Вести:

уторак, 4. август 2020.

Хоће ли нас, или њега, појести мрак

уторак, 4. август 2020. | Уреднички колегијум 0

Након штампања најновијег броја Магазина Таблоид у штампарији у Подгорици 21. јула, пристигле су нам информације које ћемо поделити са читаоцима.

Након штампања најновијег броја Магазина Таблоид у штампарији у Подгорици 21. јула, пристигле су нам информације које ћемо поделити са читаоцима.


Александар Вучић је преко посредника купио некретнину на елитној локацији у САД, Потомац Ривер (најскупља локација у САД), где су некретнине купили још неки балкански диктатори.

Редакција Магазина Таблоид је преко бивших дипломата обавештена да је Вучић у САД понудио људима из окружења председника Трампа да оствари "одлучујући утицај на нашу дијаспору и да гласају за њега", а да му се заузврат дозволи да остатак живота проведе у новој некретнини у Потомац Риверу. Обећао је помоћ у кампањи од 100 милиона долара, тако што ће је уплатити амерички Срби, по 1.000 долара, а то ће организовати чикашки конзулат и амбасада Србије.

Информације којима располаже извор Магазина Таблоид, Вучићу је одговорено да ће се у његовом случају применити закон.

Извор Магазина Таблоид са сигурношћу тврди да је амерички председник Доналд Трамп одбио сваку понуду да са Вучићем и балканским диктаторима има било каквог посла.

Подсећамо да је 18. јула у Белој кући одржан консултативни састанак са темом како решити балканско питање. Одбијен је предлог државног секретара Мајкла Помпеа да се ''помузу'' балкански диктатори, а државама препусти да се саме ослободе диктатура, ако народи имају снаге за такве подухвате.

Повод за састанак је био агресивна политика Немачке, која преко Брисела покушава да прихвати Вучићев предлог да призна Kосмет и још више Србију изложи разним експериментима страних мултинационалних компанија. Посебно је разматрано укључивање Руске Федерације, оштрим ставом да ће у Савету безбедности уложити вето на сваку промену Резолуције 1244, а да ће на терену бранити интересе српског народа, не помињући српског диктатора Вучића.

Извор Магазина Таблоид сматра да је Вучићев посредник у куповини некретнина на најатрактивнијој локацији био човек Мајкла Помпеа, а да те шпекулативне послове надзире не само ФБИ-а него и војне службе безбедности.


https://magazin-tabloid.com/


За разумевање новог курса администрације САД-а према балканском питању је постављење новог амбасадора у Грчкој, који ће бити надлежан за цео Балкан, тако да ће Ентони Годфри испасти из игре.

Нови амбасадор је жена, која има огромно искуство у дипломатији, али и у организовању борбе против државних нарко картела (то је радила у Авганистану и у Афричко-Азијско-Европској зони). Ово кадровско решење, са оваквом биографијом, није случајно! Председник Трамп је на предлог секретара за националну безбедност потписао указ о њеном постављењу, а у оквиру нове стратегије за Балкан.

До ње не могу допрети балкански диктатори, нуђењем велике количине новца.

За разлику од ње, амбасадор САД-а у Београду Ентони Годфри и његов заменик Габријел Ескобар само што бичем не шибају грађане Србије.

У ноћи када су грађани протестовали због најављеног полицијског часа због корона вируса, на теревенци у Пинк-у којој су присуствовали Жељко Митровић, нестатусни консиљеро Владимир Беба Поповић и заменик амбасадора Габријел Ескобар и неколико старлета, Ескобар је, гледајући протесте, тражио да Вучић на улице изведе Специјалну антитерористичку јединицу (САЈ) и да премлате протстанте. Вучић се дуго опирао том захтеву, те је тек пред поноћ наредио да САЈ уђе у ''битку''. Извори Магазина Таблоид тврде да су се припадници САЈ-а прилично уздржавали од насиља, за разлику од осталих полицијских јединица.

Сутрадан је Амбасада САД-а тим поводом издала срамно саопштење. Објављујемо у овом броју и њено и саопштење Амбасаде у Бугарској, која је снажно подржала побуњене грађане у Софији.

Очигледно да Годфрију и Ескобару треба разбити нос. Редакција магазина Таблоид ће организовати протесте испред америчке амбасаде у Београду.

Од извора блиског контролном тиму УН, дошли смо до сазнања да је недавно на Торлак дошла на испитивање вакцина против короне (направљена од стране неког међународног конзорцијума), као део великог контингента који је наручен. Примећено је да се у српским медијима већ провлачи прича да ће Торлак сам да направи вакцину.

То је изазвало пажњу међународних, надлежних, експерата и надзорних тимова, који су свесни да Торак већ годинама нема капацитет да самостално произведе вакцину (увози се и вакцина за сезнонски грип), те се навелико испитује каква је сада превара у питању.



http://www.kmnovine.com/p/joe-travel-red-voznje.html



Вучић је бесан на обавештајну заједницу у Србији која не може да му открије нову Трампову политику за Балкан, па се острвио на редакцију Магазина Таблоид, тражећи од безбедњака да утврде везе уредника МТ ''преко баре и ван баре''.

Нападу на редакцију МТ придружила се Пореска управа Србије - Филија центар у Београду. По налогу директорке Смиљане Балшић запосленима није исплаћено по 30.000 динара.

У следећем броју описаћемо криминал поменуте госпође Смиљане Балшић и стање у Пореској управи, која покрива пословање фантомских фирми Андреја Вучића и неких српских бизнисмена, попут Жељка Митровића који не плаће уопште порез.

Kолико је Вучић опседнут да помоћу корона вируса грађане Србије држи у ропству, говори податак да су и Ангелина и Анђелко у болници од ковида, а он размишља да их умре и да окриви грађане.

23. VII 2020.





ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: 

Разрешење Александра Вучића (ВИДЕО) - КМ Новине

"Разрешење Александра Вучића" назив је конференције за новинаре одржане у Прес центру у Београду. "Ова конференција је резултат скупа којије почео као народни отпор низом скупова испред Дома народне скупштине" рекао је др Љубомир Т. Грујић на самом почетку.



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: 

НП ''Отаџбина'': Пре Вучића, север КиМ је изгледао као било који други део Србије, а не овако - КМ Новине

"Када је потписао Бриселски споразум Александар Вучић је сепратистима предао и судство и полицији и телекоминикације и енергетику чиме је починио дело националне велеиздаје" Посета министра унутрашњих послова самопроглашене "републике Косово" Агима Велијуа северу Косова и Метохије, конкретно општини Зубин Поток, није ништа необично.



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: 

ИЗЈАВА ЗА РОБИЈУ Дачић: Обустављено повлачење признања, разграничење једино решење - КМ Новине

ИЗЈАВА ЗА РОБИЈУ Дачић: Обустављено повлачење признања, разграничење једино решење #Ивица #Дачић #Издаја #Косово #Метохија #Србија #Брисел #Споразум #Шиптари #Албанци Србија је привремно зауставила акцију повлачења признања окупиране територије, Косова и Метохије, због тога што су се сепаратисти обавезали да неће водити кампању за признавања и учлањење тзв „Косова" у међународне организације, поручио је у интервјуу за Блиц, министар спољних послова Србије, Ивица Дачић.





КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
Извор: Магазин Таблоид    :: © 2014 - 2020 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине