Вести:

четвртак, 24. децембар 2020.

ОДБРАНИМО СЕ! Мигранти присилили Српкињу да пољуби крпу па урлали ''Алаху екбер'', Србина изболи 22 пута ножем

четвртак, 24. децембар 2020. | КМ новине 0

ОДБРАНИМО СЕ! Мигранти присилили Српкињу да пољуби крпу па урлали ''Алаху екбер'', Србина изболи 22 пута ножем

Дивљачки хистеришући, исласмки фундаменталисти су присилили Српкињу да пољуби крпу коју је случајно згазила, па кад је то урадила из свег грла викали "Алаху екбер". Исламисти покушали да убију српског младића и уболи га оштрим предметом 22 пута.

#Мигранти #Србија #Напад #Ислам #терористи #вера #Насиље #Косово, #Метохија #Вести #Kosovo #Metohija #vesti #RTS #Kosovoonline #TANJUG #TVMost #RTVKIM #KancelarijazaKiM #Kossev


Велеиздајничка политика председника Србије, господина Александра Вучића, за кога многи извори наводе да је ванбрачни син шиптарског новинара Фахрија Муслиа, а који је за шиптарске сепаратисте учинио много више него било ко од њихових екстрмиста у креирању још једне албанске "државе" на тлу свете српске земље и тиме направио најзначајнији продор ка стварању Велике Албаније, подстакла је исламисте у Србији на све веће дивљаштво.

Оно које буја и развија се у пределу Рашке оласти и сјеничке висоравни, нико и не помиње јер је председник Вучић и медије ставио под своје контролу па "успешно" окрећу главу од јачања неонацистичких покрета и струја у том делу Србије. Извесно је да ће се штета и зло које тамо настају, сагледати тек у периоду пред нама.

Такво бујање исламског фундаментализма имали смо прилике колико јуче да видимо а догодио се 17. децембра.

Српкиња, радница мигрантског кампа у Боговађи где се ово и догодило, у пролазу је нагазила крпу коју је један од миграната развукао како би се молио. Свакако да не треба вређати друге у њиховом верском осећању и молитви коме год и у шта год да верују па макар то били и лажни богови као у овом случају, али чињеница је да је мигрант том крпом блокирао пролаз. Дакле сам исламиста је изабрао погрешно место за своју молитву и тиме онемогућио друге да нормално функционишу!

Ипак, осетивши да може јер се, као што је напред речено, државни врх Србије према њима понаша поданички, исламисти су се окупили око девојке и опколили је урлајући, претећи, хистеришући. Наравно, без ичије помоћи, уплашена и збуњена, Српкиња је на крају ипак то учинила желећи да избегн линч који су јој очигледно припремили. Медији су прескочили веома важну чињеницу да је она то неко време одбијала упркос страху који је осећала и ужасној атмосфери која је око ње створена. Када је то после свега учинила из свих грла се, дивљачки урлајући, проломило "Алаху екбер"! Узвик екстремних исламиста уз који су толике главе посечене, толико невиних побијено, толико крви проливено.


ПОГЛЕДАЈТЕ ВИДЕО:


Према неким тврдњама одмах након тога њој је јако позлило и пребачена је у болницу због стреса и шока који је претрпела.

С правом, Србија се ужаснула овог догађаја као и линча који је Српкиња умало претрпела. Медији су, али само зато што то нису могли да избегну, покушали да умање и назвали "инцидентом". Ово што се догодило - далеко је од инцидента. Овде се ради о организованом и масовном угрожавању слободе кретања, права и чак угроженом здрављу и животу Српкиње на територији њене државе од стране верских екстремиста које је држава Србија збринула на њиховом путу, обезбедила им преноћиште, храну, одећу... Услове за живот када их немају ни многи грађани Србије! А код исламиста не само да не постоји ни мало захвалности већ су тиме још више подстакнути и убеђени да могу да врше своју вољу и да себи и својим убеђењима потчињавају грађане Србије!

То дефинитивно јесте сигнал да се Србија побуни, подигне на ноге и, како би то народ рекао, "згроми" и власт и сваког фанатика који угрожава безбедност, животе и слобу Срба, Србије и њених грађана!

Да је опасност од фундаменталиста огромна, видимо из случаја за који је Србија сазнала истог дана али тек захваљујући "алтернативним" медијима.

Србин.инфо преноси да је у уторак увече у Белој Цркви група мигранта је извела покушај убиства, када су 22 пута ножем изболи држављанина Србије (име и презиме познато редакцији тог портала). Несрећног човека је напала група Авганистанаца.

Нападнути Србин је тренутно стабилно, али је једва преживео убадања. Са фејсбук странице „Народне патроле” можете видети ексклузивне фотографије из болнице, које могу бити узнемирујуће за читаоце.

Ни једна од организација које се баве мигрантима те заштити људких права, није се огласила поводом ова два напада! Први су пренели неки од портала јер је било немогуће избећи након што је видео преплавио друштвене мреже. Ипак и он се задржао само на интернету, нема вести у водећим медијима о томе. Са друге стране о покушају убиства Србина у Белој Цркви, нико није јавио!

Они који прате мигранстку политику, кретања и понашање, нису овим изненађени. Ни дивљаштвом фундаменталиста, ни ћутањем медија на све то. Свака од тих организација, као и медије, добијају велике своте новца како би у што бољем светлу јављали о мигрантима, како би их представљали као јадне, угрожене, као људе који желе посао. Ништа од тога о њима није тачно. Њихова једина намера је заузимања простора, територија, исламизација и уређивање свега што им се не свиђа искључиво по њиховим мерилима и никако другачије. Са велеиздајником на власти, народ нема у кога да се узда и да се нада да ће му било ко помоћи. Зато морамо да устанемо ми, као народ, Срби. Сами смо и на нама је да заштитимо част, себе. своје најближе и свој народ, да чувамо своју земљу од тихог рата и непријатеља који је напада ма ко он био. Не да тражимо освету, већ да спречимо сваки даљи напад и злочин над Србима од стране било когаа нарочито оних који су баш тога жељни. Ми сами морамо да стварамо будућност ЗА НАШУ ДЕЦУ а не да је овакву ствара Александар Вучић јер у њој ће наша деца бити исламизована, убијана, силована а земља отета! То не смемо да дозволимо. Издала нас је полиција, издала је војска, и представници патријаршије ћуте о томе. Срби никада нису били сами као што су то данас зато је све на нама и никоме другом!

Све ово што се догађа са мигрантима на територије уже Србије, догађало се са албанским мигрантима на Косову и Метохији после Другог светског рата и ево где смо данас! Не дозволимо да се то деси и у остатку Србију ако смо већ ћутањем и окретањем главе дзволили да се то догоди на Косову и Метохији! Усправним држањем и одбраном Србије вратићемо и Косово и Метохију и оне делове земље одакле је српски народ протеран у последњим ратовима.

Ово више није питање воље ни идеологије, ово је борба за голи живот!

* * *


Ако сте стигли довде, онда треба да знате и ово:

КМ новине су једини потпуно независни медиј са Косова и Метохије
и то са поносом истичемо. Али... слобода ипак кошта, као и борба.

Да би смо могли и даље реално да извештавамо о ономе што други искривљено представљају или прећуткују, потребна нам је ваша
подршка јер све што ради у корист истине о Србији и њеном народу, данас је препуштено себи. Тако је и са нама.

Кликом на поље испод, износом који сами одређујете, помажете да наставимо да трајемо!



 
Уколико Вам више одговара неки други начин, конакирајте нас на kmnovine@gmail.com




Пратите нас на Facebook, Twiter или Instagram



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:  

700.000 миграната биће трајно смештено у напуштеним српским селима широм Србије (ВИДЕО) - КМ Новине

700.000 миграната биће смештено у напуштеним српским селима широм Србије (ВИДЕО) Није тајна да велики број миграната жели да остане у Србији али подаци о ком тачно броју се ради строго су скривани од јавности. Све што се дешава у околним земљама упућује на то да мигрантима остају опцију да кроз Србију само прођу или у њој и остану.



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:  

Србија у милости и немилости 'мигрантских разбојника' - КМ Новине

Србија у милости и немилости 'мигрантских разбојника' #Migranti #Srbija #Pljačka #razbojnik #Mediji #Vesti #Kradja #Žrtve #kmnovine Последњих пар дана све више ФБР сарадника са терена јавља о неподношљивом терору „мигрантских банди" које некажњено дивљају по Србији- Проваљују у викендице, салаше, куће- јуче је један Београђанин послао слику „мигранта" покушавајући да провали у више станова.



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:  

Бела Паланка поручила Вучићу: Исели мигранте или ти их на леђима доносимо у Јајинце (ВИДЕО) - КМ Новине

Млади Србин из Беле Паланке обратио се Вучићу поводом тихог насељавања миграната у овом граду. Проблем са мигрантима у Србији постаје све већи. Њихово насељавање је систематско и планско а то се углавном чини у оним деловима Србије где је неопходно неутралисати српски фактор ради потпуног уништења Србије.




КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2020 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине