да припишу својим опонентима а да сами нису починили десетоструко гору ствар. Зато када желе да увреде и понизе противника на најгори могући начин, они у ствари говоре о себи.

Тако су у данашњем саопштењу за јавност навели да је "потреба да се сопствена држава омаловажава, и непријатељима српског народа на Косову и Метохији пружа политичка подршка од стране квази опозиције у Београду, несхватљива и неприхватљива Србима на Косову и Метохији".

По овоме испада да је Србима са КиМ "схватљива" и прихватљива једино потреба да се сопствена држава омаловажава, и непријатељима српског народа на Косову и Метохији пружа политичка подршка од стране власти у Београду. Јер "Српска листа" која једино ради на омаловажавању, укидању и нестајању Србије на КиМ, једина је странка која све то чини искључиво на основу подршке и инструкција из Београда, тачније Александра Вучића који је са тим циљем и основао ову сепаратстичку странку.

Једино што овде јесте тачно, иако неправилно написано, јесте да се на супротној страни од власти у Београду налази квази-опозиција.

Даље се у том саопштењу наводи да "по оној народној лопов у поштење не верује, тако и лажни патриота Млађан Ђорђевић, са безбедне удаљености, ушушкан у крило Драгана Ђиласа, дели моралне лекције председнику Александру Вучићу, председници Владе Ани Брнабић, директору Петру Петковићу, истинским борцима за српски народ на Косову и Метохији, захваљујући којима Срби данас опстају на овим просторима".

Наравно да је Млађан Ђорђевић лажни патриота који дели другоме моралне лекције. У то нас уверава Викиликс, сајт на коме су објављене америчке депеше из којих сазнајемо да је још пре 10 година верно служио Клинтоновој администрацији. Оној истој чију је предизборну кампању Вучић финансирао са 2 милиона долара. Као њихов незванични службеник, Ђорђевић је за потребе америчке идеје о коначном отимању Косова и Метохије од Србије, организовао и уз помоћ полиције и медија, спровео прогон владике Артемија кога су Американци сматрали највећом браном шиптарској "независности", како сами наводе у поменутим депешама. Да, то је учинио Млађан који сада другог критикује што ради оно чему је он, Млађан Ђорђевић, са својом странком ДС, поставио темеље. То пре свега тако што је управо та странка учествовала у оснивању шиптарских сепаратистичких "општина" на чијим се челима данас налазе функционери Вучићеве "Српске листе". То је био административни и најјачи камен у темељу шиптарске независности на КиМ и отимању српске покрајине.

Поставка "Српске листе"испред грба такозване "републике Косово"







Где је Млађа стао, ту је Вучић наставио и то најжешће што је могао. Не због Млађиних малих корака него због Вучићевих џиновских, свака издаја па и она коју је на пољу Косову починио Вук Бранковић, данас изгледа минорно. Тако да је потпуно шизофрено рећи да су Вучић, Брнабић, Петковић, Ђурић, Вулин... "истински борци за српски народ на КиМ". КМ новине су у више наврата писале како о бандитској власти Вучићевог режима на КиМ који је опљачкао и пљачка све што стигне, па до терора који над несрећним српским народом спроводе они које је Вучић посавио да владају на локалном нивоу. Никада Срби нису трпели тако снажан терор као што га трпе од Вучићевих изелица! Ни од Шиптара, ни од Турака! Срби на КиМ не опстају захваљујући њима, већ их управо они, Вучићеви људи, својом бахатошћу, иживљавањем, пљачком и непочинствима, нагоне да напусте КиМ више него било ко до сада!

Али то ни мало не смета од савести, поштења и части "оперисаној" Вучићевој "Српској листи" да каже како смо "као народ, навикли да напади на нас долазе из неких других градова, али нисмо на то да долазе из нашег главног града, Београда, па макар те нападе оркестрирали квази опозиционари Ђорђевић, Ђилас, Јеремић и остали које албански лидери у Приштини са поносом помињу због здушног доприноса покушају међународне легализације косовске независности. Зато се данас у Приштини Вучић представља као највећи непријатељ, а слика Вука Јеремића објављује на насловним странама дневних новина".

Ово кажу они који су изгласали шиптарским терористима и убицама, најмонструзнијим кољачима Срба на КиМ, - ратне пензије! Они, који су на власт довели и Рамуша Харадинаја, и Хашима Тачија пре њега! Са њима заједно и њихове компањоне, зликовце и убице из терористичке УЋК. Нису пропустили прилику ни да овере "демаркацију границе" између КиМ и Црне Горе чиме је још бруталније прекршен Устав Србије. Они који су омогућили и помогли да Шиптари оснују "војску Косова" јер нису уложили жалбу шиптарским квази-институцијама, што би било сасвим довољно и једино што су требали да ураде да спрече оснивање те оружане формације! Такође, Вучићеви људи, функционери СНС-а и "Српске листе", лично су убеђивали и водили Србе да се пријаве за служење у шиптарској "војсци" која је директни наставак терористичке УЋК! Да, то је "дело" "Српске листе", односно један мали део њихових непочинстава. Има ли већег, како кажу, "доприноса покушају међународне легализације косовске независности"? Нема! Ни приблићно толикогкао што су то они до сада учинили!

А да не говоримо о томе да су се пре свега њихови финкционери, појављивали како на журкама тако на састанцима са најозлоглашенијим шиптарским убицама Срба! Са једним од њих, Рамушем Харадинајем, чак су ступили у коалицију!

Журка код Рамуша Харадинја и комплетна поставка Вучићеве "Српске листе"

Но, они су једва чекали да прође "и тај фамозни 14. децембар" за када је Ђорђевић најавио почетак наплате електричне енергије Србима на северу КиМ јер је Вучић предао сав енергетски потенцијал Србије шиптарским сепаратистима. Нејасно је због чега се буне кад баш то стоји у вашингтонском споразуму? Дакле, тачно је.

Но, "Српска листа" додаје да "Срби, наш народ, институције и привреда имају електричну енергију, али Ђорђевић неће упутити извињење српском народу, већ ће измислити нову лаж у намери да се додвори својим менторима, зато Млађану упућујемо једну поруку, даље руке од Космета, јер нам дефетисти не требају", стоји у данашњем саопштењу.

Одакле то да су Срби "њихов народ"? Како може да буде њихов онај народ и држава коју су издали и за тај прљави посао узели толики новац да су и неки од нижих функционера покуповали станове у "Београду на води" за које је потребно издвојити милионске суме евра? По ономе што раде и једни и други, "Српској листи" једини народ могу да буду косовскометохијски Шиптари - сепаратисти а Млађану Ђорђевићу Американци за чији су рачун и он али и Вучићеви највише учинили.

Српском народу остаје само да се и даље пита - ко је од њих већи издајник?


* * *



Ако сте стигли довде, онда треба да знате и ово:

КМ новине су једини потпуно независни медиј са Косова и Метохије
и то са поносом истичемо. Али... слобода ипак кошта, као и борба.

Да би смо могли и даље реално да извештавамо о ономе што други искривљено представљају или прећуткују, потребна нам је ваша
подршка јер све што ради у корист истине о Србији и њеном народу, данас је препуштено себи. Тако је и са нама.

Кликом на поље испод, износом који сами одређујете, помажете да наставимо да трајемо!



 
Уколико Вам више одговара неки други начин, конакирајте нас на kmnovine@gmail.com



Пратите нас на Facebook, Twiter или Instagram



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:  

Српски народ са КиМ моли ''Српску листу'' да не говори у његово име - КМ Новине

Српски народ са КиМ моли ''Српску листу'' да не говори у његово име #Vučić #Izjava #Izdaja #Kosovo #Metohija "Српска листа" јесте и може да буде позвана да пружи подршку Вучићу али то није нити може да буде у случају подршке било ком српском националном интересу јер је управо сила која се тим интересима супротставља са највећом рушилачком снагом!



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:  

НП ''Отаџбина'': после локалних избора у Србији, ''Српска листа'' на КиМ ће опет издати по навици - КМ Новине

Иако је све било договорено између Александра Вучића и Хашима Тачија да „Српска листа" подржи споразум о демаркацији између сепаратистичких власти из Приштине и Црне Горе београдски избори су спречили да се овај договор преточи у дело. Разлог, п редседник Србије је сматрао да једно такво гласање у скупштини Косова може да снизи рејтинг Српске напредне странке уочи избора у главном граду.



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:  

Очекивано: Вучићева ''Српска листа'' ће подржати разграничење сепаратиста и Црне Горе - КМ Новине

Такозвана "Српска листа" коју Срби са КиМ већ одавно зову "Шиптарска", гласаће и за разграничење змеђу две српске територије - окупираног Косова и Метохије и Црне Горе. Ово је предвидео и покрет Срба са КиМ "Отаџбина" у свом јучерашњем саопштењу.





КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2020 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине