Вести:

петак, 26. јун 2020.

Иван Максимовић: Kако Србе на KиМ у покорности држи Вучићева камарила

петак, 26. јун 2020. | Уреднички колегијум 25

”Политика” Александра Вучића према, и на Kосову и Метохији, таква је да се ни највиши државни службеници више не питају ништа пред локалним моћницима који воде и оранизују све послове, наравно - државне.

#Kosovo #Metohija #Srbija #Vučić #Kriminal #kamarila #KosovskoPomoravlje
Саша Милошевић Бели

Пише: Иван Максимовић



Новинари препричавају догађај када је директор Kанцеларије за Kосово и Метохију, Марко Ђурић, прекинут на пола изјаве док га је снимала ТВ екипа код споменика Светом кнезу Лазару, у самом центру северног дела Kосовске Митровице. У непосредној близини Ђурића зауставило се возило из кога је, како се то културно каже, шеф неформалног центра моћи Милан Радоичић махнуо руком и викнуо “ајде, Маркић, завршавај то” да би Ђурић одмах одмах прекинуо интервју и пошао са њим.

Тешко је описати запрепашћење које је то изазвало код присутних с обзиром да све то дешава на шеталишту којим пролази велики број људи у свако доба дана. Високи државни службеник, представник владе за питање од највећег националног значаја - Kосово и Метохију, у потпуности је подређен човеку који у том тренутку није обављао баш ни једну државну функцију!

Ђурићева политичка импотенција се огледа у томе што Радоичић није једини човек коме је он подређен а да обавља државну функцију нижу од оне коју он сам врши. Наиме, човек који је фактички и најмоћнија личност иза Радоичића јесте његова десна рука, Саша Милошевић Бели, како је за Магазин Таблоид потврђено из више извора.


ЧИТАЈТЕ МАГАЗИН ТАБЛОИД:
 https://magazin-tabloid.com/


Сврха сарадње Милошевића са Радоичићем јесу претње и уцене, тачније контрола свих запослених у остацима државних институција Републике Србије на KиМ, углавном у оквиру просвете, здравства, понеко представништво Поште као и привремени органи који представљају некадашње општине ликвидиране у корист сепаратистичких локалних управа. На челу ПО Гњилане, налази се управо Милошевић који је на то место именован марта ове године иако је све време “човек од акције”. Скупа са учешћем у албанским квзи-институцијама власти које су поверене Вучићевој “Српској листи”, они у потпуности контролишу сваког Србина и његову породицу у Kосовском Поморављу на начин на који то чине на целом Kосову и Метохији.

Наравно, сходно тој моћи доступни су им сви локални фондови те се проневере врше на много начина а за све то постоји директна сагласност, очигледно и смернице, самог државног врха Србије, то јест Александра Вучића. Ово потврђује чињеница да се држава оглушила баш на сваку притужбу и дојаву житеља, од којих су многе биле чврсто аргументоване, и одбила да реагује поводом незаконитих радњи које су постале свеприсутна пракса.

Огорчени Срби овог краја за Магазин Таблоид откривају како је Звонимир Васић, директор центра за социјални рад Kосовска Kаменица, са измештеним седиштем у Ранилугу, изразио јаку жељу да остане на тој позицији и након навршених 65 година када би по сили закона морао у пензију. Да би то могао морао је да добије одобрење од “врха”, односно челника иако неформалног ипак апсолутног центра моћи Саше Милошевића. Услов је био да на списак социјалних корисника убаци чланове СНС-а и Милошевићеве пулене. Тако се на том списку налазе многи запослени у “Kосовској полицији” и просветни раднициа циљ свега тога јесте што већи број сигурних гласова за Српску напредну странку, сазнајемо у овом крају.

Заменик директора Канцеларајије за Косово и Метохију Душан Козарев у друштву Саше Милошевића током посете Срба овог краја




Упућени у ове договоре тврде да је само прошле године, по том принципу, на списак социјалних корисника додато чак око стотинак особа, иначе запослених, што је противно закону. Запослени у овом центру нису учесници ових илегалних договора већ поштен свет који је приморан да се повинује вољи локалних моћника како би задржао посао. Страх нарочито долази одатле што су највиши државни органи игнорисали све захтеве да се заустави и спречи безакоње у овом крају. Тако је буџет ове установе оштећен за око 15 до 20 милиона динара само у току прошле године због чега би морало да се укључи и Тужилаштво, с правом сматрају овдашњи Срби.

Поред овога њих такође боли чињеница да је од музичке школе „Стеван Христић“ у оближњем Станишору, која постоје већ 41 годину, коју су похађала изузетно талентована деца и из ње излазила као изграђени музички ствараоци, направљена “црна рупа” културе и опште свести. Наиме, школа је претворена у приватну инситуцију у којој се послушнима додељују часови, упошљавају нови кадрови без икакве потребе па је по неколико предавача на једном предмету због чега нико нема жељу да “само он ради” а директори по смеровима власници су диплома ДИФ-а, кажу, углавном купљених.

Ова школа, док је вредело похађатије, бројала је готово 500 ученика који су освојили бројне награде на републичким такмичењима и музичким фестивалима а сарађивали су и са Београдском филхармонијом.

Упркос традицији, симболично уочи Видовдана, након што је реновирана средствима Kанцеларије за питања заједница при сепаратистичкој “влади” на KиМ, ова Музичка школа и Дом културе поново су отворени 27. јуна 2013. године. Свечаности поводом отварања присуствовали су Срђан Поповић, директор Kанцеларије за питања заједница, градоначелник општине Ново Брдо Бајруш Имери и тадашњи директор школе Саша Милошевић. Један од занимљивијих детаља који су се појавили након овог уређења, јесте натпис на прочељу “Music School”, па је тако на установи коју похађају искључиво српско деца, српски натпис замењен енглеским.

Срђан Поповић и Бајруш Имери приликом отварања реновиране школе

За исту школу средства за опремање музичког студија и нототеке, следече године издвојила је и Kанцеларија за Kосово и Метохију.

Школа је његов главни адут у контроли народа. Запошљава кога хоће и како хоће јер је у очигледној спрези са начелницом школске управе у Kосовској Митровици, Јасмином Дедић, чланом “Српске листе” и одборницом у општинској "скупштини" Kосовске Митровице по систему такозване "републике Kосово".

“Он запошљава а она на тај начин себи обезбеђује гласове. Kад дођу избори следи дојава који број да се заокружи и прича иде даље” одмахујући руком сведоче наши саговорници већ помирени са судбином да било шта може да узбурка духове правосуђа.

Овакво стање приморава многе родитеље да своју децу исписују из школа на KиМ и одлазе за централну Србију надајући се минимуму достојанственог живота. Све то боли али не изненађује.

Упућени наводе да је у Макрешу, селу у овом крају у коме Милошевић живи, продато доста српске земље у чему је, кажу, посредовао управо он. На том месту изграђено је више викендица чији су власници Аланци због чега се локални Срби осећају угрожено.

“Направио је кућу у Смедереву и купио 3 стана у Јагодини, а то са једном платом не може” извлаче логичан закључак саговорници Магазина Таблоид који кажу да би се разумело колика је пропаст настала, треба погледати ширу слику и ко све са ким сарађује.

О. Иларион (Лупуловић),
веза криминалаца са властима
Срж овдашњег проблема јесте веза Саше Милошевића са новопостављеним игуманом манастира Драганац, оцем Иларионем, некадашњим глумцем Растком Лупуловићем о коме је 2017. године, у броју 391, Магазин Таблоид објавио писмо читалаца под насловом “Оргијаши миљеници грешног владике Теодосија”⇗. Стање је тада било ужасно а оно што се не поправи неминовно се квари све више па је данас ствар много гора. Иларион је био прва спона Милошевићу са властима и онај ко му је омогућио да постане ово што је данас, један од најмоћнијих људи Kосова и Метохије.

Њих двојицу повезује и главни сарадник у пословима у и око манастира игуману Илариону Мирјана Симијоновић коју је народ прозвао “Ана Брнабић” због, како тврде, истоветних сексуалних склоности за које о. Иларион врло добро зна.
“Преко Илариона је ова лезбејка одборник у Скупштини општоне Ново Брдо и члан привременог органа. Kорист је то што их повезује. Мени се чини, Боже ме опрости, да је у питању служба. Оно што је важно је да је народ у њиховим канџама” каже један од наших скромнијих саговорника.

Мирјана Симијоновић као Ана Брнабић
Иако је тек изашла из средње школе, Мирјана је успела да изгради ауторитет и да се наметне народу због чега верују да је она један од будућих “представника Срба” овог краја, односно челник неке од структура власти на локалном нивоу и да је за то и припремају. Њена сналажљивост и утицај видели су се недавно када је почетком јуна, на празник Силаска Светог Духа на апостоле, умировљени епископ захумско-херцеговачки Атанасије (Јевтић) посетио храм Свете Тројице у Партешу. С обзиром да ни једни, па ни ови, представници локалних власти на KиМ из редова СНС-а нису верујући људи, нису имали представу да им у госте долази један од најжешћих критчара власти међу представницима Патријаршије, па су припремили дочек што су боље могли.

Мирјана је, вероватно не знајући за ставове владике Атанасија, организовала концерт фолклорног друштва и уређење црквене порте за ту прилику. Kако Мирјана “управља народом, пита се за све” позвала је сав народ да дође на службу како би дочек био што масовнији. На њен озив одазвали су се чак и они који једва једном годишње дођу у цркву.

Међутим, некако се сазнало за нарав епископа Атанасија и тако је у суботу увече, уочи славе, вршен жесток притисак чак и на свештеника да откаже добродошлицу владики и забрани му посету. Након што су схватили да се посета епископа не може одложити, и поред тога што су га означили државним непријатељем јер критикује Александра Вучића, “Српску листу” и криминалне структуре на KиМ, покушали су да издејствују забрану беседе након Литургије, како не би могао да се обрати народу јер су се бојали критике власти. Ни то нису успели па их је пред народом ипак назвао “шмокљанима” након чега су се разбежали, кажу они који су били присутни.

Све време док је трајала служба портом су се напето шетали чланови груше “Трећа смена” која је тај назив добила због “ноћних похода”, разбојништва, обијања кућа и пљачки које врше у Пасјану, махом над српским породицама.

Саша Милошевић (лево) приликомпосете патријарха Иринеја овом крају.



Саша Милошевић је толико утицајан да “може да забрани људима да спавају са женама” кажу, ваљда у шали. А оно што јесте збиља је да се издају прецизне наредбе у којим продавницама може да се купује а у којима не, као и у које кафиће може да се излази а у које не. Наравно, све са циљем да се што више новца слије у једну касу. Они који се не повинују наредбама доживљавају страховита малтретирања и терор на послу. Власници кафића такође су под огромним притиском јер оне који су “забрањени” послушници из редова “косовске полиције” чешће обилазе и гостима редовно наплаћују казне за паркинг чиме их одвраћају одатле.

Власт коју ови људи имају у својим рукама ничим није ограничена. Живот какав под таквом влашћу живи народ, може се назвати једино терором. Само то што се тешко може поверовати у такав криминал, задржава преостале Србе да се не иселе јер се надају да ће све то проћи. А траје већ седму годину и имало је огроман и поражавајући утицај на све који су остали, на више начина.

Они који се труде да реалније сагледају ствари, не верују да нешто може да се промени на боље у догледно време јер Саша Милошевић “ради по директиви из Београда и дато му је све, може човек све. Нико више не мисли својом главом, већ он мисли за све нас. Он прима огромну плату, његова жена прима две плате, његова мајка и отацпримају обе пензије, а овима које он запошљава је “довољно” 15.000 динара. Најнеморалније људе је Бели узео за сараднике, а поштене понижава. То је суштина. Човек је мали Аца Вучић. Они, у ствари, опонашају Вучића…” закључује један од саговорника Магазина Таблоид који је, након свега што нам је испричао, успео да се насмеје. Хладнији осмех од тог, и без наде, тешко да се може видети.



http://www.kmnovine.com/p/joe-travel-red-voznje.html




https://www.gmail.com/imaksmax@gmail.comauthor-picАутор: Иван Максимовић   l     Контакт


Одмах по завшретку студија почиње да ради као новинар, што постаје његово основно занимање, па тако његове фотографије и текстови бивају објављивани у свим водећим српским медијима.

По нападу Шиптара на север КиМ и подизању барикада, поново се самостално активира покривајући оне теме које су медији представљали лажно или их скривали. Постаје једини новинар на Косову и Метохији који отворено критикује државну власт и њену велеиздају почињену Бриселским споразумом.


Рођен је и живи на Косову и Метохији.

КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК


http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html

Извор: Магазин Таблоид    :: © 2014 - 2020 ::    Хвала на интересовању

25 коментара:

  1. Сматрала сам ову страницу веома озбиљну и једину која објављује само истину напаћеног народа, међутим са овим текстом нешто није уреду, да ли Вас је неко баш добро слагао или већ шта ли је? Не бих улазила у срж овог текста јер видим да је неко баш киван Саши, не бих ни да га браним али када напишем још пар реченица демантоваћу све.
    1. Шта је све урадио његов претходник Шандор? колико је он покуповао земље, механизацију делио родбини, кредите неповратне и тд...
    2. Браћа Ивановићи ведрили и облачили нашом општином Ново Брдо, делили дупле плате коме су хтели, присетите се да је Света своју жену упослио без конкурса и никада није одлазила на посао због тога је и кажњен условно од стране суда, није јој дао отказ, његов брат како уцењује женски свет да би их ставио на социјалу, и много још тога има.
    3. Шта сада доле ради Божидар Дејановић и Саша Мирковић, истерали 71 радника из општине да би Он, жена и два сина, брат Жарко Дејановић са синовима и ћеркама примали дуплу плату. Свим радницима у општини узимају по пола Косовске плате које наводно деле незапошљенима а истина је да деле само 20 % а 80 % иде у њихов џеп.
    4. Шта ради председник општине Партеш.
    Саша звани Бели је барем Српске институције довео колико толико у ред, поделио једнако свима братски како би преживели ова тешка времена. А ваш саговорник вероватно не може више да краде па му је неко крив.
    Саша, не мари за ове изјаве разноразне саговорнике теби свака част само настави овако и биће боље, остало ти је да очистиш горе у овом коментару поменуту багру која ти каља образ и позивају се на твоје име, овде код нас па и доле у Мораву. Крећем се доста и свуда и добро сам упозната са ситуацијом, знам какво је расположење код људи и шта причају, једино те лопови критикују.

    ОдговориИзбриши
  2. Поштована, Ваш коментар је одраз верног полтронства. Чуди ме да је уопште објављен.

    СВЕ ТО и о СВИМ ИМЕНИМА које овде помињете, писано је на овом сајту још оштрије и детаљније него што је у овом тексту. Неприлично је да сте коментарисали потпуно произвљоно и без икакве жеље и намере да будете доследни и истинити већ искључиво да радите у корист свог претпостављеног, односно свог газде - без обзира на све. Могли сте врло лако да обавите претрагу овог сајта и да се уверите да су сви ти људи на овим странама разобличени пред јавношћу. Узгред, овај је текст преузет од Магазина Таблоид... Ви чак ни то нисте "могли" да видите! Важно је само служити газди.

    Још једна ствар иде у прилог неистинама које сте изнели. Онај ко је свестан да говори истину, неће имати никакав проблем да се потпише што Ви нисте учинили већ коментаришете анонимно.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Пих испустила сам да се потпишем ништа намерно ево исправљам грешку овом приликом име ми је Савић Марија. Увреде као полтронство не бих да коментаришем и упуштам се непотребне расправе. Само морам на во да укажем. У другом пасусу " СВЕ ТО и о СВИМ ИМЕНИМА које овде помињете, писано је на овом сајту још оштрије и детаљније него што је у овом тексту" па настављате даље " Неприлично је да сте коментарисали потпуно произвољно и без икакве жеље и намере да будете доследни и истинити" Прво кажете да је о свим поменутим именима на овом сајту писано опширније (значи истина) а даље у коментару одмах оптужујете ме да нисам доследна и истинита. Тачно или није тачно ?

      Избриши
  3. Анониман27. јун 2020. 19:34

    Bratvo Ivco samo tako nastavi

    ОдговориИзбриши
  4. Анониман27. јун 2020. 22:16

    Prvo, izvinjavam se sto ne mogu doterati komp na cirilici. Iskreno verujem da cete napraviti izuzetak i objaviti komentar. Sve sto je napisano je potpuno TACNO! Sasa Milosevic preletac, pre bih rekao zahvaljujuci poltronstvu najpre Banetu Stojanovicu a zatim i najvise odbeglom bratu... njemu je dato da upravlja prosvetom i svim institucijama ali postoji sukob unutar tih krim..struktura. Tu su i braca Karleone iz Novog Brda i gradonacelnik Partesa Dragan Petkovic i Dejanovic falsifikator, i onaj mali kepec Aritonovic i Strpcanska mafija koji se povezali i sa albanskim krim...krugovima i protiv su Belog. Tu je i nepismeni lik Rade HARA, koji ni kriv ni duzan ima dve drzavne funkcije sto je nemoguce a ovamo za sitnicu drzava maltretira sirotinju. Isti Hara je sina zaposlio u NS a duprugu u skoli kod Belog vec godinama. Naravno uz blagoslov Sase Milosevica koji moc dobija nazalost od oca Ilariona iz Draganca koji je zestoko u politici( sudice mu Bog) i kod njega u Manastir se kadrovise, i ovaj Milosevic je cest gost tamo. Isto tako Milosevic ima kontakte i sa albancima. Kupio stanove zadnjih godina, zenu ili gospodju Milosevic uvalio na duplu platu i prima u zdravstvu oko 1.500 evra iz dva budzeta isto i on ko zna koliko a nije ni prosao pored fakulteta a kazu ima diplomu neku sto i nije cudno u danasnje vreme. O njegovoj genetici drugi put... Medjutim ni ovoj bratiji i samom Milosevic Sasi doci ce bolan kraj. Kad tad on ce zavrsiti pred sudom i bice kraj ali ce sa njim potonuti jos neki. Jer ovakvo stanje i mrznja je ogromna, kriminal i ostalo nikada nije bilo ovako lose cak i za vreme Slobe. Narod posvadjan.. i promenice se vlast jednom e onda Saso Milosevicu, poltroni... i svi vi ostali kradonacelnici itd gde cete??

    ОдговориИзбриши
  5. Анониман28. јун 2020. 11:32

    Они који знају овај текст је цела истина. А истина је за пљачкање буџета који је дозволио Директор Васић центар за социјални рад. И не које место му Бели упослио черку и зета

    ОдговориИзбриши
  6. Анониман29. јун 2020. 02:10

    O direktoru za soc rad, sta reci, ljiga, jadnik. Kad je trebao da se odrekne onih 100e Vucicevih, jedini se pobunio, kao aaaaa sta ce oni koji primaju duple plate, sto mora da se samo MI DIREKTORI ODRICEMO.
    ,Zaposlio gospodin osobe u centru koje su zavrsile neke kao fakultete a u srednjoj skoli ponavljali razred..eeej sramote... ali to je tamo ekipa, Zvonko frajer i debili oko njega.
    A sto se tice gosn Belija, sve sto ste napisali je 100 posto tacno.. bolesnik laze, maze.. kazu, nikog nije vratio da kaze ne moze to... ali cim izadjes iz prostorije, on ismejava prethodnog jadnika... svoje direktore po ustanovama, školama, zdravstvu...
    Za zokija direktora u gimnaziji kaze da je covek koga jedino pare zanimaju, dupe bi dao za pare.. za jednog poltrona sto radi neku praksu u med skolu, neki dalibor, kaze da mu takvi glupaci trebaju najvise... oni mafijasi u kos kamenici kaze da ih samo ceka kad ce da im smesti..ali kad su zajedno, kao med i mleko su.
    Stvarno mi se gade svi kolektivno i Daaa zbog ovakvih sljamova mi normalni odlazimo a oni neka budu nadredjeni sutra svojim muževima i ženama.
    Pozz

    ОдговориИзбриши
  7. Анониман29. јун 2020. 09:23

    Има и већих лопова али и Милошевић је од већих лопурди. Све само крими...и лопови. Ново Брдо,Ранилуг,Лјанга из Штимља пацијент... али један од највећих лопова и подмуклих љигана је Партешан,велики швал..са одборницом Драган Петковић сељоградацалник Партеси који опет иако су игралишта већ рађена изгласао на скупштини уз помоћ полтрона одборника где предњачи жена са основну школу од Моме Јанцића радника КЕК-а из Пасјан који је јавно говорио да је његов председник Хашим Тачи,сад тај дебил патриота а дибидуз билмез који не зна ни ко је председник Србије, који примају дупле плате као и њихове жене да гласају,још 80.000 евра украо за тзв санацију игралишта иако је исто толико пара отишло у предходни мандат Драгана Николића за исто то. Пола ће љига Партешка да стрпа у џеп свој и Хазиријев, кога тог љигу Петковића су продати ПАСЈАНЦИ полтрони ДОВЕЛИ НА ВЛАСТ,а човек нема 100 гласа у целу општину и сад препустио да Лутфи Хазири води општином ПАртеш и у општини ЉИГА НЕПИСМЕНА,СЕЉО ПЕТКОВИЋ запослио 8 албанаца у општину у Пасјане,албанизује општину по наредби Хазири ЛУТЕ где примио на посао рођаке Лутине супруге. А ти стоко Пасјанска гласај и сад мерите улице нек се албанци запошљавају у српску општину,а ви кукајте и у азил за боље нисте. Кримин..Петковића љигу од затвора за сада штити Хазири и то је та сарадња. Исти су сви неписмењаци и Љигани који су силом постављени и побиће се мњеђусобно за плен,а ПАртешки ЛЈИГЧА грцка га мандат још годину и побећи ће за Београд код деце где има неколико станова лопов љигави,али и тамо биће уловљен нећеш љиго утећи,злотвор и политићка кукавица. Шта је са чувеним аналитичарем из Шилова Станојковић Љубомиром који од критичара Вучића,набио га кум Саша Милошевић оћелео од лоповлука, у ПО Гњилане у Кусцу,а исти Станојкович је директор гимназије у шиптарској општини Гњилане код Хазирија.Две плате и функције ПАтриота ЗеЉадин из Шилов а продао 90 ари код цркве земљу и купио апартмане на златибор,гласај народе стоко. Пуно љигана а мала бара и појешће се међусобно за паре,пљачкајте али затвор вам виси о глави.И што би један старац реко,свако ко се овајдио од овог режима,паре ће дати на грубе ствари,те опљачкане паре од народа су им проклете. Бог је најјачи и бије јако багро. Багро издајничка.

    ОдговориИзбриши
  8. Анониман29. јун 2020. 19:47

    Pasjanci tražili ste gledajte hshshahaha

    ОдговориИзбриши
  9. ама је то "пих", видисе ваше васпитање.А ни читање вам баш не иде иако знате сва слова, то није довољно.Упростићу за Вас, Мирјана. Дакле - о свему томе је писано па је неприлично да сте поред свега написали да о њима није писано ништа. Значи све сте имали на тацни а Ви заглибили умутну воду да се доказујете без да сте проверили да видите да ли грешите. Грешите, али за људе попут Вас то је просто начин живота.

    ОдговориИзбриши
  10. Анониман30. јун 2020. 10:05

    Какве везе има Пасијане са овај текст, нек се Пасијанци и ми сви у поморавље запитамо зашто нема лекови у Болницу, инфузија и мизерне игле. Све то стигне из Београд али мафија у Болницу то продаје прибатним Апотекама у Лесковцу и околини. То треба да се запитамо сви ми у Поморавље.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Анониман30. јун 2020. 11:57

      Pasijanac,valjda Pasjanac ali ajd a vi ste u pratnji tih lekova cik uz Bg i znate kad stizu i jos imate kameru po Leskovcu pa vidite prodaju.Pitajte u Bg oni sve znaju zar mislus da id njih moze se sakriti to, bas ste mafija svi postali i sveznalice.Ako je tako krivi ste sto ne prijavite policiji ako imate dokaze odma prijava ako ne nije lepo da se lupeta jos i corka moze. cao

      Избриши
    2. Анониман30. јун 2020. 12:56

      Господине анонимусе из Пасијана(Пасјане зар не или Пасијаине није важно.),нема никакве везе ни лекови ни Болница,та прича о лековима је стара а нико не доказа ништа. Тако да мислим да су мало више селски аброви а мало мање истина али кој би га знао нећу да грешим душу,више је то да се прикрију пљачке по друга мерста ко општине,српске и албнске и тако даље,али као неко ко није са поморавља и Косовамогу вам рећи да чувате ту Болницу да је немате тад би видели, јер у Врање није болница већ лудница,ако немаш пара не шљиви те нико ни 0% ма можеш и да познаваш неког ма не шиша те, доле је већ боље,кудите овако а осмехујете се тамо,а лекова нема ни у Врању и ми идемо да купимо само нам напишу рецепт,а држава зна колико и да ли и шта даје није тако просто продати, кад видиш свуда мафија и сви смо ми мафија кад нам баце коску супер је све. Мафија постао народ и гласа за исте.Е море Пасијане тешке мафије смо сви постали и ја и ти и сви,тешко за нас.

      Избриши
  11. Анониман30. јун 2020. 11:17

    Пасјане а не Пасијане. То треба да питаш Београд да не иде баш напамет све, они знају боље него ми да ли и колико дају а и месецима смо узимали лекове у болници доносили нам ако нису били дужни иди па купи,чисто савет и да лепо поднесеш пријаву ако си видео да се нешто продаје у Лесковац,да будеш сведок заштићен ако треба и раскринкамо то. Шта је са пљачком на десетине хиљада евра само ове године из ове ваше Пасјанске општине Партеш,где су лекови и маске,везири итд које добијају од шиптарског министарства у Приштини,ко их продаје и коме,где су лап топ рачунари и прехрамбени пакети које УН донирао општини Партеш има пуно сведока док се прво истоварало у Партеш па је потрчкић градоначелников наредио да камион дође у општину да тамо нико не види док вршљају по роби али џаба видело је бар 15-а људи шта је било у камиону, да подели народу а ваш вајни градоначелник покрао или подели на неколико куће и слика то и готово.А стигло је поприлично. Много је помоћи стигло,ко је украо из те општине гдине Пасијанац. За то има пуно сведока што стигло,а за ово у болницу ако знаш одма им шибни пријаву да се све раскринка, али то не можеш као анонимус и прати их све али и ову општинску мафију вашу. Само савет.

    ОдговориИзбриши
  12. Анониман30. јун 2020. 13:08

    А какве везе има ПАСИЈАНЕ и болница и овај текст,објавите хвала лијепо за интинониман.

    ОдговориИзбриши
  13. Анониман30. јун 2020. 13:58

    Ова Мирјана само сматра, па остани на сматрање. Оба страница је једина која приказује право стање нашег друштва. То што се теби не свиђа је друга ствар.

    ОдговориИзбриши
  14. Анониман30. јун 2020. 16:36

    Kakve veze ima bolnica u PASIJANE ne zna ni ime sela sa ovaj tekst PASIJANAC.A i kmnovine cenzura u cemu ste bolji od srpske liste. Maksimovicu patrioto...

    ОдговориИзбриши
  15. Анониман30. јун 2020. 22:30

    Ја колико знам ЗЦ Гњилане је постала пропала институција јел Доктори не сви не раде свој посао како треба, него их занима шта други раде. Примају плату од 200000, за зини и отвори уста. Док јадни доктори у Србију примају дупло мање а оперишу главу и још друге захвате. То је срамота,док мед сестре праве филије и мешају селске лафове, сестре у Срб се боре са пацијанти

    ОдговориИзбриши
  16. Анониман30. јун 2020. 22:38

    Јел неко зна да Економска школа Гљилане -коју води Директор Миле пуних 15 година, а данас под шапом Саше Белог има више породиља и осталих пацијента него Болница. Ја молим Директора да отвори смер како се измишљају болобања и пљачка државе.

    ОдговориИзбриши
  17. Анониман30. јун 2020. 22:41

    Моме Јанцић КЕК је човек кога сви знају и који помаже народу колико може и своје паре даје. А 80000 е су за игралишта не за џеп, пише јавно за шта су намењена.

    ОдговориИзбриши
  18. Анониман30. јун 2020. 22:45

    За поједине квази Србе са Ким од 2000 до данас треба нови затвор да се направи што већи и да се ту затворе и да се похапсе. Ови данашњи попут Бели, Гару Перућа и тако даље одма да им се суди доживотна

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Анониман1. јул 2020. 10:10

      Квази анонимни тзв србине јел и ти спадаш у тај голем затвор. Буди скроман, тебе ће у затворчић мали без прозора поштено си то заслужио, они бар нешто раде а ти паразитираш и лебом те рани то што нападаш..А моме јанцић није вредан коментара потрчко технички јер са мозак не може да ради, и љубитељ Хашима Тачија свуда пише да моме воли хашима да му је председник,сирома не зна ко је где председник,побркало му се,мућка му се неписмен лик који уцењује Петковића ЉИГУ за још једну плату да би му жена са основну школу гласала где каже Пецони љига, није глуп моме пасијаначки ко што изгледа али пролази им време момчило ајде тате маме дајте паре манулаћ. А ти за пројекти си блес.. или се правиш,па мора бити јавно објављено,али није јавно кад се ради,колико се троши,ко ради,шта,.колико пљачка а и зашто се опет ради као покриће за пљачку нешто што је још Драган Николић радио и издвајао паре за то исто и то јавно објавио и сад исти стадиончеки,јер народу је до фудбала луд је народ без фудбал. Лопурде све видите за друге за себе не,ознојите гуз..па будите Бели образујте се,само, љубите му скуте за неку коску а овамо љагате. Бескорисни паразити поједини. Радите нешто корисно,нема од овога ништа. Поздравчић.

      Избриши
  19. Анониман1. јул 2020. 14:46

    Какви коментари боже боже, сви знамо ко је овде ко, што сад препуцавање треба. Ко је колико украо ко је љига све се зна. Ко сиса ко краде ко остало ради све се зна. Опуштено мало ботови

    ОдговориИзбриши
  20. Анониман1. јул 2020. 14:50

    Да није обај прави Новинар Максимовић и Бркић Таблоид не би имали занимацију. Хвала Брате Ивчо на овакве текстове. Моли те брат не због мене због ови на коментари дај још оваки чланци. Поздрав

    ОдговориИзбриши
  21. Анониман17. јул 2020. 11:02

    Ако су селки Аброби како вас полиција контролише од Бујановац до Ниш 3 пута, где види возило ЗЦ Гњилане одма претрес. И ако су селски аброви како је једно возило ухваћено како се лекови шверцују у Замрзивач. Дај те приче не продајте неком кад се све зна, али нема орган који ће да спречи ово

    ОдговориИзбриши

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине