Вести:

субота, 13. јун 2020.

Здравствено стање генерала Ратка Младића се знатно погоршава

субота, 13. јун 2020. | Уреднички колегијум 0

Здравствено стање генерала Ратка Младића се погоршава, што изазива велику забринутост, а медицински извештаји и даље се крију, рекао је за медије његов син Дарко Младић.

 #General #Ratko #Mladić #Srpska #Žrtva #NATO #Sud #Hag


Лекарски тим Ратка Младића сматра да је узрок погоршања стања унутрашње крварење, а његова одбрана упутила је захтев да Младић хитно буде пребачен у болницу у Хагу, како би се предузело адекватно лечење.

Обавештен је и Међународни Црвени крст, а Дарко Младић одговор очекује током следеће недеље.

"Сад је цијели предмет и пред предсједником Механизма и пред Жалбеним већем и пред Међународним Црвеним крстом који је надлежан да контролише њихов рад по питању здравља оптужених. У суштини, од било којих од тих три инстанци ми се надамо да ћемо добити одговор, а надамо се од свих. Осим тога обавијестили смо и Владу Србије и Владу Републике Српске о стању и они су у току и покушавају да нам помогну у цијелој тој ствари како би просто што прије генерала пребацили у болницу", рекао је Дарко Младић, преноси РТРС.


http://www.kmnovine.com/p/joe-travel-red-voznje.html


На седници Савета безбедности пре пет дана разматран је редовни шестомесечни Извештај о раду Механизма за међународне кривичне трибунале у Хагу, а помоћник министра правде Чедомир Бацковић је том приликом указао да се од породице Ратка Младића крију службени извештаји о његовом здравственом стању.

Подсећајући да је Младић био подвргнут операцији у условима пандемије и поред препоруке холандских власти да се не врше медицински захвати који нису хитни, Бацковић је навео да се не поштује одлука Жалбеног већа да се информације о здравственом стању Младића достављају његовом медицинском тиму једном недељно и да за такво понашање нема никаквих санкција.




ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Стево Мрђен: Србијо, врати се - КМ Новине

Још ми није јасно како је Русима важније питање генерал Ратко Младић него Србима, односно има ли Србима још ишта важно? Тим Одбране и породице Ратка Младића, организовали су 24. маја конференцију за медије поводом одбијања захтева за привремено пуштање на слободу генерала Ратка Младића из Хашког Трибунала.




ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: 

Последњи херој Отпора Новом светском поретку - КМ Новине

Последњи херој Отпора Новом светском поретку У апсолутно незаконитој судској инстанци познатој као Међународни трибунал за бившу Југославију (МТБЈ), 22. новембра ће бити изречена пресуда српском генералу Ратку Младићу. Рећи да је садржај пресуде унапред познат, не значи ништа.




ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

СРПСКИ НАВИЈАЧИ У АКЦИЈИ: Протест „Православне армије" испред ТВ Прве због увреда Ратка Младића - КМ Новине

уторак, 03. фебруар 2015. | КМ новине Чланови србске навијачке групе „Православна армија" као реакцију на приказивање документарног филма „Пад Ратка Младића", који српске јунаке приказује у негативном светлу, окачили су испред зграде „ТВ Прве" транспарент на коме се позива на пад „Прве Турске телевизије" преноси Србин.инфо.




КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2020 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине