Вести:

понедељак, 9. новембар 2020.

Зоран Влашковић: Док сваки ваш убица не буде изведен пред суд

понедељак, 9. новембар 2020. | Уреднички колегијум 0

Зоран Влашковић: Док сваки ваш убица не буде изведен пред суд

Албанка испратила Тачија у Хаг сликом сународника за чија убиства је осумњичен

#Хашим #Тачи #Суд #Терор #Терориста #Убиства #Цивили #Жртве #Срби
Хашим Тачи током периода активног учешћа у оружаним акцијама терористичке "УЋК".



Пише: Зоран Влашковић



Некадашња председница огранка Демократског савеза Косова у Немачкој Доника Гервала, објавила је 8. новембра, непосредно након подизања оптужнице против вођа терористичке ОВК Хашима Тачија и Кадија Весељија, фотографије активиста те странке, који су убијени током и после ратних збивања 1999. године.


Доника Гервала
- Са вама и нажалост многима другим попут вас! Са вашим породицама! Јуче. Данас. Сутра. Увек! Без компромиса. Док ваш последњи убица не буде изведен пред лице правде - написала је Гервала у опису фотографије.

Активисткиња је на тај начин послала јасну поруку Тачију који је тренутни лидер Демократске партије Косова.

У оптужници против Хашима Тачија и Кадрија Весељија према незваничним информацијама налазе се и случајеви убијених чланова ДСК у периоду 1999- 2001. године. На Косову и Метохији се годинама уназад говори о Тачијевој одговорности за ликвидације политичких противника.


Убијени представници Руговиног ДСК. Гервала је са овом сликом поручила Тачију да је време да за та убиства добије заслужену казну

Некадашљи комадант Кфора на Косову италијански генерал Фабио Мини у књизи ''Рат после рата'' написао је: -''Време је да Тачи одговори ко је убио 28 представника Руговиног Демократског савеза Косова у току 1998 – 2001. године''.



Ако сте стигли довде, онда треба да знате и ово:

КМ новине су једини потпуно независни медиј са Косова и Метохије
и то са поносом истичемо. Али... слобода ипак кошта, као и борба.

Да би смо могли и даље реално да извештавамо о ономе што други искривљено представљају или прећуткују, потребна нам је ваша
подршка јер све што ради у корист истине о Србији и њеном народу, данас је препуштено себи. Тако је и са нама.

Кликом на поље испод, износом који сами одређујете, помажете да наставимо да трајемо!




Пратите нас на Facebook, Twiter или Instagram



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:  

ШОКАНТНО: Зоран Влашковић - Албанцима баштина споменици фашиста у УНЕСКО - у!?

Албанци подигли споменике свим сународницима који су били у редовима фашиста и то у Хитлеровим униформама. Такозвани амбасадори у Приштини све то подржавају и ћутањем одобравају да се ти споменици фашистима нађу као културна баштина УНЕСКО-а? Косово и Метохија са Албанцима данас немају апсолутно ништа да понуде УНЕСКУ-у, осим пар камених кула - кућа, највише десет, у последњих сто година?



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:  

Зоран Влашковић: Тодоровићима из Обилића Албанци срушили кућу, заузели двориште и посекли воћњак! (ФОТО) )

уторак, 10. мај 2016. | КМ новине Радник Електропривреде у Обилићу Славко Тодоровић мукотрпно је радио и подигао две куће у Обилићу до 1999. године, на само триста метара од центра радничке вароши. На површини од 25 ари, Славко је саградио две куће површине 160 метара квадратних, са лепом бетонском и металном оградом у којој је био уређен воћњак.



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:  

Зоран Влашковић: Екслузивно - Потпуна истина о албанским терористичким организацијама на КиМ!

"Подужи је историјат и злочиначки биланс терористичких напада АНА у Македонији, на југу Србије и на Косову" - Амерички председник Џорџ Буш је 2001. године ''ОВК'', а шеф УНМИК- а на КиМ Михаил Штајнер је 2003. године АНУ (ОНА) прогласили терористичким организацијама. - Косово бара албанских терориста за које амбасадори у Приштини ћуте, значи подржавају их!




author-pic Аутор: Зоран Влашковић

Дугогодишњи је новинар листа "Јединство" који се до 1999. године штампао у Приштини. Вишеструки је добитник награде матичног листа за најбољег новинара године. Аутор је три књиге о Косову и Метохији.

Први је обишао караулу Кошаре после окупације КиМ од стране НАТО-а, први фотографисао немачке војнике окупаторских снага на бункерима из Другог светског рата које су такође Немци саградили на северу КиМ. Данас је сарадник многих гласила у Србији али и широм света где се издају листови на српском језику.

Рођен је и живи у Косовској Митровици.


КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2020 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине