Вести:

среда, 18. новембар 2020.

Група Шиптара флашама напала Србина код Грачанице, инцидент пред новинарима (ВИДЕО)

среда, 18. новембар 2020. | Уреднички колегијум 0

Група Шиптара флашама напала Србина код Грачанице, инцидент пред новинарима (ВИДЕО)

Зорана Трајковића (29), напала је група Шиптара испред његове куће гађајући га каменицама и пивским флашама, синоћ око 17-30 часова испред његове куће у Кишници код Грачанице зато што је Србин.

#Косово, #Метохија #Вести #Напад #Србин #Шиптари #Кишница #Грачаница #УЋК #Терористи #Kosovo #Metohija #vesti
Трајковић непосредно после напада






По повратку с посла Трајковића је испрва провоцирала група Шиптара док је паркирао свој аутомобил. Пошто нису престајали да провоцирају ни када је ушао у кућу, изашао је да им каже да се разиђу и да то нема сврхе али уместо разговора засули су га каменицама.

Ни он ни било ко други није повређен али су у тренутку напада у кући били његова мајка и мало дете.

Он претпоставља да је његова кућа нападнута јер је неко запалио провокативни билборд са поруком мржње "УЋК" који је намерно истакнут код првих српских кућа како би их заплашили и протерали. Међутим, неко је тај билборд запалио што је опет испровоцирало шиптарске провокаторе који некажњено врше нападе на Србе већ деценијама уназад.

ПОГЛЕДАЈТЕ ВИДЕО:


Није искључено ни да су то урадили сами Шиптари како би друге тиме испровоцирали и изазвали неки напад, у сваком случају није познато ко је запалио ову поруку мржње која је морала да буде уклоњена са тог места јер је одмах након истицања било јасно да ће до напада доћи.

Инцидент се догодио и у тренутку када је екипа новинара посетила Траковића. Неко од Шиптара је опет повикао "УЋК!" а камера је то забележила:

ПОГЛЕДАЈТЕ ВИДЕО:

Срби су узнемирени, из Грачанице за КМ новине кажу да насиље и напади трају већ дуго. Једна девојчица је нападнута по повратку из школе. Прво су јој упућене разне погрдне и вулгарне речи а онда је из тог аутомобила попрскана флашом воде. Срби су психички исрцпљени како од мера против наводног Корона вируса тако и све чешћим претњама којима су изложени. Грачаницом патролирају шиптарске јединице некадашње РОСУ у црним униформама и са фантомкама на главама и, како је КМ новинама речено, "пресрећу пензионере и кажњавају их због маски". Све то додатно утиче претеће на преостале Србе.


Ако сте стигли довде, онда треба да знате и ово:

КМ новине су једини потпуно независни медиј са Косова и Метохије
и то са поносом истичемо. Али... слобода ипак кошта, као и борба.

Да би смо могли и даље реално да извештавамо о ономе што други искривљено представљају или прећуткују, потребна нам је ваша
подршка јер све што ради у корист истине о Србији и њеном народу, данас је препуштено себи. Тако је и са нама.

Кликом на поље испод, износом који сами одређујете, помажете да наставимо да трајемо!



 
Уколико Вам више одговара неки други начин, конакирајте нас на kmnovine@gmail.com



Пратите нас на Facebook, Twiter или Instagram



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:  

Шиптари без повода изболи српског младића у Косовској Митровици

Ножем избоден младић у Косовској Митровици синоћ око 18.00 ч. Напад, без икакавог повода, извршили Шиптари. Младић у стабилном стању али животно угрожен! Велика кривица на Влади Србије. Српског младића (Н.С. 17) у пределу груди избола је група Шиптара која је предвече прешла мост преко Ибра.



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:  

Стивен Лендмен: Косово је жртва силовања Југославије од Клинтоновог председништва

Текст америчког новинара Стивен Лендмена у многоме се разликује од уобичјеног западњачког приступа Косову и Метохији а своју објективност нарочито јасно изражава кроз непристрасан приступ руским изворима и њиховим реалним, опипљивима аргументима за разлику од западњачких провидних лажи. Текст Сирији, Венецуели и Косову и Метохији, КМ новине објављују у целости.



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:  

Кристијан Каш: Били смо сувише заузети играјући улогу ослободиоца Албанаца

Шиптари су деценијама спроводили злочине над Србима у својим напорима да их протерају са Косова и Метохије и у томе били безобзирни. Али терористички напад какав је изведен на аутобус Ниш-експреса код Подујева, био је потпуна новина у методама застрашивања Срба. До тада, нико није могао да наслути тако нешто у условима "мира".





КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2020 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине