Вести:

четвртак, 31. децембар 2020.

Др Јасмина Пеев: Скандалозна Туркић тужбом против мог србићког имејла

четвртак, 31. децембар 2020. | Уреднички колегијум 0

Др Јасмина Пеев: Скандалозна Туркић тужбом против мог србићког имејла

''Пишите, пишите... нашу срБску Истину, по Интернету који je широк као и свет, по амбасадама, кабинетима влада, интернационалним организацијамана, по социјаним мрежама... ! Будите добровољне дипломате наше земље, будите новинари, истражитељи, пропагатори, учитељи Истине…!


















Пише: Др мед Јасмина Вучић Пеев



Пишите свету о нашој палео-санскритској ћириличкој азбуци, 7529 година старом календару, нашој Винчи, Лепенском Виру, нашим победама против Хитлера, Хабсбурговаца, Турака, Римљана... Заврните рукаве Сoрби и обасјајте свет својом Правдом и Истином…. пишите, пишите... и ствараjтe паралелан економски систем у коме ce не делегује политичка моћ никоме, него сваки појединац jecтe суверенo бићe с имунитетом, пуномоћaн у бесплатном / мајчинском / родовском економском систему...Узмимо сами спољнy политику у руке. Дијаспора која говори разне језике, има свету дужност да обавештава друге народе о нашем виђењу ствари...'' - тако сам писала...


https://www.kmnovine.com/2018/03/jasmina-peev.html

 
...молила наше људе да се ангажују како би ствари дошле на своје место и Срби заузели позицију која им припада: позицију праведника који само бранe своје, да буду своји на своме.
 
И све што сам тражила од других, тo сам и сама радила - ширила сам нашу срБску Истину по свету. И писала сам конзулатима, амбасадама, кабинетима...  Пре десетак дана, написах један имејл кабинетy БиХ госпођи Turkić на адресy:  kabinet@mvp.gov.ba  због њене скандалозне изјаве у којој је наш народ поредила са нацистима. Дa будем сигурна  да сy ме добро разумели, употребила сам латиницy. За тему сам ставила наслов:

''Poturice gore od Turaka'' - narodna mudrost koja jos vazi u BiH

Мој текст:  

 Srbi su pobedili Hitlerove naciste i pored Jasenovca, Habsburgovce i pored aneksije BiH, turske nasilnike koji roblje skupljase po Balkanu i danak u krvi iskase, rimske legije.... 

..pa kad pobise 8 000 dzihadista pod oruzjem u Srebrenici i sad kad Evropa gleda kako islamski satanisti secu glave ljudima po Parizu, Becu, Svedskoj... sad cete vi da kazete ko su Srbi?
 
Pogledajte Kusturicu, uradite auto ADN test i vidite koja to krv tece u vasim venima? Turska E1a ili srBska I2a / R1a? Onda promenite ime u Srbic umesto Turkic!
 
S nadom da cete naci svoje korene, postovati svoje predke i prestati da sluzite okupatorske sotone koje porobljavaju macem, bombama, lazima... 
 
Srbkinja
u srBskoj 7529 godini, studen 13


Као што ce види, моје писање садржи Понос на историју мојих предака. Напоменула сам нашу славну историју, јер сам неизмерно поносна на то да су наши ђедови увек били на правој страни! Борили су се против Римљана и робовског римског система, који никада код славенских народа није практикован. Поносна сам да моји преци нису клекли пред турским колачима и привилегијама, него су се одметнули у шуму и борили за Слободу, Правду и Истину. Хајдук Ристановић je мој давни предак. Поносна сaм и да је један мој ђед прешао албанску голготу, пробио Солунски фронт и вратио се у своје село код Рогатице жив и здрав да изроди моје... Поносна сам и на мог ђеда с очеве стране који је за време рата био шеф 17 сељана, мењао партизанску звезду за четничку капу према потреби, како би безусловнo спасао своје село. И кад су сви његови преживели - онда су их колонизовали, да бих се ја родила у Војводини, коју данас издајници хоће да отуђе. Као што и БиХ, ЦГ, Косово хоће да отуђе од нас. Поносна сам да се моји нису метнули на страну насилника, НАТО-а ма колико они беху јаки деведесетих, кад је Русија била на коленима а Бин Ладен, Соленами, сви џихадисти света били њихови савезници. Срби беху сами у Босни.* И тако сами и без једног савезника, водише борбу против насилника, освајача, исламског сатанизма који их доведе с краја света у наше намучене пределе… и успеше да елиминишу зликовце. И док су муслимани затварали наше жене по кућама**, претвореним у затворе, силовали... дотле су ватиканске сотоне лагале свет да Срби чине злочине. Ватикански радио је био први који је почео да јавља о силовањима по Босни. Тe исламистe који ''жене'' девојчице од 5 година, пошто је то њихов идол и учитељ, Мухамед, практиковао, а што ми данас зовемо педофилијом - њих је цео свет штитио, док су секли хришћанске главе ( све слике исламских злодела, њихове армије... су поскидане с Интернета да људи на западу не би знали шта је учињено Србима). Сада, свет ипак може да разуме, шта се то дешавало по БиX деведесетих - сада, када Европа гледа како ислам по ЕУ третира ''невернике'' и сече главе по Паризу, Бечу, Шведској…
 
Cве потурице, могу да се врате на своје корене, као Кустурица. Дакле, ја објашњавам, госпођи Туркић, колика је силна Правда на нашој страни како би је и она могла сxватити и придружити  јој се. Љубазно тражим, да се дотична госпођа врати својим коренима и служи Истину и Правду која је уписана у генетском коду њеног бића јер То би према мени био пут за мир на нашим просторима - да се наша загубљена деца врате на огњиште својих предака. Као мајка којој сy се деца загубила и која дозива дому своме, тако сам поступила. Најплеменитија жеља за миром у нашем наРоду, беше моја мотивација. Крик мајке изгубљеном детету - хајде, погледај, која ти крв тече у венама! Знај ко си! Данас је могуће открити своје генетско порекло захваљујући науци: турска / арабска крв је уписана медицински као хаплогрупа Е1а... и има је највише по северноафричким, турским и малоазијатским просторима. Она карактеристише цномањасте људе, тамније пути. Словенска хаплогрупа И2а је најчешћа у Херцеговини (80%) па у ЦГ и Србији (50 -70%),  у крватској (40-50 %), Македонији, Бугарској и Румунији (20-40%), код шиптара ( 20-30%)... Она карактеристише високе људе, највишље у свету и углавном светле коже и косе (наши играчи у NBA, Тесла, Ђоковић..). А и у мешању крви, има Истине која помаже да се свет боље разуме. Дакле, дотична госпођа, с именом Туркић (јасно потурчени корени неког Србина), може знати, научно, ког је порекла! Ту нема ни увреде ни претње! Предлог је врло добронамеран. Свако нормалан би потрчао да нађе Истину о самом себи која је есенција постојања.



А ако има Бога, према срБском веровању, сва она поштеђена ''муслиманска'' деца и жене које је Младић аутобусима извео из Сребренице, би требала да се врате својим коренима, као Кустурица. И не само они, него и преварени ‘’Хрвати’’ и ''Словенци'' које је папа одвојио од предака, покатоличио и педофилима*** напунио њихове цркве да би страхом, злом увео братоубилачки рат и мржњу против Рода свога. И сви шиптари који имају руска имена (Весели, Дураку, Красни, Краснићи, Пацоли...) и срБске корене, треба да се врате Истини. Румуни којe cy ''романизовани'' су чисти Срби. Бугари такође. Македонија је од старина Јужна Србија… свима желим да их мајка Србија узме у загрљај и да наша слободарска мисао праведника надвлада све насилнике и силоватеље. Желим да Загреб опет буде Србиново као некад; да Софија буде Сербика... и да арапски, турски, латински нестану с наших дивних простора. Ето, желим да будемо своји на своме. Баш као моји преци. Слободарски. Божански. Јунаци светле зоре. Дивови прастарих времена.
 
Овакво моје писање, који садржи понос на сопствену историју, позив на спознају Истине и Правде,  изазвало је страх код министарке која је ангажовала адвокатa да ми саопшти да ce мој имејл сматра нападом на ''личну сигурност g-dje Turkic'':
 
Poštovana,

Ovim putem željeli bi smo Vas obavijestiti o pokrenutoj tužbi protv Vas.
Obzirom da ne posjedujemo drugi elektronski kontakt, obavještavamo Vas ovim putem.
Dana 13.12.2020. godine na službeni e-mail kabineta ministrice vanjskih poslova Bosne i Hercegovine 
zaprimljen je sadržaj sa Vaše e-mail adrese. Moja stranka Vaš e-mail smatra napadom na ličnu sigurnost.
Stranka posjeduje vaše lične podatke i na osnovu njih pokrenut je pravni postupak (tužba) protiv Vas.


Presliku tužbe možete pogledati na linku ispod.

https://2no.co/3DqXN3.jpg

S poštovanjem,
Glišić Maja, advokat
Mehmeda Spahe 26, Sarajevo
 
Очигледно је да ствари нису далеко отишле од оних времена кад је Петар Кочић водио Јазавца пред суд. Тако мој наслов, народна мудрост да су ’потурице горе од Турака’’, испаде потпуно прикладан, истинит и модеран у овом контексту збивања.

Најискреније мислим да сам остала врло фина, правична и љубазна. Нисам им ни напоменула да су ми Муслимани у савезништву са усташама поубијали све оне моје Вучиће чија имена стоје у Јасеновцу... није им било доста да су ''очистили''  Босанску Крајину и нас оставили такорећи саме (да неки лажни вучићи изигравају мој Род), него су уз то, мог ђеда, Остоју Вучића, колонизовали и посекли корене наше породице са босанском земљом; нисам напоменула страшну неправду коју су босански Муслимани починили кад су мог свекра лажно оптужили да је руски агент и иcтерали га у року од 24 сата из БиX са женом и дететом, па ми се супруг родио под бразилским тропским небом, далеко од свега својег. Тамо су гледали како усташе и нацисте, потпомогнуте ватиканским парама и ''пацовским коридорима'' уживају све привилегије. Догурали су дотле да су кренули опет на Босну с оружјем, верујући да ће моћи да поубијају све наше. Југославија је успела да их одбије седамдесетих. Онда су заједно са НАТО-ом, Бин Ладеном, Сулејманијем, џихадистима целог света ударили деведесетих.

#Јасмина_Вучић_Пеев #Турци #потурице #Ислам #Вера #Косово #Метохија #Вести #Kosovo #Metohija #vesti #RTS #Kosovoonline #TANJUG #TVMost #RTVKIM #Kancel
Сарајево, касаба


Преживели су моји и то…. моје родице и рођаке су ''очистили'' из Сарајева и околине, док су свету причали страшне лажи о нама.  

Очигледно, лажне оптужбе су њихова специјалитет, јер они који пљуну на своје претке и веру, они пљују и на Истину и Правду. Е, сад, потурице које су навикле да служе свим срБским непријатељима, да лажу, растурају све срБско... они сад нападају и имејлове који их подсећају на Истину! Док им злочиначки NАТО стоји иза леђа као некад турски јаничари с исламским мачем, ударају по свему што замирише на Истину!
 
Тако, је се не чудим уопште овој њиховој тужби за ''претњу''. Што бих ја претила загубљеној срБској деци у исламy? Па њима треба Светло да разумеју да се девојчица од пет година не може удавати!? Иако је то профет дозволио! Тај профет и његови следбеници да оду по болницима исламских земаља где милиони младих девојка леже с гнојавим, смрдљивим органима за репродукцију, јер су им превише рано наметнули сексуални акт - милиони девојчица су хендикепиране, с фистулама које се не могу нити оперисати, нити залечити, нити побољшати... и пошто толико смрде, нико их неће! То ми данас зовемо педофилијом! Cкривају се медицинске последице које ова исламска деца имају, како би се ''веродостојност профета'' сачувала! Девојчице могу да умиру у гноју, да буду одбачене, јер им је нането зло, али ''вера'' не сме да се доведе у питање! Чак ни Запад не потеже ово злодело и не ставља га у медијски свет, него насупрот здравом разуму, промовише ''секс за децу'', оправдава педофиле и највероватније, легализоваће сотонско насиље према деци као што је пенетрација ануса у хомосексуалним паровима легализована. Пенетрација ануса је једна од најгорих психолошких траума која оставља доживотне ране у менталној конструкцији психе. Пенетрација детета је акт сатанизације. Само сатанисти практикују ово насиље да би створили ПОСЛУШНЕ РОБОВЕ без карактера, без морала и без снаге - разорени робови извршавају беспрекорно наредбе да се бомбардују недужни, да им се одузимају домовине, да се убијају глађу милиони, да скривају лице, да прихватају бол уместо љубави…

Западни болестан свет не оптужује ислам као идеологију која је педофилна, разарајућа... не, него чак потпомаже ''мигрантима'' да окупирају хришћанске просторе где се таква пракса не толерише! Њу подржавају и западне владе, јер оне практикују педофилију како би држали своје пиуне у тишини и облигацији да извршавају злочине! Епштајн афера то доказује. Мање се зна да у Белгији педофилски адвокати**** влaдају земљом, EU... да деца нестају по подрумима елите… Свa аритократијa je тешко умешана у ове злочине. Тако су наше потурице, сада заштићене, легално, са силном војском педофила САД -а, ЕU, ватиканских злочинаца... Сви су на њиховој страни. Не само Турци!

Потурице које су се продале за турске колаче и привилегије су добиле и педофилију, легализовану, у име профета и легализовано робство, јер ''алах благосиља с бројем робова''.

Тако, зачуђујуће је да адвокати за људска права легализују ''слободу вероисповести'' кад та слобода дозвољава да се деца силују (у име бога/ религије, јер његов профет дозвољава де се дете од 5 година ''удаје''! Талмудске практике, које дозвољавају педофилију, такође! Ако ми Срби на овоме не истерамо Правду, свет пропада! Зато је борба наших старих против ислама, била наш спас!

Борба против потурица и исламског сатанизма иду даље.  И...''нека борба буде непрестана''!

А ако којим случајем Г-ђа Туркић верује да може себе спасити годишњим ритyалом клања овце и подметањем животињске крви за сопствене безобразлуке, могу одмах да је разочарам! Само строги православни пост без масти и производа који нису животиеског порекла може да помогне изгубљеној души да нађе пут ка Милости, Опроштају, Дарежљивости... Правди и Истини. Онда и само онда, може се разумети, како то да мала Србија после 500 година плаћања данка насилницима, може да победи најјачу ондашњу силу света и данас стоји против NАТО-а, против ЕU и њених институција, против џихадиста, против ислама, против неправде…

#Јасмина_Вучић_Пеев #Турци #потурице #Ислам #Вера #Косово #Метохија #Вести #Kosovo #Metohija #vesti #RTS #Kosovoonline #TANJUG #TVMost #RTVKIM #Kancel

Тако, мени остаје нада да ће босански чистачи NАТО чизама, нацистичких концентрационих логора, хабзбуршких униформи, турских исламских мачева, римских легија, свих насилника, поробљивача… сxватити једног дана наш срБски Понос, Правду и Борбу. Нашу слободну мисао. Нашу Светлост. Ону која тад кад, засија.

А што се тиче тужбе без основе — пошто немам јазавца да изађем у прикладној пратњи пред NАТО суд, предлажем потурченој министарки да окачи своју тужбу неком мачку о реп. Хашке судије могу да га јуре, као и кадије, некад, што јурише наше Сoрбе, и тужише и судише... а сад их нема... ’да путеви пожелеше Турака’’.

А... и да се не заборави и један други срБски писац који се бавио министаркама, Нушић  он је провео пола свог живота тражећи сопствене ''цинцарске'' корене! Kад је разумео да су га преварили, да су ’Цинцари’’ у ствари Срби, узео је сâм срБско име Нушић, чак и без ДНА теста! Ниш и срБство су му постали плодна њива за најлепша дела срБске и светске литературе. Јасно је да онај који се стави на страну Правде буде благосиљан, силан и његово дело остаје занавек.
Ето, у Правди и Истини је спасење — то је то што Срби верују и што им је гарантовало опстанак.

СрБкиња,
др мед Јасмина Вучић - Пеев
у срБској 7529 години, студен 22
 
*** beskrajna lista vatikanskih pedofislih zlocina na deci celog seta:
      https://www.youtube.com/watch?v=7-c-ZOMyLs8



* * *


Иза нас стојите једино - ви! Ако желите да наставимо да радимо, подржите нас. Остало је на нама.



 
Уколико Вам више одговара неки други начин, конакирајте нас на kmnovine@gmail.com


Пратите нас на Facebook, Twiter или Instagram



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:  

др Јасмина Вучић Пеев: Kо нас хиљадама година терорише? Увек са исте тачке? Истим методама? - КМ Новине

др Јасмина Вучић Пеев: Kо нас хиљадама година терорише? Увек са исте тачке? Истим методама? #drJasminaVučićPeev #Kosovo #Metohija #Crkva #Vatikan #Otimanje Јавност сазнаје да немачки фондови претварају православну цркву Светог Николе на Новом Брду у католичку цркву. Окупирано Косово и родољуби не реагују. Историчари и правници махом ћуте.



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:  

Јасмина Вучић-Пеев: Вучићева Влада од Србије прави албанску провинцију - КМ Новине

Јасмина Вучић-Пеев: Вучићева Влада од Србије прави албанску провинцију #Razbijanje #Drzava #Srbi #Srbija #narod #Vlada #Izdaja #vlast "НЕСТАЈАЊЕ СРБИЈЕ је политички програмирано! Да нема Срба и Словена! Само неки ''западни Балкан'', у коме послушне албанске слуге западних сатаниста утерују страх Словенским Старим Јунацима, јесте дозвољен.



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:  

Др мед Јасмина Пеев: Још један муратовски говор из кукавичјег јајета - КМ Новине

Др мед Јасмина Пеев: Још један муратовски говор из кукавичјег јајета #Вучић #Издаја #Србија #Влада #Протести ''Hаш'' председник одржа још један беднички говор у духу Мурата чију стратегију толико цени да се и не стиди пред поносним срБским родом да гa јавно хвали.





КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2020 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине