Вести:

субота, 5. децембар 2020.

Терор над Србима у Новом Брду од стане браће Ивановић

субота, 5. децембар 2020. | Уреднички колегијум 0

Терор над Србима у Новом Брду од стане браће Ивановић

Такозвани председник илегалне општине Ново Брдо, која ради по противуставном систему окупатора, Светислав Ивановић, годинама спроводи терор над Србима, који живе у овом крају, на окупираном Косову и Метохији.

#НовоБрдо #градоначелник #Ивановић #Светислав #Сретен #Браћа #Косово, #Метохија #Вести #Kosovo #Metohija #vesti #RTS #Kosovoonline #TANJUG #TVMost #RTVKIM #KancelarijazaKiM
Светислав Ивановић

Према сведочењу мештана овог краја, а који су нам се јавили, разноразно малтретирање траје годинама уназад. У свему томе, како каже наш извор, учествује и рођени брат Светислава Ивановића, Сретен Ивановић, за кога тамошњи Срби кажу да о свему одлучује.




Иначе, обојица су чланови такозване "Српске листе↗", која учествује у илегалној шиптарској "влади", тиме подржавајући терористичку творевину тзв "републици Косово". Срби који живе у овом крају Косова и Метохије, жале се на рад многобројних каменолома, који озбиљно ремете нормалан живот и негативно утичу на становнике који живе у овом делу окупираног Косова и Метохије.

Исељавање Срба је такође у великом порасту. Светислав Ивановић је постао познат из догађаја из 2017. године, када је ишао да подржи тзв "војску Косова", терористе и убице Срба, Хашима Тачија у коју је чак и Србе гурао.

До када ће ова двојица лажних политичара, загорчавати животе тамошњих Срба, којих је сваким даном све мање и мање?

Аутор: kosovo-metohija.rs





Ако сте стигли довде, онда треба да знате и ово:

КМ новине су једини потпуно независни медиј са Косова и Метохије
и то са поносом истичемо. Али... слобода ипак кошта, као и борба.

Да би смо могли и даље реално да извештавамо о ономе што други искривљено представљају или прећуткују, потребна нам је ваша
подршка јер све што ради у корист истине о Србији и њеном народу, данас је препуштено себи. Тако је и са нама.

Кликом на поље испод, износом који сами одређујете, помажете да наставимо да трајемо!



 
Уколико Вам више одговара неки други начин, конакирајте нас на kmnovine@gmail.com


Пратите нас на Facebook, Twiter или Instagram



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:  

Вучићев човек, повереник СНС-а, на заклетви ''војске Косова'' (ВИДЕО) - КМ Новине

Прострујала је вест о педесетак Срба који су положили заклетву фамозној "републици Косово", творевини изграђеној на крви њиховог народа. Ипак, понешто је остало недоречено. Одакле тамо високи функционери Српске напредне странке? Сраман и понижавајући чин за српског војника јесте када уместо да служи својој држави и војсци, он полаже заклетву монструм - творевини изграђеној на тешкој несрећи његовог народа и геноциду чија је и сам жртва.



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:  

Градоначелник Новог Брда не може ни своје краве да сачува а не народ - КМ Новине

Градоначелник Новог Брда не може ни своје краве да сачува а не народ Када на светској сцени једна апсолутно небитна и ни мало утицајна држава може да заљуља темеље неке друге "државе" онда са том другом нешто много није у реду.



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:  

Иван Максимовић: Каменолом за сламање српске кичме на Косову и Метохији - КМ Новине

Иван Максимовић: Каменолом за сламање српске кичме на Косову и Метохији Свест о угроженој безбедности српског становништва на овом потезу постоји уназад већ тринаесту годину, што је потврђено у неколико наврата. Ретка су она места на Kосову и Метохији, након јуна 1999.




КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2020 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине