Вести:

четвртак, 3. септембар 2020.

ВУЧИЋЕВ СПИН? Шиптари на муслиманском горбљу ископали људске остатке и тврде да је ''жртва рата''

четвртак, 3. септембар 2020. | Уреднички колегијум 0

Уз пристрасан и злонамеран наслов, редакције медија у Србији плаћене од западних влада које лобирају за отимање Косова и Метохије, јављају да су "пронађени посмртни остаци најмање једне жртве рата на Kосову" не изражавајући на најмању сумњу иако је очигледно да се ради о спину којим се прикривају много већи догађаји у моменту док Вучић у Вашингтону, према мишљењу многих, изводи финални чин издаје јужне срске покрајине.

#Kosovo #Metohija #Srbija #Vučić #Izdaja #Vašington #Mediji #Spin #Laž #Obmana #Manipulacija #Mediji



Илегалне власти косовских сепаратиста су "потврдиле" да су током ископавања унутар муслиманског гробља у северном делу Косовске Митровици пронађени посмртни остаци најмање једне особе, за коју се сумња да је "жртва рата на Kосову".

Заиста невероватна и фрапантна ствар! На гробљу ископани остаци неке особе! Међутим, као и толико пута до сада, шиптарској страни није ни мало тешко да тврди да се ту ради о "жртви рта" иако се остаци тек ископавају!

„Тренутно се ископавају посмртни остаци једне ратне жртве. После тога ће се наставити испитивања и зависно од тога и анализе ДНK потврдиће број ископаних особа и њихов идентитет“, изјавио је Kуштрим Гара из комисије сепаратистичке "владе" косовских АЛбанаца и то "за нестала лица Kосова", преноси амерички радио РСЕ.

Он је додао да се на основу сакупљених информација сумња да се на истом месту налазе посмртни остаци још пет особа.

Kако је рекао, и раније су се радила ископавања на тој локацији, али се сада понављају на основу нових информација из различитих извора, укључујући и Kомисију за нестале из Србије. Додао је да ће се ископавања наставити и наредних дана.

Треба поменути да је Комисија за нестала лица Владе Републике Србије у неколико наврата повлачила идентичне потезе. Наиме, један од таквих јесте и из децембра 2014. године када је у Рудници, уз саму административну линију између АП Косова и Метохије и остатка Србије, наводно пронађено неколико тела а што је новинару КМ новина на терену, од стране припадника полиције потврђено да није тачно. То исто, односно да нема лешева у наводној гробници код Руднице, потврдио је и службеник ЕУЛЕКС-а који је желео да анимира новинаре и медије да појачају притисак како би до истине дошло. Међутим, то му није пошло за руком у средини где су у сви званични медији корумпирани или политички инструментализовани а он је ућутао. Што се те саме лажне гробнице тиче, у њој је на дилетантски и више него сумњив начин наводно ископано више остатака а морбидно је да се на том месту заправо налазило гробље домаћих животиња чије су остатке оклни мештани бацали као на својеврсном гробљу што су све стране врло добро знале.

Најважније је истаћи да се то јавности приказало истог дана када је на северу КиМ уведена царина која до тада никада није функциониала! Управо је то омогућило да Шиптари касније уведу блокаду на робу из централне Србије јер су добили контролу над тим путним правцем! Веђћу о наводној масовној гробници успешно је прикривен још један издајнички и катастрофални потез Владе Србије и Александра Вучића. То исто чини се и сада када је Вучић отишао у Вашингтон да преговора са шиптарским сепаратистима.

Опет се ископава наводна гробница "са више остатака" и то у српском делу града како би се појачао акценат да су Срби зли и злочинци док крвави шиптарски зликовци седе у власти и воде мафијашке кланове богатећи се а да никада нису одговарали за покоље и масовна убиства Срба иако свет за све те злочине одлично зна!


То има за циљ да покаже да су Срби "вршили злочине" и да заслужују да им се отме најсветији део државе што треба да оправда издају Косова и Метохије!


Бекство са места злочина


Ово подсећа на Вучићев најчешћи став којим показује најдубљи презир према српском народу и аутошовинистичку настројеност. Човек који се диви Мурату а пљује и понижава Небеску Србију и њене свете који су животе дали за земљу у којој он школи "Свети Сава" недалеко од Новог Пазара мења име у част арапског шеика, овакве потезе би могао да повуче као нешто сасвим природно.


Исто као код Шиптара, Британаца, Немаца, Американаца... ни у Србији којом Вучић влада нема ни речи о геноциду који је извршен над Србима, нема загтева да се прогнани врате на своју земљу, нема покушаја ни труда да се злочинци заслужено казне и да се до било какве правде дође. Све то представља нови злочин, тежи од свих досадашњих јер даје и сагласност и легитимитет свим тим злочинима награђујући њихове виновнике.


У јеку је кампања за оправданост издајникчке политике коју Вучић води према КиМ а наставља је управо овог тренутка у Вашингтону. Очигледно је да се тамо нешто важно ипак дешава и да Вучићу за то треба јака подршка у медијима!






ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

УДАРНА ВЕСТ – Вучић: Ја ћу признати независност Косова!

Председник Србије Александар Вучић изјавио је да ће Kосово у будућности добити независност и сувереност на целој територији и то тако што ће је он признати! За овај историјски чин велеиздаје Вучић је оптужио оне који су били против његове политике издаје Косова и Метохије!



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Албанска глумица са КиМ се јавно одрекла ионако лажне ''државе'' Косово

Огорчена до сржи, како је навела на свом Фејсбук профоилу Беснике Арифи, албанска глумица са Косова и Метохије, јавно се одрекла лажне "државе" на тлу српске покрајине.




ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Александар Вучић: ''Људи мисле да је Косово наше од памтивека, али то није истина''. Истина је да је Вучић бедна кукавица и велеиздајник )

Председник Србије Александар Вучић је гостујући у емисији „Око интервју" на РТС-у, изнео мноштво фрапантних чињеница које смо ми живо прокоментарисали са циљем разоткривања лажи. - Људи мисле да је Косово наше од памтивека, али то није равно истини. Имали смо проблема, увек се борили за тај простор и увек губили.




КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2020 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине