Вести:

среда, 8. јул 2020.

Навршило се шест година од почетка рада КМ новина

среда, 8. јул 2020. | Уреднички колегијум 1

На Ивањдан 2020. године навршило се пуних шест година од како је интерент медиј српског народа са Косова и Метохије почео са радом.




Може се учинити да шест година и није неки број, али у околностима када се било шта покрене без икаквих средстава, без материјалне подршке а у средини којом владају, безмало без икаквог ограничења и кажњивости они који утичу на појединачне људске појаве и понашње, тај број ни мало није за потцењивање.

Материјална средства нису била највећа препрека, иако су често претила да угрозе опстанак КМ новина које су неколико пута биле близу гашења а једном чак и угашене на готово цео дан јер је истекао закуп за интерент домен. Оно што је био највећи проблем јесте све јача анти-српска струја и сваки други непријатељски фактор на Косову и Метохији.

Против државе Србије и целокупног српства на КиМ удружили су се не само историјски српски непријатељи већ, нарочито баш од времена настанка сајта КМ Новине, и они који су требали да представљају државу Србију и да бране њене интересе а то је Влада из Београда. Са њеном политиком издаје почео је да буја про-сепаратистички занос и на српској страни, како у јавним институцијама, тако и у научном свету али пре свега у медијима! Један за другим медији су се утркивали ко ће пре, више и на истакнутији начин да покаже верност албанском сепаратизму и да зарије нож лажи и подаништва што дубље у утробу Србије на Косову и Метохији.

Уместо државотворне, политика медијских редакција на српском језику, и у централној Србији али и на КиМ где Срби страдају пред очима тих истих новинара свакодневно, у редакцијама је завладала политика отворене и недвосмислене издаје у корист лажне, злочиначке и терористичке творевине шиптарских мрачних умова и још мрачнијих америчких, немачких, британских и других савезника који су на Косову и Метохији створили легло исламског тероризма у овом делу Европе.

Њима и данас смета глас истине са КМ Новина које откривају не само њихове лажи већ и да је могуће опстати, остати и истрајати у истини а бавити се овим послом. Проблем је то што "посао" такви лажи-медији претварају у бизнис који се одражава на њихове банковне рачуне и увећава их! За шаку долара медији су се утркивали не ко ће да буде добар, него више лош или зао. За хонорар они су продавали крв српских мученика њиховим џелатима, а то све више и бестидније чине из дана у дан.

Таква "уредничка политика" није заобишла ни предствнике Српске православне цркве, односно Епархије рашко - призренске на чијем се челу налази неканонски епископ Теодосије а она сва тако огрезла у безакоњу и пред Богом и пред народом, главна је спона између локалних криминалаца, издајничке власти у Београду и шиптарских сепаратиста. Ово је још и прво отпочело да се урушава и спроводи издају свеколиог српства на светој земљи, већег, снажнијег, светлијег значења и смисла него што то може да нам открије крилатица "српски Јерусалим". Да, Косово и Метохија, на чијем су тлу хиљаде светлих срспских витезова у само једном дану своје животе добровољно дали након што су се обожили Светим Причешћем оног Видовдана 1389. године на пољу Косову, Србе је приближило Богу и са Њим нераскидив савез склопило јаче него било шта друго не само у српској историји него и у светској јер нигде у једном дану толики број хришћана није свесно положио своје животу - за крст часни и слободу златну!

Иако неупоредиво нижег интензитета, ипак у пуном капацитету личних моћи којима располажу чланови и сарадници редакције КМ новина, истовремено са жаљењем констатујемо али и са поносом истичемо да смо били и остали једини слободан и бескомпромисан глас српског народа који се опире како издајничкој политици српских власти, чије име свакодневно помињемо али нису достојни да се нађу међу редовима свечане објаве коју би запрљали њиховим помињањем, тако и против албанске асимилације српског народа и његовне вековне историје, културе и духа али и против бруталних медијских лажи оних који су одлучили да се толико понизе и подају идеји чији су носиоци најбруталнији зликовци руку крвавих до рамена од невине српске крви. Глас који опомиње и подсећа да су Косово и Метохија српске светиње и земља, и ничија више!

Ми то не би смо могли без светлих и истински јуначких и спремних на жртву браће и пријатеља овог сајта који су, али уистину, као Божијом руком сваки пут послани да нам се нађу баш у моменту када су наше снаге биле на издисају а ми потпуно онемоћали. Ово је прави тренутак да им се и на овај начин захвалимо поред молитвеног помињања Господу да им подари свако добро, здравље и радост у овом а све то да крунише спасењем и вечним настањењем у Царству Небеском, у оном животу. Они су уистину били живи доказ учења вере православне да ми чинимо колико можемо а остало ће Бог који нас неће кушати искушењем већим него што ми можемо да победимо а на крају ће пружити руку Своју да нас подигне из пада, као што је чинио све ово веме кроз оне који су помагали у одсудним моментима.

И не само то. Још и више је значајна одлука појединих аутора да баш на нашем сајту објаве своје текстове први пут а онда на другим порталима, или да их објаве само на КМ Новинама. Храброст да се именом и презименом иступи на сајту КМ Новина, чак и после стравичног прогона актуелног режима који је започео маја 2018. године, сваки пут и у сваком случају вредна је поштовања и дивљења јер се свесно ризикује сопствени положај и излаже могућим невољама, а све то да би се на тај начин истакла подршка Истини и очувању српске државности и земље, светог Косова и Метохије, колико год је то могуће.

Тако је било, тако ће, верујемо свим срцем, и остати. Ма шта српски издајници било они на Косову и Метохији, било они у Београду и централној Србији чинили, ма шта светски владари одлучили и према нама починили, глас Истине који држимо ми и сви они који потом питању не праве ма какав компромис, својом силом и оштрином параће све њихове балоне којима се вештачки надувани уздижу у висине са којих ће се стрмоглавити у тренутку, као онда што је дух злобе и лажи попут муње строваљен у бездан. Зато нека нико правдољубив не одустане и нека се не умори, јер наше је да не дозволимо да се уврстимо у оне које ће праведни Бог као коров спалити на буњишту јер победа је Божија, а Он једини пут, Истина и живот. Наше је да на том путу издржимо а ако затреба - и да страдамо!

За крст часни и слободу златну!




ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: 

Навршава се пет година од почетка рада 'КМ Новина' - КМ Новине

Данас, 07 јула, навршило се пет година од званичног почетка рада малог али "жилавог" српског портала са севера Косова и Метохије, "КМ Новине". Да смо знали да ће бити овако, вероватно не би смо ни почели. Портал је замишљен као место које ће пружати сервисне информације о Косову и Метохији.



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: 

КМ Новине: Из четврте у пету (годину рада)! - КМ Новине

КМ Новине: Из четврте у пету (годину рада)! У понедељак, 7. јула 2014. сајт "КМ новине" је званично почео да функционише након кратког пробног периода. Данас се навршава четврта година рада нашег портала и улазимо у јубиларну пету, на огромно задовољство свих који на њему "раде".



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: 

Хакерско роварење по подацима КМ Новина - КМ Новине

У сервису код кога је регистрован наш домен примећен је упад на сервер са подацима КМ Новина, о чему су нас одмах обавестили. "Недавно смо приметили упад на сервер који садржи ваше контакт информације и личне податке" јавили су из нашег сервиса.




КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2020 ::    Хвала на интересовању

1 коментар:

  1. Поштовани чланови редакције,
    Честитам Вам шест година рада и борбе за истину и само истину.Ваш сајт заиста информише нас читаоце само истинитим информацијама са Косова и Метохије.Али,на Вашем сајту се презентују и теме које су од виталног интереса за Србски народ у целини.Свесни сте чињенице да је живот вечита борба између добра и зла.Ваш сајт је пружио могућност да се читаоци упознају са одређеним забрањеним истинама које потискује дневна политика.Ви се борите за истину,упркос свим тешкоћама и недаћама у којима се налазите.Свети Јован Златоусти је казао "До смрти се бори за Истину,и Господ ће побеђивати за тебе".Увек ће се наћи храбри људи добре воље да помогну рад Вашег сајта.Највећи србски војсковођа, војвода Живојин Мишић је својевремено казао "Ко сме ,тај може,ко не зна за страх тај иде напред".Дакле,имамо на кога да се угледамо.Желим Вам успешан рад са надом у боље сутра...

    Михајло





    ОдговориИзбриши

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине