Вести:

субота, 28. новембар 2020.

Шиптарски квази-избори у Косовској Митровици, најдубљи корак ка издаји КиМ којим смо као народ закорачили

субота, 28. новембар 2020. | Уреднички колегијум 0

Шиптарски квази-избори у Косовској Митровици, најдубљи корак ка издаји КиМ којим смо као народ закорачили

Страшно стање српског положаја на Косову и Метохији откривају нам локални квази-избори за такозваног "градоначелника" Косовске Митровице који се одржавају сутра.

#Izbori #KosovskaMitrovica #Gradonačelnik #Šiptari #Separatizam #Косово; #Метохија #Вести #Kosovo #Metohija #vesti #RTS #Kosovoonline #TANJUG #TVMost #RTVKIM #KancelarijazaKiM #Kossev




Ова, једна од ретких српских средина у којима су се Срби осећали довољно сигурни и то заиста и били, и једина урбана у којој су Срби остали доминантни и уопште  опстали са највећим степеном слободе, данас је потпуно поробљена.

То се догодило са Бриселским споразумом и оним што је он донео. Започет под влашћу ДС-а, Бориса Тадића и Борка Стефановића, овај споразум је од састанка до састанка рапидно погоршавао положај Срба на Косову и Метохији. Са доласком Александра Вучића на место првог човека Владе у Београду, све постаје много горе. Знамо већ да су "интегрисане", тачније предате државне службе Србије шиптарским сепаратистима од полиције, преко општинских органа до правосуђа. Оно што је остало више и не функционише као српско!

Некад било...
Током претходних неколико дана медији на српском језику пратили су, колико је то било могуће, кампању још једног канидата "Српске листе", коју Срби на Косову и Метохији називају "Шиптарска листа" будући да функционише у систему тзв. "републике Косово".

Свакодневно су стизали извештаји о "предизборним" посетама српским породицама и местима на којима се гради и изграђује (углавном из фондова ЕУ како би се комплетан преостали српски живаљ "интегрисао" и постао део "Косовара". Има и дела радова који се изводе средствима Репулике Србије који пре свега служе за прање новца , и таква су одобрена од стране сепаратистичких власти те је то још један доказ да Влада Србије у потпуности зависи од албанског кора, не тако давно, отворено терористички настројеног.

Међутим, ни један медиј, ни једна организација, ни један човек се није јавно успротивио одржавању лкалних, незаконитих квази-избора по систему шиптарских сепаратиста макар у српским срединама на Косову и Метохији.


Овакав општи пристанак на издају, арбанашење српских средина и овог дела државе уопште, најдубљи је корак ка одрицању од Косова и Меохије којим смо као народ закорачили у том смеру. Не треба да чуди што се то мало обезнађеног српског народа на КиМ без речи повинује намерама обесних невољника из српских редова од којих им зависе посао али и безедност њих и њихових породица када нема никог да иступи у име закона и правде, у име државе Србије и српских интереса. Никога нема да стане у њихову заштиту да би они могли да се осећају слободно да бране и штите не само своје већ српске националне интересе. Не можете да очекујете да државне интересе брани шака народа а да се
Оваким илустрацијама (преко које су КМ новине
додале знак "забрањено", медији активно иагресивно
сугеришу да Косово и Метохија нису део Србије.
комплетан државни апарат бори против њих. То, једноставно, није могуће. Сваки Србин има део кривице у неометаном одржавању шиптарских квази-избора и промоције још једне шиптарске државе на тлу Косова и Метохије! Сваки ко је ћутао!

Морамо да схватимо да ми Срби не смемо да пристанемо на то јер чак и ћутањем којим дозвољавамо да се овакве ствари одвијају, учествујемо у издаји Косова и Метохије и све оне светиње коју оно представља и јесте. А то се никако не може завршити ничим добрим, не само по Србе на КиМ већ уопште по читав српски народ.

Сви шиптарски квази-избори се морају бојкотовати, као и сваки, баш сваки потез власти, медија, или појединаца који се залажу за то отворено или прикривено мада оних прикривених више готово и да нема. Алинеко мора да устане, да се огласи... Српски народ на Косову и Метохији не може сам против бестијалних криминалаца и безочних издајника који су, захваљујући подршци Владе Србије и Вучићевог кадра, овладали и господаре сваким сегментом њиховог живота.


* * *


Ако сте стигли довде, онда треба да знате и ово:

КМ новине су једини потпуно независни медиј са Косова и Метохије
и то са поносом истичемо. Али... слобода ипак кошта, као и борба.

Да би смо могли и даље реално да извештавамо о ономе што други искривљено представљају или прећуткују, потребна нам је ваша
подршка јер све што ради у корист истине о Србији и њеном народу, данас је препуштено себи. Тако је и са нама.

Кликом на поље испод, износом који сами одређујете, помажете да наставимо да трајемо!



 
Уколико Вам више одговара неки други начин, конакирајте нас на kmnovine@gmail.com



Пратите нас на Facebook, Twiter или Instagram



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:  

Именовање Арно Гујона не пружа повод за радовање, на жалост - КМ Новине

Именовање Арно Гујона не пружа повод за радовање, на жалост Видим, да су људи изненађени што је Арно постао директор Управе за сарадњу с дијаспором и Србима у региону и отворено тиме приступио Вучићу. Нема разлога за изненађење. Време пријема Косова у УН је врло близу и треба „релаксирати" гласове које чујете у вашој глави, те гласове савести.



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:  

Биљана Диковић: О лажним ''изборима'' сепаратиста са Косова и Метохије - КМ Новине

Ово што се данас Србима на (од западних војних сила и сепаратиста) окупираном Косову и Метохији догађа је - последња фаза ВЕЛЕИЗДАЈЕ српских однарођених власти. После протеривања већине Срба са окупираног Косова и Метохије, сатеривање оних који су остали у енклаве и остављањем на милост и немилост окружењу (тако и наметнутим учешћем на шиптарским изборима да би преживели), ово су други сепаратистички избори на целој територији Косова и Метохије од окупације.



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:  

НП ''Отаџбина'': после локалних избора у Србији, ''Српска листа'' на КиМ ће опет издати по навици - КМ Новине

Иако је све било договорено између Александра Вучића и Хашима Тачија да „Српска листа" подржи споразум о демаркацији између сепаратистичких власти из Приштине и Црне Горе београдски избори су спречили да се овај договор преточи у дело. Разлог, п редседник Србије је сматрао да једно такво гласање у скупштини Косова може да снизи рејтинг Српске напредне странке уочи избора у главном граду.




КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2020 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине