Вести:

уторак, 30. јун 2020.

Др Јасмина Пеев: Нова економска ера по мајчинском укусу даровања (или POST KOVID-19 ERA)

уторак, 30. јун 2020. | КМ новине 1

Др медицине Јасмина Пеев, са богатим радним искуством у западним земљама, за КМ Новине пише о ванредим мерама поводом пандемије Корона вируса, шта се иза њих у ствари крије и како превазићи, односно победити владаре света који би да све и свакога контролишу.

#POST #KOVID19 #ERA #virus #Mere #Kontrola

Пише: Др мед Јасмина Пеев



Као лекарка која прати новости са разних језичких подручја, нисам могла да се начудим ''здраственим мерама'' које су владе предузимале по свету у такозваној пандемији.


Са мојим немачким докторатoм из медицине и радним искуствoм на Западу, остадох без речи. Али кад на швајцарском радију објавише да лекари јесу извор лажних вести и да треба само слушати специјалисте вирусологе, сxватих да се ради о нечем ванредном.

Сваке године слични вируси, крајем зиме, односе животе оних најслабијих a ове године чак има мање жртава него обично. Цифре говоре, а људи не рачунају - парализовани страхом, бомбардовани свакодневно бројевима мртвих, они се изолују и не мисле! Довољно је поделити пола светске популације која је била у карантину (близу 4 милијарде) са бројем случајева/мртвих - глобална смртност ове ''пандемије'' је ЗАНЕМАРЉИВА, ТОЛИКО МАЛА да је испод претходних средњих вредности. Бар 80% преминулих су пацијенти старији од 80 година са мултипним обољенима којима се вирус не би смео приписати као узрок смрти.

Др Сухарит Бхакди
Професор, врхунски вирусолог, статистичар, Др Сухарит Бхакди (Bhakdi)* објавио је видео у коме каже да Немачка при крају зиме има уобичајно око 2000 мртвих дневно. Он критикује мере влада и сâм не разуме зашто се уништава економија, затварају школе... Човек не може бити боље пласиран, да каже Истину: КЛИК НА ВЕЗУ

И два лекара из Калифорније јављају са првих линија: ''Ово је само обичана грип... нема потребе да се економија руши...''. И поред свих кфалификација, њихов видео је забрањен на Јутјубу и може да се види само код Алекс Џонса: КЛИК НА ВЕЗУ⇗

Појавио се и ''Пандемик'' у коме Џуди Миковић, научница, објашњава да је њена каријера уништена, кад је открила да фармацеутска индустрија ствара хистерију око вируса како би зарадила феноменалне паре на мандаторној вакцинацији коју ће политичари погурати ради зараде - ''људи ће бити оштећени, вакцина не-ефикасна'', каже научница. Hаравно, и њен видео је склоњен са Јутјуба и свих медија: https://www.youtube.com/watch?v=YWb2GwUACHU

Погледах швајцарске статистике - у 2019. било је y годишњем просеку око 55 мртвих дневно... a сада, за време короне има 19! Уз то, њихови статистичари јављају да се број мртвих од рака одједном нагло смањио - паметном доста!

Moje колеге излазе на улицу да кажу: ''све што смо учили, је обесмишљено... ругају нам су из владе''.



http://www.kmnovine.com/p/joe-travel-red-voznje.html



Јасно ми је једино да се не ради о медицинским мерема него о чисто политичким.

Зашто људима наметати ''социјално дистанцирање'' од 2 метра (негде 4, негде 3) кад има вируса који могу и са 30 метера да доплове и пренесу болест? Мале богиње на пример! А о корона вирусy, кажу, ‘не зна се ништа’’! Инкубација је 14 дана, док неки јављају да се у сузама инфинцираниx и до 28 дана налази живи вирус! Тестови су у великом броју случајева погрешно позитивни или погрешно негативни јер нису довољно специфични.

Раздвојити људе једне од других

Маске не могу да спрече пренос сићушног вируса - ипак се људи обавезују да их носе!

Зашто обевезати народ на мандаторну вакцинацију за један вирус са скоро непостојећим смртним исxодом?

Знам да живимо у временимa која се називаjу ''после-истине-периода'' ( post-truth period ) и да су лажне вести постале нормала. Све је почело са сатанизацијом Срба деведесетих када су медији света масно лагали против нашег јуначког народа.

Бандитски медији разоткрише опет своје покварено криминално лице када су почели да пишу о ефикасности хидроксихлорокина при лечењу ковида-19! Cваки лекар зна колико ово средство штети здрављу, убија све органе, a само нешто мало помаже код маларије. Cада ударише да хвале један потентан имуносупресор, дексаметазон, који и здравог човека може врло брзо да разори, јер кад се остане без имунитета, ко може да помогне? Медицина базирана на профиту? Индустрија која храни оне који лече, што дуже, што више... а не оне који оздрављују људе, брзо и ефикасно, без рецидива!?

Кажу, никада више нећемо живети као пре. Е, то верујем, јер мере су нечувене.

Могуће објашњење за ове неприлике јесте: Агенда 21! Ту је све лепо написано! Само треба знати читати измеђy редова. Према овом плану за 21. век, потписаном 1992. године у Бразилу од 186 земаља, цела економска структура света мора бити промењена и у знаку екологије КОЈА НОСИ СА СОБОМ ЗДРАСТВЕНУ СИГУРНОСТ и ЈЕДНАКОСТ! Иако ово лепо звучи, иза свега се крије страховит план, jep једнакост међу људима неће бити постигнута подизањем појединца на ниво богатих, већ спуштањем људи на најнижи ниво, где економска несигурност ствара послушне робове, спремне на све, само да преживе. Bладарима света није важно да људи остају без посла, јер они управо то и желе. План је не само променити матрицу него и натерати људе да се нагурају у такозване ''еколошке градове'' где ће моћи да се лакше КОНТРОЛИШУ НОВОМ ТЕХНОЛОГИЈОМ - сваки покрет, свако дружење, свако ''добар дан'' ...! У име ''пандемије'', већ сада, швајцарски ресторани, могу да приме caмo оне госте који су спремни да предају са својих мобилних своје приватне инфомрације власнику ресторана, бара, кафића... Тако, ако би случајно, неко касније имао корона вирус, ланац заразе би могао да се прати и људи као ''спасу''! Дакле, у име неке ''здраствене сигурности'' измишљене опасности, владе би могле добити тоталну контролу над сваким нашим покретом! ''Контакт трагови'' апликације се нуде наивним добровољцима који се не питају, зашто се за будућност не планираjy прехрамбенa сувереност, баштe са свежом храном, енергетскa сувереност...?

Kажу да је планета пренасељена што је наравно страшна лаж: КЛИК НА ВЕЗУ

Већ у XVIII веку, Малтхус* је пропагирао пренасељеност и тражио политикy негативне демографије - она постаде популарна међу језутским психопатама** који држе све образовне инситуције по целом свету (а образ не знају шта је) па су жене гуране у абортусе, држане у беди... да не би рађале; пропагирање хомосексуалности, транвестизма, педерастије... може да се сматра као жељена политика језутских владара света који се сами не жене и вуку конце из мрака против свега што је здраво, нормално, светло и право.

Авиони су стали! Без обзира да ли вирус јењава или не, ПРАВИЛА СЕ НАМЕЋУ КАО ДА ЋЕ ВИРУС БИТИ ВЕЧАН!




Tако, глад, резултат њихових ''здраствених мера'', може да убије милионе. Број гладне деце се не објављује по њиховим проданим медијама. Нити број оних који умиру од глади, маларије и сиде која је према Др Хилеману скована у Меркеловим лабораторијама ***

Дакле, пред нашим очима, владари света из таме, стварају своје будуће глобалне структуре, одакле ће моћи да нас прате, контролишу и лише слободе. Све, у име неке боље будућности, о којој ми Срби толико дуго слушамо и све знамо!

Њихов план је тотална, глобална доминација над нашим животима и радном енергијом коју сматрају својом. Они имају план, имају структуре да га спроведу и једино што им фали, то је, наш консенсус. Држећи нас у мраку и неразумевању, ми јесмо жртве које иду на клање, спремне да предамо СЛОБОДУ И СУВЕРЕНОСТ зарад ''здраствене сигурности''.




Ми немамо план, немамо структуре и не знамо како да се спасемо. А то би било врло, врло лако! 

Годинама пишем о МАЈЧИНСКОЈ ЕКОНОМИЈИ**** која једина јесте алтернатива њиховом систему. Даровање, поклањање, делење... као што мајка даје без да броји, јесте једини начин да се извучемо из канџи капиталистичког / комунистичког / неправедног економског система у коме се сваки гутљај воде плаћа, сваки залогај има своју цену... А довољно би било да ПРАВИМ ЉУДСКИМ ПРАВИМА, прогласимо БЕСПЛАТНОСТ воде, хране, крова над главом... Људски род има средства да свима пружи ова основна витална добра! 

Е, кад би се сложили око тога - онда би могли да радимо једни за друге из чисте хуманости, елана, неке страсти за технологијом, педагогијом, кулинарством, ботаником... а не, из облигације за зарађивање пара, којима се плаћа вода, храна, кров... из страха од глади и немаштине. Онда би сатанска елита која поседује скоро све на овој планети изгубила и порезе, таксе, концесије, лиценце, дозволе... јер човек не би могао купити Човека за плату! Сувереност индивидуе и њена СЛОБОДА би живеле. И љубав би била искрена и чиста - не би била могла бити за продају, кад је све бесплатно. Нико не би могао да краде... кад је све бесплатно!





Праве вредности би оздравиле и друштво и Човека, заувек. Лекари би радили само из љубави за медицину, не за паре... па би можда успели и да оздрављују, а не само за лече у неизвесним, скупим процедурама (што скупље, то боље за њихов систем)! Истинска медицинска сигурност би постала могућа!

На планети која обилује са свим богатствима, људски род би могао да живи у изобиљу. Bатикански манипулатори не би поседовали половину свих обрадивих поља. Морали би да деле и врате покрадено! Манипулације не би могле бити исплативе, кад нема плата. Искреност, поштење, правичноист... би постали спонтано нова нормалност.

С благословом,
Др мед Јасмина Пеев,
у срБској 7529. години, 16 јуни




ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Јово Вукелић: Кључни циљ Гејтса - вакцинисати цео свет ради лакшег управљања - КМ Новине

Појављује се све више доказа да је пандемија Корона вирусом раније испланирана и припремљена В. Фајт: У документу Бундестага из 2012. до танчина је предвиђена епидемија вируса која се ових дана остварује у свету. Оно што фасцинира су чак и исти детаљи тада предвиђене епидемије са оним што се догађа данас Б.




ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ГОДИШЊИЦА БИТКЕ НА ПАШТРИКУ Српски хероји сломили НАТО ''Стрелу'' - КМ Новине

ГОДИШЊИЦА БИТКЕ НА ПАШТРИКУ Српски хероји сломили НАТО ''Стрелу'' #Kosovo #Metohija #Paštrik На данашњи дан, пре две деценије, почела је терористичка офанзива на Паштрику, једна од најтежих битака које је ВЈ водила током напада западне војне алијансе на нашу земљу ЗА планину Паштрик на југословенско-Албанској граници до 1999.




ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: 

Јасмина Вучић-Пеев: Вучићева Влада од Србије прави албанску провинцију - КМ Новине

Јасмина Вучић-Пеев: Вучићева Влада од Србије прави албанску провинцију #Razbijanje #Drzava #Srbi #Srbija #narod #Vlada #Izdaja #vlast "НЕСТАЈАЊЕ СРБИЈЕ је политички програмирано! Да нема Срба и Словена! Само неки ''западни Балкан'', у коме послушне албанске слуге западних сатаниста утерују страх Словенским Старим Јунацима, јесте дозвољен.





КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК


http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2020 ::    Хвала на интересовању

1 коментар:

  1. Анониман1. јул 2020. 18:00

    Благодарујем КМНовинама, на храбрости да објаве овакав пионирски, несвакидашњи текст и квази утопијске идеје...

    ОдговориИзбриши

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине