Вести:

уторак, 29. септембар 2020.

Сепаратистичка тзв. ''влада'' основала канцеларију за помоћ ''прешевској долини''

уторак, 29. септембар 2020. | Уреднички колегијум 0

Сепаратистичка, илегална ''влада'' на Косову и Метохији, основала је канцеларију за пружање помоћи житељима такозване "прешевске долине", која обухвата општине Прешево, Бујановац и Медвеђу, на југу централне Србије.

Прешево #Албанци #Шиптари #Сепаратисти #Косово #Метохија #СНС
Фото: Архива


О формирању ове канцеларије одлучено је на јучерашњој седници сепаратстичке владе, на предлог заменика такозваног "премијера", Дритона Сељманаја.

"Канцеларија има директора који аутоматски одговара канцеларији тзв. "косовског премијера". Влада је посвећена предузимању мера за олакшавање мера за живот тамошњих грађана, и то у образовању, опремању и снабдевању библиотека, подршци активностима, локалним медијима и невладиним организацијама ", навео је Сељманај.

До сада su сепаратисти предузимали ни мало наивне кораке отворено спроводећи агресивну албанизацију југа Србије. Ни један од тих потеза није наишао на критику Владе из Београда нити је то покушано да се спречи. Напротив, од доласка на власт Александра Вучића, све што је чињено, чињено је да се помогне предаји и тог дела Србие косовским сепаратистима који то обилато користе.


Пратите нас на Facebook, Twiter или Instagram




ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: 

Апел за заштиту југа Србије од насилне албанизације

Апел за заштиту југа Србије од насилне албанизације "Београд тако, директно или индиректно, доприноси, а у извесном смислу и финансијски потпомаже процес албанизације југа Србије" наводе потписници овог драматичног апела. Поштована господо, Обраћамо вам се с молбом да, у границама својих овлашћења и могућности, допринесете заштити југа централне Србије од етничког инжењеринга и насилног наметања продуката великоалбанске политике и идеологије.



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: 

Шиптарски сепаратисти донирали пола милиона евра Албанцима у Прешеву, Медвеђи и Бујановцу

Такозвана "влада" шиптарских сепаратиста, на чијем се челу налазио,Аљбин Kурти одлучила је да издвоји пола милиона евра за подршку Прешеву, Медвеђи и Бујановцу. Повод је ситуацији изазвана пандемијом Коронавируса, саопштило је њихово илегално "министарство финансија". Посебан допринос у реализацији ове помоћи, како наводе, има заменик илегалног "министра финансија" Иљир Аљију, који је пореклом из села Kапти у општини Медвеђа.



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: 

Шћиприм Арифи, проблематични државни службеник са југа, најављује рат са Србијом! (ВИДЕО)

Председник општине Прешево Шћиприм Арифи изјавио је да ће се "или цела Прешевска долина припојити Косову или ће Албанци који у њој живе наставити рат са Србијом". Житељи "Прешевске долине" поздрављају идеју за "придруживање Косову", изјавио је Арифи при том у потпуности игноришући Србе који тамо живе а који не деле криминалне сепаратистичке тежње са њим.




КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2020 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине