Вести:

понедељак, 31. август 2020.

Вучић у паници јер балкански диктатори иду на дужи одмор (ВИДЕО)

понедељак, 31. август 2020. | Уреднички колегијум 0

Уредник Магазина Таблоид, Милован Бркић, најавио је догађаје који ће уследити и објаснио због чега су балкански диктатори, нарочито Вучић, у страху.

#Бркић #Вучић Диктатор #Издаја #Криминал #Балкан
Милован Бркић
Бркић је најпре говорио о опасности по његов живот, односно о најавама да ће бити ликвидиран с обзиром да је Магазин Таблоид трн у оку мафијашких кланова у Србији а они су ти који данас владају.

"Мислим да су околности на мојој страни и да они, који то желе, имају веће проблеме, како да се спасу од одговорности, да не буду похапшени и да не буду изручени страној држави која је против њих подигла оптужницу" рекао је Бркић.

У наставку интервјуа Бркић је говорио о разлозима због којих су диктатори у страху и када ће доћи крај њиховој владавини.


ПОГЛЕДАЈТЕ ВИДЕО:




ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Вучићева пресуда: Бркић као Ћурувија

Милован Бркић проћи ће као Ћурувија, тако гласи пресуда Александра Вучића, која је исписана на педесетак зидова у центру Београда. Постоје снимци сигурносних камера, зна се ко је писао графите, али не реагују полиција и тужилаштво. Не реагују јер не смеју, знају да је налогодавац узурпирао сву власт у држави.



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Интервју због кога се Милован Бркић нашао на листи за одстрел режимских медија (ВИДЕО)

петак, 03. април 2020. | Уреднички колегијум Представници режимских медија и медијских удружења, који себе неоправдано називају "професионалцима", као по директиви дигли су глас против уредника Магазина Таблоид, Милована Бркића.



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Милован Бркић: Проклетство Вучићевих

Србијом сурово влада, уз директну помоћ још увек немачке канцеларке Ангеле Меркел, групе бриселских комесара и Жоржа Сороша, Александар Вучић и његов картел. Александар све више показује да је и његова болест при крају. Тешко хода, вуче ногу, одавно носи пелене, јер не контролише ни малу ни велику нужду.





КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html

Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2020 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине