Вести:

субота, 3. октобар 2020.

У Бујановцу држава Србија промовише Велику Албанију кроз активности представника власти

субота, 3. октобар 2020. | Уреднички колегијум 0

БУЈАНОВАЦ, 30.септембар - функцинери највиших државних органа у Србији активно промовишу крајње непријатељске намере према својој држави  исве о потпуно некажњено.

#Бујановац #Прешево #Медвеђа #Велика #Албанија #Косово #Метохија
Смотра фолклора у Бујановцу 2016.

Посланик у Скупштини Србије Шаип Kамбери оценио је да је општинама на југу Србије са већинским албанским становништвом добродошла свака врста помоћи, и да оснивање Kанцеларије за помоћ грађанима Прешевске долине означава почетак "институционалне помоћи Kосова Албанцима на југу Србије" и да верује да ће се сарадња "са матичним државама још више интензивирати у будућности".

Шаип Камбери
„То је добар корак да Kосово у оквиру граница међународног права почне институционално да се бави питањима Албанаца Прешевске долине и да им на институционалан начин помогне“, рекао је Kамбери, преноси Радио Слободна Европа.

Овакав став предсравља најгрубљу врсту промоције албанског сепаратизма и јасан наговештај антидржавних активности усмерених ка даљем отимању територије Републике Србије. Тешко је поверовати, али то је чињеница, да такве аспирицаије имају директну подршку Владе у Београду и режима Александра Вучића.

Kамбери је даље истакао да је оснивање Kанцеларије важно и са аспекта успостављања боље комуникације између Албанаца из Прешевске долине са (сепаратистичком) тзв "владом Kосова".

„Мислим да је то важан корак у циљу остваривања наших загарантованих права у складу са међународним стандардима“, рекао је Kамбери.

Младост Бујановца
Он је додао и да се нада да ће отварање канцеларије пратити и средства којима ће бити реализовани пројекти које ће "Kанцеларија владe Kосова" снажно подржати, рекао је Kамбери који је и дан раније још једном потенцирао "међународни карактер" оваквог геста али и засебну "државност" Косова и Метохије поручивши да ће се сарадња и координација са матичним државама још више интензивирати у будућности.

- Прешевска долина, полако, али сигурно, формира институционалну подршку Републике Kосово и Републике Албаније
– додао је Kамбери, посланик у Скупштини републике Србије.

Одсуство сваке осуде па и уопште реакције на овакве дубоко антисрпске и антидржавне изјаве и активности, недвосмислено показује да Александар Вучић и његова влада помажу и подржавају комадање Србије зарад стварања Велике Албаније.

Пратите нас на Facebook, Twiter или Instagram




ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Шиптарски сепаратисти донирали пола милиона евра Албанцима у Прешеву, Медвеђи и Бујановцу

Такозвана "влада" шиптарских сепаратиста, на чијем се челу налазио,Аљбин Kурти одлучила је да издвоји пола милиона евра за подршку Прешеву, Медвеђи и Бујановцу. Повод је ситуацији изазвана пандемијом Коронавируса, саопштило је њихово илегално "министарство финансија". Посебан допринос у реализацији ове помоћи, како наводе, има заменик илегалног "министра финансија" Иљир Аљију, који је пореклом из села Kапти у општини Медвеђа.




ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Апел за заштиту југа Србије од насилне албанизације

Апел за заштиту југа Србије од насилне албанизације "Београд тако, директно или индиректно, доприноси, а у извесном смислу и финансијски потпомаже процес албанизације југа Србије" наводе потписници овог драматичног апела. Поштована господо, Обраћамо вам се с молбом да, у границама својих овлашћења и могућности, допринесете заштити југа централне Србије од етничког инжењеринга и насилног наметања продуката великоалбанске политике и идеологије.




ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Београд поклања Медвеђу албанским сепаратистима

Велеиздајничка акција: ко предаје општину Медвеђа на југу Србије, сепаратистичкој "држави" на КиМ Медвеђа је, од недавно, предмет нагађања о идеји размене српских територија, тачније оних на југу државе са деловима под окупацијом НАТО пакта на Косову и Метохији.





КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2020 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине