Вести:

понедељак, 26. октобар 2020.

Шиптaрски крадљивци шуме пуцали на полицију код Куршумлије

понедељак, 26. октобар 2020. | Уреднички колегијум 0

Шиптарски крадљивци шуме пуцали на полицију код Куршумлије

Албански крадљивци шуме са Косова и Метохије, пуцали су из ватреног оружја на припаднике полиције у недељу око 17.00 часова у околини Куршумлије, сазнају КМ новине.

Шиптарски крадљивци шуме пуцали на полицију код Куршумлије #Kosovo, #Metohija, #Vesti, #Kuršumlija, #Šiptari, #Napadači, #Pucnjava, #Seča, #Kradja, #Šuma,
Фото: Илустрација




Припадници полиције су интервенисали по пријави за илегалну сечу шуме на територији општине Куршумлија када су разбојници запуцали у њиховом правцу.

На полицајце је испаљено више пројектила, највероватније из аутоматског оружја, али повређених није било.

Крађа шуме, односно илегална сеча, највећа је пошаст која је погодила слабо насеље делове централне Србије који су ослањају на јужну српску покрајину. До сада је било и више напада на цивиле, такође је било и пушкарања у деловима у које полиција ређе свраћа због чега је један број Срба морао да се повуче неколико километара дубље ка самој Куршумлији.

Најдраматинији случај јесте убиство припадника српске жандармерије Стевана Синђелића августа 2014. године када су њихову патролу напали непознати Албанци за које се основано претпоставља да су су кренули у илегалну сечу шуме. Убице никада нису пронађене нити је то икада био услов постављен шиптарским сепаратистима у јаловим преговорима са њима. Да Вучића није ни занимало да починиоце пронађе, чиме би се бацило негативно светло на сепаратисте као преговарачку страну те би и сам Вучић морао да се понаша у складу са тим а не са вештачки навученом маском мировњака, доказао је када је пред камерама обећао да ће припаднике Жандармерије штити чак и борбени авиони. Бестидна лаж огледа се у томе што је у том тренутку та зона била забрањена чак и за цивилне летове камоли борбене авионе.



Пратите нас на Facebook, Twiter или Instagram



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:  

Шиптар рафалом напао српску породицу! (ВИДЕО)

На српску породицу Здравковић у селу Паралово (Ново Брдо) отворена је рафална паљба. На породицу Здравковић из новобрдског села Паралово, у четвртак око 18 часова, је отворена рафална паљба. Том приликом нико није повређен. Овај напад уследио је само шест дана након што је на браћу Здравковић отворена ватра из аутоматског наоружања док су напасали краве на свом имању.



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:  

Шиптарске банде (опет) харају Чакором

Шиптарске банде (опет) харају Чакором На линији раздвајања Црне Горе и лажне државе Косово, где је све напетије, Шиптари интензивно краду стоку, крчме шуме, туку пастире и стално прете пишу "Новости", вршећи притисак по истом принципу по коме су прогањали и Србе са Косова и Метохије.



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:  

Писмо Жандармерији: Ујео вас је пас кога сте хранили

Ово је тренутак када није време за мудровање и давање лекција. Али тренутак је да се преслишамо сви заједно а ви из Жандармерије - највише. Насловна Фото: Жандармерија затвара алтернативне путеве којима Срби избегавају шиптарске царинике код јариња, на северу КиМ, не признајући их на територији државе Србије.





КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2020 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине