Вести:

среда, 16. септембар 2020.

Државна (режимска) телевизија Мост из Звечана, објавила карту Србије Српске али без КиМ (ФОТО)

среда, 16. септембар 2020. | Уреднички колегијум 0

Телевизија Мост из Звечана објавила је на свом сајту карту на којој су Србија и Р. Српска али нема Косова и Метохије.

#ТВ #телевизија #Мост #Звечан #Косово #Метохија #Мапа #Карта


Преносећи вест да ће и град Брчко обележити празник "Дан српског јединства", телевизија "Мост" је вест од 14. септембра илустровала мапом на којој нема јужне српске покрајине.

Руководства Српске и Србије договорила су, на састанку крајем августа у Београду, да обележавање заједничког празника Српске и Србије буде 15. септембра, на дана када је пробијен Солунски фронт. Међутим, актуелна влада чији је крманоша Александар Вучић, коалициони партнер ратног злочинца Рамуша Харадинаја и партнер другог ратног злочинца из редова шиптарских терориста, Хашима Тачија, не само да је пробој Солунског фронта већ је и сваку српску победу обесмилила чинећи уступке и предајући територије и народ управо по шеми коју је тадапњи непријатељ и замислио.

У том маниру извештава и ова телевизија која је наследник некадашње ТВ Приштина. Да би се одржала прикључена је РТС-у, који је већ имао неколико озбиљних инцидената управо истим поводом, објављивањем карте Србије без КиМ у њеном саставу. Телевизија Мост је још од периода Тадићеве владавине почела да извештава про-режимски, а нарочито обмањујућу улогу имала је током прогона владике Артемија, да би тек 2013. године, када је постало неопходно изманипулисати народ на КиМ и убедити га да Бриселски споразум доноси добробит, она у потпуности постаје режимска ТВ станице која емитује искључиво пропагандни садржај у корист владајућег режима.


Тиме је нанета огромна штета српским нацоналним интересима, не само на КиМ већ уопште.

Да би остала под потпуном контролом, за чланове борда постављени су запослени у Канцеларији за КиМ као и неки од челника "Српске листе". Све финансије овој телевизији пристижу из државног буџета Републике Србије па се тако народним парама финансира још једна утицајна машинерија издаје Косова и Метохије. Тако је створена компактна режимска манипулативна "тврђава" која као водећи медиј на српском језику на локалном нивоу има огроман утицај на јавно мњење и промоцију про-шиптарских интереса.

Изглед стране на интернет сајту ТВ Мост у тренутку објављивања мапе Србије и Српске без Косова и Метохије


Услед тога и не чуди што нико од запослених у тој телевизији није дигао глас када је ова телевизија постала испостава РТК, односно "Радио - телевизије Косова" коју шиптарски сепаратисти сматрају "националном телевизијом" на Косову и Метохији а која функционише у складу са квази-уставом сепаратиста.

Иако овлаш али профил ове телевизије јасно указује да објављивање карте на којој се не налазе Косово и Метохије, не треба сматрати нарочитом грешком, ако уопште и јесте грешка у питању.

Мапа је, услед жестоких реакција на друштвеним мрежама, врло брзо уклоњена али ипак, не довољно брзо.




ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: 

Канцеларија за КиМ - Мафија у државној служби

Канцеларија за КиМ - Мафија у државној служби Косово и Метохија - Коме је и како служила и коме још служи такозвана Канцеларија за КиМ (Криминал и Малверзације). Трагедија српске државе, између осталог, јесте у томе што су њени властодршци прихватили систем вредности западњачких власти које под лажним напорима у ширењу демократије бомбардују, руше и разарају туђе државе чије ресурсе експлоатишу зарад личне користи.




ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: 

Да ли витални национални интереси могу бити предмет компромиса?

Република Србија, као и многе друге државе има разрађена и усвојена стратешка документа у области националне безбедности и одбране. Стратегија националне безбедности Републике Србије представља најважнији стратешки документ којим се утврђују основе политике безбедности у заштити националних интереса Републике Србије (РС). (Стратегија националне безбедности, Увод, стр.3, 2009.).




ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: 

Н. Ранђеловић: Незаинтересованост људи у Србији за страдање народа на КиМ - најболније искуство

Много је жртвовао, много и учинио. Нинослав Ранђеловић сведочио је и филмовима записао страдање Срба и православних светиња на КиМ. Искусио "погодности" и "наклоност" цркве и свих политичких режима у Србији, од Милошевићевог до данашњег. Будући да је човек без компромиса, остаје и без подршке.





КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2020 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине