Вести:

субота, 19. септембар 2020.

Oбавезна замена регистарских таблица КС таблицама РКС

субота, 19. септембар 2020. | Уреднички колегијум 0

Паралелно тзв. "Министарство унутрашњих послова" шиптарских сепаратиста на КиМ, налаже да власници возила на Косову и Метохији замене регистарске таблице КС регистарским таблицама РКС.

Oбавезна замена регистарских таблица КС таблицама РКС


“Сви власници возила који поседују регистарске таблице КС поводом наставка регистрације возила, дужни су да замене регистарске таблице КС регистарским таблицама РКС, према процедурама за наставак регистрације возила и на основу одлуке бр. 012/2020 од 10.01.2020 за одређивање тарифа”, наводи се у саопштењу овог илегалног Министарства.

Пререгистрација је резултат Бриселског споразума о наводној "слободи кретања" - која не само да за Србе на Косову и Метохији не доноси ништа добро, већ им ускраћује кретање возилима са српским регистарским таблицама! Договор су постигле власти из Београда током владавине Александра Вучића са шиптарским сепаратистима из Приштине.


Вучићевом заслугом и Владе Србије, оваква слика ће нестати из јужне српске покрајине.


Тај договор предвиђа да сви власници аутомобила са пребивалиштем на Косову и Метохији морају да користе регистарске таблице КС (УНМИК Косово) или РКС (тзв "република Косово") и да се тако избаце из употребе таблице МУП-а Србије издате Србима на Косову и Метохији, као што су КМ (Косовска Митровица) ПР (Приштина) УР (Урошевац) ПЗ (Призрен) ГЛ (Гњилане), које сепаратисти из Пиштине сматрају илегалним.

Овај део Бриселског споразума спроведен је до сада само у општинама јужно од Ибра а ово је први пут да је обавезан и на северу покрајине. То је још један доказ да Вучић лаже када каже да "Албанци хоће да заузму север". По овоме се види да Албанци суверено владају севером и немају шта више да заузимају. То им је управо Вучић омогућио формирањем странке "Српска листа" која је прва српска сепаратисичка странка на Косову и Метохији а да има директну подршку Владе Србије!

Нови договор о регистарским таблицама из 2016. године иде још даље. Поред укидања српских таблица, предвиђа и укидање ‘пробних таблица’ које Србија издаје за возила са РКС таблицама! Тачније, таблице такозване "републике Косово" моћи ће сасвим слободно да се крећу целом територијом државе Србије док возила са српским регистарским таблицама које признаје читав свет - неће моћи да се крећу на Косову и Метохији и сматраће се илегалним  инеисправним. То је резултат Вучићевог договора из Брисела који је заживео тек након погубног споразума потписаног у Вашингтону.

Пратите нас на Facebook, Twiter или Instagram




ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Вучићевом политиком се наставља гашење Р. Србије на КиМ, на реду регистарске таблице

Редакција шиптарске телевизије из Приштине, на српском језику, наставља да извештава али и да активно учествује у стварањујош једне албанске државе на крви српског народа. Имена свих тих људи морају бити упамћена како се не би олако извукли пред српским судом и историјом због издаје Косова и Метохије.




ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ДСС КиМ: И затвореници из Гвантанама ће пре добити пасоше Републике Србије него Срби са Косова

"Покрајински одбор Демократске странке Србије не слаже се са одлуком председнице странке Санде Рашковић-Ивић да Демократска странка Србије заједно са СНС-ом и ЛДП-ом формира локалну власт на Врачару". ПОКРАЈИНСКИ ОДБОР ДЕМОКРАТСКЕ СТРАНКЕ СРБИЈЕ ЗА КОСОВО И МЕТОХИЈУ Доласком на власт Српске напредне странке 2012. године, живот Срба на Косову и Метохији се у пуној мери искомпликовао.




ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Возачким дозволама одвозе Србе са КиМ у монструм ''државу'', али и то се може избећи

Наставак понижења српске државе и народа кроз промену возачке дозволе, још једна је вест овакве врсте представљена као нешто позитивно у медијима купљеним парама са Запада, па чак као успех. Наиме, сепаратистички представници пара-система лажне државе са Косова и Метохије "дозволили су свим житељима Косова и Метохије добијање возачких дозвола без полагања испита, ако поседују српске возачке дозволе издате до 2016.





КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2020 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине