Вести:

недеља, 21. јун 2020.

Албанци масовно прискачу Вучићу у помоћ надајући се његовом признању ''Косова''!

недеља, 21. јун 2020. | КМ новине 0

Вучићу је стало да по сваку цену задржи власт, не бира ни средства, ни начин а ни савезнике. Додуше, ове последње и не мења - Албанци су ту за њега!

#Избори #Србија #Избори2020 #Косово #Метохија #Издаја #Александар #Вучић #Београд #Албанци #Албанија
Савезници на једној - српски народ на другој страни

Хашим Тачи, неосуђени ратни злочинац али и осуђени убица српских полицајаца пре рата на КиМ који још није издржао казну за тај злочин, позвао је Албнце са југа Србије да изађу на данашње парламентарне изборе:

Он је на свом Фејсбук профилу навео да је "срећан што се цео албански политички спектар на југу централне Србије ујединио и излази на изборе и што се са заједничком албанском листом такмиче у изборном процесу".

Ово је други позив Хашима Тачија и подршка Албанцима да учествују на изборима а прошли пут се то десило јануара ове године када је "поздравио одлуку" док се још није знало тачно када и да ли ће они бити одржани.

“Поздрављам договор о стварању јединствене изборне листе албанских странака у долини Прешева, важно средство за политичко оснаживање и заштиту националних интереса. Такође, честитам вршиоцу дужности министра иностраних послова Албаније Генту Цакају на подршци у овом процесу”, написао је лидер косовскометохијских сепаратиста Хашим Тачи, тада на друштвеној мрежи Твитер.

По свему судећи ни ово није било довољно па је јуче и званична Тирана позвала Албанце са југа Србије да што масовније изађу на ове изборе.

Медији на тлу бивше југословенске републике Македоније, за разлику од српских, јављају да је и премијер Албаније Еди Рама навео да "обједињавање у гласању јача глас Албанаца".




http://www.kmnovine.com/p/joe-travel-red-voznje.html



- Желим високу излазност сутра на изборима и масовну подршку јединственој листи (Прешева, Бујановца и Медвеђе). Обједињавање гласова за уједињену долину јача глас Албанаца и даје репрезентативну снагу заједници која заслужује много више. Јака браћа, јединство чини моћ, написао је Рама на Твитеру.

Заједничко учешће албанских странака сајуга Србије на овим изборима, раније је поздравио и шеф албанске државе Иљир Мета, који верује да ће њихова сарадња гарантовати јачање гласа албанског становништва.

Еди Рама и Хашим Тачи

И овлашћени албански министар за Европу и спољне послове Гент Цакај, који баш тренутно борави у овом делу Србије, такође је охрабрио Албанце на југу Србије да гласају за заједничку листу кандидата која, како је написао на Фејсбуку, има пуну подршку Албаније и (албанских сепаратиста са) Косова (и Метохије).

Обједињавање политичких партија Албанаца из Прешева, Медвеђе и Бујановца постигнуто је управо опредељењем званичне Тиране где је и потписано јануара ове године.
Овде се не ради ни о каквој жељи Албанаца да створе јаку политичку струју у Србији, што и није могуће с обзиром на њихов број када се одузму они са КиМ који још увек бојкотују остатак државе Србије, већ о нечем сасвим другом.

Масовни излазак на изборе, на који позивају, доприноси стварању привида да су избори протекли регуларно, да су резултати важећи и да је све легално. А то се односи на Александра Вучића који има пуну подршку ЕУ и САД, свих оних старих српских непријатеља, да лажира резултате и себи обезбеди још један мандат.  

Након седам година Вучићеве власти и укидања српских државних институција на простору Косова и Метохије, у корист албанског сепаратистичког система, недвосмислено се може тврдити да Вучић жели и да је спреман да потпише коначну предају јужне српске покрајине. На такву издају нико други у овом тренутку није спреман или није у стању да себи безбеди привид легитимитета за то, због чега Вучићу у помоћ прискачу осведочени србомрсци и непријатељи, отворено као никада раније.

Његову спремност истакао је и сам Хашим Тачи јуна прошле године током панела у оквиру конференције ГЛОБСЕЦ у Братислави.

Тачи је тада предочио да је Бриселски споразум из 2013. године имао изузетан ефекат на односе "Србије и Kосова", јер су интегрисани територија, правосуђе, полиција и "успостављена је слобода кретања".

"Добили смо мултиетничку полицију и царину уз границу Србије и Kосова и склонили смо барикаде које се биле на северу. Имали смо први пут изборе на којима је учествовала српска заједница и изузетно ценим улогу председника Вучића који је посетио Србе и охрабрио их да учествују на изборима", нагласио је Тачи.

Хашим Тачи - од терористе до политичког савезника Александра Вучића

Он је још додао да Србија мора да ради на примени дела о енергетици и интегрисаном управљању границама. Нажалост, видели смо да су косвски сепаратисти присвојили енергетски систем Србије на КиМ и припојили га Албанији а да из Београда на све то није било никакве реакције! Више о томе можете да прочитате у тексту путем линка у дну ове стране.

Дакле, нема сумње да је управо њихов позив на "масовност" најбоља порука српском народу да се ови избори морају бојкотовати јер је то једини начин да се одузме легитимитет Александру Вучићу и да се спречи издаја Косова и Метохије. Ни један други начин то не омогућава да се уради политичким и мирним методама зато без двоумљења - БОЈКОТ!

Они који су уцењени, послом или на други начин, и "морају" да изађу на изборе, могу да бојкотују тако што:

- заокруже број који им је речено да заокруже, што је углавном број под којим је Александар Вучић

- фотографишу листић као доказ да су гласали.

- одмах затим заокруже или ижврљају листић како би постао неважећи!





ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Уз подршку Тачија Албанци са југа Србије са јединственом листом излазе на изборе - КМ Новине

Уз подршку Тачија Албанци са југа Србије са јединственом листом излазе на изборе #Srbija #Izbori2020 #Lista #Kandidati #Albanci #Kosovo #Metohija #Preševo #Hašim #Tači Илегални председник албанских сепаратиста са КиМ, Хашим Тачи, поздравио је, како је навео, одлуку Албанаца Прешевске долине да на редовним парламентарним изборима у Србији учествују са јединственом изборном листом.




ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ДИРЕКТНО ПРИЗНАЊЕ ИЗДАЈЕ КиМ - Тачи: Хвала Вучићу на свему! Вучић: учинио сам све што је требало! - КМ Новине

Осуђени албански ратни злочинац са Kосова и Метохије, Хашим Тачи, захвалио се Вучићу на све што је учинио да заокружи шиптарску независност током панела у оквиру конференције ГЛОБСЕЦ у Братислави.




ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

др Mарко K Jакшић: Вучића у преговорима нису занимали Срби, да одговара за велеиздају - КМ Новине

др Марко Јакшић: Вучића у преговорима нису занимали Срби, да одговара за велеиздају #dr #Marko #Jakšić #Vučić #Brisel #Kosovo #Metohija #Izdaja #Virus #Korona #Koronavirus Бриселским споразумом председник Србије Александар Вучић је погазио више од 60 чланова важећег Устава Републике Србије.




КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2020 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине