Вести:

среда, 1. јул 2020.

Руски ''Информ-религија.ру'': Светска ''елита'' планира чиповање људи

среда, 1. јул 2020. | КМ новине 0

Након пуштања програма „Бесогон“ Никите Михалкова, у којем је говорио о перспективи чиповања људи, као што је познато, избио је огроман скандал, чији су покретачи људи који лобирају баш за то чиповање, јер су им планови откривени.

#Чип #Вирус #Корона #Опасност #Људи #Ризик #Здравље #Контрола #чиповање #Роботи #Новац


Како све нису назвали Михалкова, пришивајући му све могуће етикете. Међутим, колико год да су ти људи дизали ларму, све њихове лажи имале су супротан ефекат: Бесогон постаје сваким даном  све популарнији, а његовим ауторима све се више верује, јер говоре истину.

Без обзира колико је, на први поглед, апурдна истина о чиповању, о томе је било писано на сајту градоначелника Москве:

„Надаље ће се развијати преносиви дигитални медицински уређаји и „паметна“ одећа, који ће подржати жељу Мoсковљана за здравим начином живота и помоћи у спречавању болести; ношени уређаји, емитери, сензори у одећи грађана даваће унапред сигнал градском медицинском информативно-аналитичком систему о евентуалном погоршању здравља или изненадном несрећном случају, позваће лекара код куће или хитну помоћ на место догађаја; На основу података о животном стилу и здрављу мушкараца, примљених од сензора, осигуравајуће компаније ће израчунати висину уплата осигурања; нанороботи - уређаји величине крвних ћелија који функционишу у телу човека - користиће се за лечење когнитивних и других поремећаја; егзоскелети, укључујући оне који примају сигнале из мозга, помоћи ће тешко покретним Московљанима да ходају и замењују инвалидска колица."


А та је истина је у толикој мери била непријатна лобистима Новог светског поретка, чим је постало познато о плановима московских власти да чипујју људе, информација је одмах уклоњена са горе наведеног сајта. Сада је можете прегледати кроз сачувану архиву:

https://web.archive.org/

Све више и више људи стаје на страну оних који данас раскринкавају светску завере, који верују да су се банкари и други слуге сатанине, озбиљно заложили за уништавање једног дела људи и претварање у безгласне робове другог дела.

Тако, на пример, шеф Савета за права човека Валериј Фадајев, подржао је Никиту Михалкова и говорио о патенту Била Гејтска под бројем WO/2020/060606. Валери Фадајев је напоменуо да је данас модерно друштво на ивици дигиталних иновација, и да морамо бити опрезни у погледу технологија.

#Чип #Вирус #Корона #Опасност #Људи #Ризик #Здравље #Контрола #чиповање #Роботи #Новац


У програму радиостанице „Говорит Москва“, шеф Председничког савета за развој цивилног друштва и права човека Руске Федерације, подсетио је на намеру оснивача „Мајкрософта“ за уграђивање сензора у људски организам:

„Сећате се, постоји такав патент Била Гејтса са три шестице? И колико буке. Никита Михаловков је говорио о томе. Они су га напали како је он противник напретка, мракобес Михалков. Бил Гејтс каже: око вас је пуно сензора уграђено у инструменте. Сада ови сензори шаљу информације у мој систем, који ћу изградити у складу са овим патентом. Код вас на екрану се појављује реклама, а камера прати: ако ваше зенице правилно прате овај оглас, вероватно можете да уградите сензоре за бале, попут Павловљевог пса. Или се појављује политички текст, а сензори прате како читате политички текст. Ако у складу са алгоритмом систем одлучи да се понашате исправно, крипто валута се слива на ваш налог. Не измишљам. Капиталисти су лукави”,

рекао је Фадаје, који, следујући Михалкову, признаје факат да је чиповање могуће у Русији.




http://www.kmnovine.com/p/joe-travel-red-voznje.html



Истовремено, председавајући Савета је рекао да постоје ризици у коришћењу таквих технологија.

„У многим областима наших делатности, наше акције почињу да се бележе. Они говоре о укидању готовине. Информације које ће се прикупљати у складу са законом о јединственом федералном регистру података. О нама постоје десетине индикатора, сваком од нас ће бити додељен дигитални број. Московски систем за развој вештачке интелигенције предвиђа да ће око нас бити милиони сензора и камера. Чиповање је скандалозна тема. Желим напоменути да је у програму за развој московске вештачке интелигенције предвиђено чиповање. Неко може да протумачи да је ово изванредан изум који ће нам олакшати живот. Можда ће то и помоћи, али ја тумачим да овде леже ризици. "

Шеф СПЧ-а је напоменуо да се ослања на податке из програма за развој вештачке интелигенције у Москви, о којима смо претходно говорили.

А сада мало о патенту WO / 2020/060606. Документ је регистрован 26. марта 2020. Захтев за њега поднео је 20. јуна 2019. Microsoft Technology Licensing LLC, на челу са Бил Гејтсом. 22. априла 2020. патент је добио међународни статус, преносе медији. Развој се зове „Систем криптовалуте који користи податке о телесној активности“.

Ево линка ка том патенту:  https://patentscope.wipo.int/

У напомени патента каже се следеће:

„Активност људског тела повезана са задатком који се пружа кориснику, може се користити у процесу мајнинга система крипто валуте. Сервер може дати задатак корисничком уређају који је комуникацијски повезан са сервером. Емитер који је комуникацијски спојен са или који се налази у корисничком уређају може мерити активност тела корисника. Подаци о телесној активности могу се генерисати на основу активности тела корисника. Систем крипто валуте који је комуникацијски повезан са корисниковим уређајем може проверити да ли подаци о телесној активности испуњавају један или више услова које је поставио систем крипто валуте и пружити крипто валуту кориснику чији су подаци о активности тела верификовани.“

За сада говоримо о спољним сензорима који мере активност тела корисника електронским уређајима, међутим, ако узмемо у обзир развојни програм такозваног "паметног града" у Москви, где би ти сензори требало да се уграде у тело, са сигурношћу можемо рећи да план чиповања становништва Русијe постоји дуго времена и чим људи буду спремни, овај план ће ући у фазу реализације...

#Чип #Вирус #Корона #Опасност #Људи #Ризик #Здравље #Контрола #чиповање #Роботи #Новац


На крају желимо да подсетимо на чланак који је РИА Новости објавила 2017. године. Тамо се посебно каже да такозвани нанороботи већ постоје и они не само да могу да прате стање тела, већ и да интервенишу у процесу његових животних активности:

„Уместо традиционалних пилула и ињекција, наступају малени роботи, по величини упоредивој са молекулама. Када такве машине уђу у тело, врше дијагностику, проналазе узрок болести и одлазе до тела којем је потребна помоћ и још једна доза лека. Постоји неколико врста таквих машина - неке од њих убијају ћелије рака и бактерије, друге су укључене у анализе и праћење стања у телу, а друге изводе праве хируршке операције на молекуларном нивоу. Стварање таквих медицинских робота показало се изузетно тешким задатком - научници су морали да смисле како да их науче како да се крећу у простору, како да обезбеде енергију и како да их померају у правој линији. На пример, данас научници контролишу кретање таквих робота уз помоћ ултразвука, магнетног и електричног поља, топлоте и егзотичнијих облика електромагнетних и других таласа. Њихове батерије данас могу служити као молекули шећера и других супстанци унутар људског тела, као и различити спољни извори енергије, као „убодни“ електронски микроскоп или емитери разних дијагностичких уређаја. Разне органске и неорганске наночестице могу деловати као њихов мотор, мењајући облик и положај када се примењују магнетска поља или у интеракцији са различитим молекулима. Убудуће ће такви роботи бити у стању да реше разне проблеме, почев од уклањања крвних угрушака и холестерола и завршавајући са „проширивањем“ крвних судова и заустављањем крварења “.

Вероватно нико не сумња да ови микро прибори могу вршити било које задатке у оквиру програма који су им задати, све до контроле и промене менталног стања особе, убацивањем одређених супстанци. Људи који имају нанороботе у својим телима неће знати и разумети: да ли они контролишу себе и своје тело, или то чини неко извана...

Извор: „Информ-религија.ру“
Превод са руског: Борба за веру




ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: 

Др Јасмина Пеев: Нова економска ера по мајчинском укусу даровања (или POST KOVID-19 ERA) - КМ Новине

Др Јасмина Пеев: Нова економска ера по мајчинском укусу даровања (или POST KOVID-19 ERA) #POST #KOVID19 #ERA #virus #Mere #Kontrola Као лекарка која прати новости са разних језичких подручја, нисам могла да се начудим ''здраственим мерама'' које су владе предузимале по свету у такозваној пандемији.




ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: 

Проф. С. Првановић: Незадовољство народа у Србији огромно, сваког часа може доћи до опште побуне - КМ Новине

Проф. С. Првановић: Незадовољство народа у Србијиогромно, сваког часа може доћи до опште побуне #Profesor #Slobodan #PRvanović #Bojkot #Izbori #Izbori2020 #Srbija #Kosovo #Metohija #Izdaja #Režim #Vučić #Vlast Тренутно стање у Србији крајње експлозивно. Да су све опозиционе странке остале верне етичком аспекту бојкота данас би власт била смењена али је она већ сада изгубила легитмитет, каже проф Слободан Првановић у интервјуу за КМ Новине.




ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: 

НП Отаџбина: Ако министар Лончар брине о здрављу Срба са КиМ црно им се пише - КМ Новине

НП Отаџбина: Ако овакав министар треба да брине о здрављу Срба са КиМ онда им се црно пише Информација коју су пренели сви медији у Србији је, да од 650 оболелих од морбила 290 је Срба са Косова и Метохије. У процентима то износи око 40%.





КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2020 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине