Вести:

среда, 16. септембар 2020.

Кипар: Навијачи Апоела дочекали Звезду уз бакље и узвике - Косово је Србија (ВИДЕО)

среда, 16. септембар 2020. | Уреднички колегијум 0

Кипар је једна од земаља Европске уније која не признаје илегалну отимачину Косова и Метохије.

#КосовоЈеСрбија #Навијачи #Кипар

Црвено-бели су ноћ пре, по доласку на стадион, имали дочек, од навијача АПОЕЛ-а. Бакљада, песма, транспарент са јасном поруком - Косово је Србија!

Православна браћа - стајало је у поруци на твитеру. Не чуди, јер не само што је Кипар једна од земаља Европске уније која не признаје илегални сецесионизам косовских Шиптара већ сличне проблеме већ дуже има са Турском која такође заступа исламски експанзионизам а историја је такође пуна бројних злочина које су исламски фундаменталисти вршили над православним становништвом баш као што су Шиптари то чинили над Србима на Косову и Метохији.


Црвена звезда и Омонија данас у 17 часова у Никозији играју меч 3. кола квалификација за Лигу шампиона. 



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:  

Да ли је Косово независна држава?

"Косово није независна држава, а још је мање суверена држава, иако има неке назнаке када су у питању грађанска права, тзв "косовске институције" и унутрашња безбедност. Де јуре, Косово је Србија: * Проглашење косовске независности 2008. године од стране групе људи која је себе прогласила "демократским изабраним лидерима Косова" нема ништа већи значај од каталонског проглашења независности 2017.

 

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:  

Слободан Рељић: Време је да се зачује глас 80 одсто грађана за које ''Косово је Србија''

Пре непуну годину дана објављено је да је 81 од сто грађана Србије против признања Косова. Чак ни ако би било тачно оно што нам крајње неодговорно обећава брљиви Јоханес Хан, да ће некад Србија бити чланица ЕУ. Само је 3 од сто грађана учествовало у некој врсти унутрашњег дијалога о Косову који је, ако се сећате организовао председник Србије.




ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:  

Љуба Јеротић: КОСОВО ЈЕ СРБИЈА

Побожно расположење душе открива се песмом. Не песмом ради весеља већ песмом која слави и прославља узвишено. Доносимо вам једну такву песму Љубе Јеротића из Сомбора која кротко али снажно и без дилеме, сведочи истину коју би многи ових дана да потамне. Истину да су Косово и Метохија српске земље и да другачије не може бити.

 
 


КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2020 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине