Вести:

четвртак, 17. септембар 2020.

Заједница српских општина - последњи ексер укуцан у ковчег државе Србије на КиМ

четвртак, 17. септембар 2020. | Уреднички колегијум 0

Медији преносе да ће у Бриселу разговарати данас о "Заједници српских општина" представници Београда и представници шиптарских сепаратиста са Косова и Метохије.

#ЗСО #Заједница_Српских_Општина #Косово #Метохија #Србија #Издаја #Влада #Брисел #Споразум #Преговори


Након катастрофалног дебакла и нечувеног дипломатског пораза који је својим потписом потврдио Александар Вучић почетком месеца у Вашингтону, приступа се коначном и срaмтоносном пуцњу у срце измрцварене Србије.

Медији ће без икакве сумње, као што већ и чине, извештавати како оснивање "ЗСО" представља победу Србију што је још једна лаж у низу бесрамних које овај режим пласира, анрочито по питању Косова и Метохије док врши невиђену, у историји српског народа незапамћену издају! 

Без обзира шта ће и како ће медији јављати данас и наредних дана, уопште у будуће, "Заједница српских општина представља печат на свеукупну издају јужне српске покрајине. Ево и како.

Представници САД, ЕУ, као и шиптарски сепаратисти, различито говоре и наводно се не слажу да се оснује али оно што је и једнима и другима заједничко јесте да ће погубна "Заједница српских општина" морати да функционише по "законима и уставу републике Косово". Обичном човеку оваква формулација грубо пара уши јер једна илегална творевина, каква је мртворођена НАТО/америчка креација на Косову и Метохији, налик још једној албанској држави, не може да има своје законе и да се они поштују кад је она створена најгрубљим злочином против међународног права и геноцидом над Србима извршеним 1999. године а који и данас траје. Та милитантно - политичка креација не само да није легална већ и де-факто, и де-јуре представља крунски доказ силовања међународне правде и злочина против независне и суверене државе, Србије! Поштовати њене "законе и устав" не значи ништа друго него подржавати и бити саучесник у злочину међународног, светског обима, а директно и недвосмислено - подржавати и бити саучесник у геноциду над Србима!

Дакле, према договру из Брисела ЗСО чине одборници, градоначелници, посланици Срби, српске националности али бирани на основу закона и устава самопроглашене републике Косово, који су положили и потписали заклетву на верност терористичкој и бандитској држави, како је назива Александар Вучић, а плату примају од „терориста и бандита“ - не могу да формирају институцију која би била у оквиру правног система Републике Србије.


Своју сагласност за саучесништво у том злочину дала је и актуелна Влада на чијем се челу налази Александар Вучић. ово чак недвосмислено пише у свим значајним и званичним документима Владе Србије објављеним како на њеном званичном сјату, тако и на сајту Канцеларије за Косово и Метохију.

Бриселски споразум који су Александар Вучић и Ивица Дачић потписали, супротан је Резолуцији 1244 коју су заговорници отимања Косова и Метохије на сваки начин желели да избегну јер је она најновији гарант територијалног интегритета Републике Србије. То један од разлога зашто руски инсистриају на томе да решење статуса Косова и метохије мора да буде строго у складу са Резолуцијом 1244 што у преводу значи -  интересу Републике Србије.Оснивањем овакве, Бриселске "ЗСО" држава Србије би пристала на кршење резолуције 1244 и дала легитимитет отцепљењу Косова и Метохије.


Наиме, предвиђено је да "ЗСО" преузме надлежност Републике Србије и да сама буде посредник у платном промету, организовању живота и функционисања Срба што се односи на здравство, просвету, лична и пословна документа и уопште буквално на све области живота.

Још важније од тога јесте да би она била посредник између Срба који на Косову и Метохији живе а које би са њиховом државом и главним градом Београдом, повезивала преко кровних институција система у коме функционише и у коме је основана а то су сепаратистичка "влада" и њена такође илегална "министарства" такозване "републике Косово"!


У стварности би то функционисало на следећи начин: Влада Републике Србије новац, средства и све што је неопходно, уплаћивала би на рачун такозване "републике Косово" која би то путем "ЗСО" прослеђивала општинама у којима живе Срби. Уколико сепаратистичка "влада" процени да је нечега Србима више него што је потребно, по њеним мерилима, она би имала апсолутно право да та средства преусмери на друге приоритете. Тако би могло да се догоди, на пример, да новац намењен зарадама или социјалној помоћи Србима на КиМ усмери за изградњу новог споменика терористима "УЋК". Тиме би српски народ својим новцем финансирао изградњу споменика својим џелатима! То је оно што актуелна влада Александра Вучића управо чини!

Да ли таква Заједница српских општина уопште треба Србима? Не, никако. Био би то последњи ексер закуцан у ковчег српске државности на Косову и Метохији.


Пратите нас и на Facebook, Twiter или Instagram


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: 

др Јасмина Пеев: ЗСО - нова лажа AV-a, најгора и најопаснија од свих!

Bећ месецима je AV најављивао нешто болно и тешко у пролеће 2018. Е, па видесмо и то - тенкове против голоруког, ненаоружаног србског намученог народа на Косову. Док се слике одмотавају по униформним медијама наше домовине, људи су смушени, тихи, преварени...



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: 

Западни „амбасадор“: циљ ЗСО расформирање ''паралелних'' структура Србије на Косову

Сада је јасно откуд се Марко Ђурић одједном напрасно забринуо због „лошег функционисања " српских институција на КиМ које он још назива и ПАРАЛЕЛНИМ! (а то су једине легалне институције на КиМ!) и откуд је то Влада Србије храбро решила да се „ухвати у коштац" са овим проблемом.




ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: 

Шиптари: ''Демонтирамо српску државну структуру на Косову и Метохији''

Шарлатанска скупина у медијима ословљавана као "Скупштина Косова" од почетка Бриселских преговора показује неспособност која се подразумева код недржавотоврних народа. од немогућности да оснују тзв. "владу" прошле године до хулиганских и примитивних али редовних испада са сузавцем током сабирања ове тзв "скупштине".




КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2020 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине