Вести:

понедељак, 30. новембар 2020.

У Косовској Митровици и овај пут победио српски народ - квази-избори опет бојкотовани!

понедељак, 30. новембар 2020. | Уреднички колегијум 0

У Косовској Митровици и овај пут победио српски народ - квази-избори опет бојкотовани!
Упркос непромовисању бојкота и медијској кампањи, ''изашла'' тек једна трећина грађана и то према најоптимистичнијим наводима представника сепаратистичких пара-институција.

#Kosovska #Mitrovica #Грачаница #Квази #Избори #Сепаратисти #Српскалиста #Косово; #Метохија #Вести #Kosovo #Metohija #vesti #RTS #Kosovoonline #TANJUG #TVMost #RTVKIM #KancelarijazaKiM #Kossev
Косовска Митровица - некада је народ предводила елита његових представника, изгледа да је добро научио градиво - и без њих бојкотовани спаратистички квази-избори!









Како су саопштили испред Вучићеве странке косовских сепаратиста "Српска листа", у оквиру система такозване "републике Косово", на квази-изборе које су шиптарски сепаратисти расписали у Косовској Митровици, од укупног броја уписаних изашла је тек једна трећина!

Од 23.313 особа са правом гласа на овим квази-изборима, укуно је изашло 7.884 глсача. Процентуално ово није завидна цифра али када се узме у обзир кампања која је спроведена и, ако је за веровати, број предизборних акција и обиласка људи и локација од стране "Српске листе" а у исто време потпуно одсуство позива на бојкот, може се рећи да је број изузетно низак.

Много нижи него што се чини јер познато су две ствари:

Прво да "Српска листа" масовно злоупотребљава бирачке спискове, што се потврдило баш сваки пут када су одржавани шиптарски квази - избори.

Друго да на те квази-изборе излазе они које је "Српска листа" или илегално задужила дајући им послове и додељујући разне бенефиције којим у потпуности влада и контролише их кроз сваки сегмент друштвених токова, или буквално уцењујући најугроженије, кориснике социјалне помоћи као и запослене губитком радног места и то не само њиховим већ и сваког члана њихове породице. То се може видети на улици када на дан гласања директори фирми попут оваца воде своје запослене на гласање што се противи свим демократским и слободарским принцима и пркаси. ово је непобитан доказ тога да у "Српској листи" одлино знају да не уживају никакву подршку и да су им претње, сила и насиље једина шанса да како-тако могу да прикажу да су остварили неки резултат. Ипак, то никако да привуче пажњу медија, јер сви су на истим јаслама. Запад улаже много новца у промоцији издаје и отимања Косова и Метохије.

У прило диктатури Вучићеве "Српске листе" на КиМ иде и чињеница да је Радојевић "победио" са 89,86 гласова! Ово је очигледан показатељ да народ нема своје мишљење већ извршава налоге по присили.

Свему овоме треба додати и не мали број Шиптара који живи у северном делу Косовске Митровице (не како медији погрешно наводе "Северна Митровица" јер то је "општина" такозване "републике Косово" док је једина легална, у оквиру система државе Србије - Косовска Митровица).

Када се све то сабере, број оних који су изашли из "сопствених убеђења" тешко да може да пређе проценат вредан пажње.

Редакција КМ новина честита Србима Косовске Митровице још једну фантастичну победу против успостављања и реалног функционисања шиптарских сепаратистичких пара-институција!

Ово на терену не може много тога да промени јер издајницима и њиховим помагачима, подршку пружа како државни врх Србије тако и сви српски непријатељи. Ипак, ово је јасан показатељ да шиптарска власт као и њихов систем - не уживају никакву подршку у народу осим оне коју уценама могу да изнуде. Њима људи неће али Бог ће свакако судити.

Народе српски, извојевао си још једну победу против шиптарског сепаратизма и отимања Косова и Метохије, учинио си све што си могао и то јесте у овом тренутку довољно. Победио си, сасвим сам и потпуно обезглављен без вође, лидера, смерница и било чије сем Божије подршке! Нека ти је на част победа и са срећом! Стекао си право да се надаш Божијој помоћи и она ће заиста уследити!

* * *


Ако сте стигли довде, онда треба да знате и ово:

КМ новине су једини потпуно независни медиј са Косова и Метохије
и то са поносом истичемо. Али... слобода ипак кошта, као и борба.

Да би смо могли и даље реално да извештавамо о ономе што други искривљено представљају или прећуткују, потребна нам је ваша
подршка јер све што ради у корист истине о Србији и њеном народу, данас је препуштено себи. Тако је и са нама.

Кликом на поље испод, износом који сами одређујете, помажете да наставимо да трајемо!



 
Уколико Вам више одговара неки други начин, конакирајте нас на kmnovine@gmail.com




Пратите нас на Facebook, Twiter или Instagram



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:  

Права власт у Косовској Митровици је Милан Радојичић! - КМ Новине

Политичари с Косова и Метохије Славиша Ристић и Рада Трајковић тврде да је права власт на Косову Милан Радојичић, а не шиптарски "градоначелници". Бивша посланица у тзв скупштини "републике Косова" Рада Трајковић изјавила је да је јавна тајна да власт у Косовској Митровици има Милан Радојичић, власник кафане „Греј" у којој се „одлучује о свему" и у којој се састају српски политичари.



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:  

Вучића у Косовској Митровици дочекале празне улице (ВИДЕО) - КМ Новине

Вучића у Косовској Митровици дочекале празне улице (ВИДЕО) Знајући да ће медији преувеличати број Срба са севера КиМ који је дочекао Александра Вучића у Косовској Митровици, екипа КМ новина је изашла на терен да забележи атмосферу која влада у граду.



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:  

Како је дошло до албанског захтева за спајањем и контролом оба дела Косовске Митровице (ВИДЕО) - КМ Новине

Како је дошло до албанског захтева за спајањем и контролом оба дела Косовске Митровице (ВИДЕО) #Vesti #Kosovo #Metohija #Srbija #Analize #Kosovka_Mitrovica #Most #Podela #Albanci #Šiptari #Srbi Косовска Митровица је од 1999. године град подељен на два дела јер је то био једини начин да Срби опстану на окупираној територији где су Шиптари имали слободне руке да изврше некажњено који год злочин желе над њима.




КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2020 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине