Вести:

петак, 3. јул 2020.

Пљачкаши током разбојништва провели 6 сати у кући српске породице у Грачаници

петак, 3. јул 2020. | Уреднички колегијум 0

Непознати починиоци опљачкали су кућу Николе и Милице Андрејевић у улици Арсенија Чарнојевића у Грачаници и из ње украли одређену своту новца и накита.

#Грачаница #Срби #Пљачка #Терор


За време пљачке Андрејевићи нису били код куће, Никола је на службеном путу у централној Србији, а његова супруга је са троје деце била код својих родитеља.

„Била сам код мајке и оца четири дана, ништа се није десило, супруг је био кући и све је било у реду. Јутрос ме је свекрва звала да ми каже да је кућа обијена. Када сам се вратила кући видела сам да је све разбацано, извадили су дечије и наше ствари, узели су златни накит, новац и нове патике. Узели су нам 500 евра, злата је било доста, не знам колика је вредност“, навела је Андрејевићева.

Она напомиње да је забринута за своју безбедност.

„Није ми свеједно, мој супруг вози камион, ја сам сама кући. Али и да је пуна кућа није свеједно седети овде када знамо да су долазили. Не знам ко не би имао бар мало страха да седи у кући где су били, шетали, полиција каже, да су се по њиховој процени шест сати задржали“, казала је Милица Андрејевић.




http://www.kmnovine.com/p/joe-travel-red-voznje.html



Приликом обиласка куће, јутрос око 7 сати, крађу је приметила Николина мајка Горица Андрејевић, која је позвала свог супруга Драгана. Они су потом позвали тзв "косовску полицију".

„Овде ми живи син и снаја са троје унучића. Полиција је била на увиђају, рекли су нам да нема отисака. Кућа мог брата је недавно опљачкана, пре седам месеци опљчкали су млађег брата и однели новац, мени су прво украли плуг, покушали су и краве да ми украду, али срећом сам наишао у прави час“, казао је Драган Андрејевић, преносе локални про-сепаратистички медији на српском језику.

Он каже да ће уколико не дође до решења овог случаја предузети радикалније мере.

„Све што поседујем од пољопирвредних машина биће у центру Грачанице, пут ће бити блокиран. Или ће се стати овоме више на пут или ћу се иселити из Грачанице“, казао је Андрејевић.
Ово није први случај крађе у Грачаници, пре седам дана опљачкана је породица Љубише Андрејевића која је у више наврата била мета вандала и провалника који никада нису пронађени.



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Срби из Липљана: ''Не можемо више да трпимо насиље''... (ФОТО) - КМ Новине

Да ли нису чули да је Александар Вучић изјавио да од потписивања Бриселског споразума има много мање инцидената и да ћемо са Шиптарима живети још 1000 година, тек - Срби из Липљана су се огласили и кажу да више не могу да трпе овакво стање, свакодневне инциденте и малтретирања од стране Шиптара након чега се одмах појављују купци нападнутих српских кућа!





ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Шиптарско пребијање до бесвести - КМ Новине

Драматичне приче косовских пацијената врањске болнице сведоче о етничком чишћењу вишенационалних средина косовског Поморавља Талас дивљања побеснелих албанских руља, што се источног Космета тиче, започео је 17. марта нападом на око 200 преосталих српских породица у Гњилану, а зауставио се на улазу у српско село Шилово, које је од Гњилана удаљено два километра.





ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Шиптари данас гурали пушчане цеви српској деци у уста - нема нам опстанка, кажу Срби (ВИДЕО) - КМ Новине

Шиптари данас гурали цеви оружја деци у уста - нема нам опстанка, кажу Срби Породице којима је извршен претрес кућа сабирају утиске о изненадном упаду полиције у њихова домаћинства. Стање се "нормализује", тачније враћа се на пређашње јер терор коем су Сби свакодневно изложени не може се назвати нормалним животом.






КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2020 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине