Вести:

петак, 27. новембар 2020.

Именовање Арно Гујона не пружа повод за радовање, на жалост

петак, 27. новембар 2020. | Уреднички колегијум 0

Именовање Арно Гујона не пружа повод за радовање, на жалост

Видим, да су људи изненађени што је Арно постао директор Управе за сарадњу с дијаспором и Србима у региону и отворено тиме приступио Вучићу.

#Арно #Гујон #Хуманитарац #Државни #ПОсао #Дијаспора #Расејање; #Косово; #Метохија #Вести #Kosovo #Metohija #vesti #RTS #Kosovoonline #TANJUG #TVMost #RTVKIM #KancelarijazaKiM #Kossev
Француски хуманитарац Арно Гујон на свом новом радном месту.



















Пише: Предраг Јакшић



Нема разлога за изненађење. Време пријема Косова у УН је врло близу и треба „релаксирати“ гласове које чујете у вашој глави, те гласове савести. Арно Гујон (Оснивач француске хуманитарне организације 'Солидарност за Kосово' ) је ту да бисте Србе са Косова и Метохије, за које је он постао специјалиста, почели без гриже савести да посматрате само као неке Србе у расејању, из региона, ван матице за које ће „и даље“ да брине добри Француз. Арно коначно одиграва и отворено улогу за коју се припрема већ дуго. Ускоро ће слични „капиталци“ такође отворено да подрже велеиздајника и прикључе му се у вађењу срца из тела Србије правећи од наше државе велику жуту кућу смрти. И опет ћете бити изненађени, а нема потребе. Сви ти „капиталци“ су „капиталци“ зато што им је дозвољено то да буду не би ли у правом тренутку одиграли задату улогу.


Причали су озбиљни аналитичари и новинари о Арноу и раније, нико није веровао. Сад се сам разоткрио. Ваљда је то, то што се чекало.


* * *



Ако сте стигли довде, онда треба да знате и ово:

КМ новине су једини потпуно независни медиј са Косова и Метохије
и то са поносом истичемо. Али... слобода ипак кошта, као и борба.

Да би смо могли и даље реално да извештавамо о ономе што други искривљено представљају или прећуткују, потребна нам је ваша
подршка јер све што ради у корист истине о Србији и њеном народу, данас је препуштено себи. Тако је и са нама.

Кликом на поље испод, износом који сами одређујете, помажете да наставимо да трајемо!



 
Уколико Вам више одговара неки други начин, конакирајте нас на kmnovine@gmail.com



Пратите нас на Facebook, Twiter или Instagram



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:  

Предраг Јакшић: Вучић је себе још једном легитимисао као највећег непријатеља српског народа - КМ Новине

Тиме што је наше унутрашње питање, или чак да кажемо питање Србије и тзв. државе Косова, везао за судбину Блиског истока, Трамп је зацементирао сувереност те "државе" Косово, а Србију је дао као монету за поткусуривање нечега што нема апсолутно никакве везе са њом.



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:  

Коме је организација Арно Гујона дала фабрику у Могили? - КМ Новине

Будући да ми српски доброчинитељ и човек који је у последњих пар година један од оних и један од ретких који је у индивидуалном жанру највише помагао Србе на Косову Анро Гујон није одговорио на питање у статусу који је ставио на свом зиду, или је мислио да нисам озбиљан када сам поставио пар питања, хтео бих да га овом приликом јавно упитам.



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:  

Иван Максимовић: Правила ''хуманитарне мафије'' - КМ Новине

Иван Максимовић: Правила "хуманитарне мафије" #Kosovo #Metohija #Srbija #Humanitarna #Organiyacija #28jun #Majka_devet_Jugovića Kо диригује стотинама тона помоћи Србима на KиМ, у роби, храни, лековима... Дописник Магазина Таблоид из Kосовске Митровица, Иван Максимовић, у сарадњи са својим изворима на терену, истраживао је кретање и расподелу великих количина хуманитарне помоћи намењене Србима на Kосову и Метохији.





КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2020 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине