Вести:

понедељак, 4. мај 2020.

Србија као држава мафијаша - плаћеници диктатора Вучића и медији који ћуте, морају да одговарају! (ВИДЕО)

понедељак, 4. мај 2020. | КМ Новине 0

Диктаторски режим Александра Вучића уплашен је све већом побуном у народу и као што влада криминалом и бандама, тако сада покушава и да своју власт задржи!





Диктатор, не само Вучић него ни један, не би могао да влада да нема око себе људе који га у таквој владавини подржавају и оне који за новац чине све да би сопствени народ одржали у диктаторском казамату, у овом тренутку - највећем у Европи! Свако ко у томе учествује мора да плати за то! Цене је одредио Суд, зато боље Суд него да народ пресуди!

Неопходно је да се сав народ удружи и побуни као што је то учинила жена на овом видео снимку како би збацили јарам издајничког и криминалног режима Александра Вучића а њега одвели тамо где је оваквом злоупотребом власти то и заслужио - испрва у затвор а онда не на буњиште историје него ону црну страну која памти језиве и болесне владарске умове који су своје народе сатирали!

Срби ће морати да плате високу казну због свог досадашњег ћутања јер Бог је стрпљив али и праведан! Оно што смо замесили, мораћемо да кушамо. А много је тога - од издаје српских генерала и предаје Хагу да им зликовци и највећи непријатељи суде, за шта није крив само Вучић него и они који би да га смене - Ђилас, Тадић... па и Коштуничин режим који је ослобађао највеће шиптарске крвнике и злотворе. Затим издаја Косова и Метохије на коју сви ћуте, споразуми који су омогућили тровање народа, пљачкање државе, растакање на делове како би свако узео оно што жели, заборав жртава, довођење зликоваца и НАТО крвника у Србију да њоме владају, довођење и насељавање миграната и много, много тога још! Казна која нас чека за то огромна је и скупо ће нас све то коштати!

Ипак, да би смо умилостивили Бога и избегли најгоре неопходно је да сви одмах устанемо, да се не осврћемо шта нам каже филијала Сиенен-а у Србији то јест ТВ Н1, још мање на то шта кажу Вучићеви или Бриселско-Сорошевски медији и да збацимо јарам ропства како би смо спасили државу и народ који нашим бахатим одбијањем да то учинимо пре него што се десило, па и онда када су нам рубне територије биле отимане, то сада морамо у Београду!

Времена више нема - следећи тренутак је или наш или њихов! Зато храбро у побуну против криминалне власти и медија и да нам следеће инвестиције и капитални пројекти буду затвори у које ћемо на дугогодишње робије стрпати свакога ко је узео учешће и помогао овакав режим да се учврсти!

Храбрих примера има а ово је један од њих!






ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:  

НП Отаџбина: Политичка битанга Вучић се усудио да предаје српску имовину као личну - КМ Новине

НП Отаџбина: Политичка битанга Вучић се усудио да предаје српску имовину као личну #Kosovo #Metohija #Vučić #Izdaja #Predaja #Otadžbina У последње време скоро сва западна штампа бруји о тзв. размени територија између самопроглашене републике Косово и остатка Србије који су усагласили Александар Вучић и Хашим Тачи уз диригентску палицу Ричарда Гренела Трамповог човека за компликоване специјалне операције.





ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:  

Александар Вучић је слуга хрватског лобија и главни кривац за кризу са мигрантима! - КМ Новине

диктатор Александар Вучић кривац za кризу Србски Образ и СНП Наши указују јавности да је диктатор Александар Вучић главни кривац за новонасталу кризу са мигрантима и хрватском скандалозном забраном уласка свим српским држављанима и возилима, из најмање три разлога: Прво, зато што је омогућио неометан улазак огромног броја нелегалних имиграната у Србију и зато што их није на време усмерио ка Хрватској.





ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:  

Браћа Вучић наоружали Војску Косова - КМ Новине

По повратку из Њујорка српски председник Александар Вучић, којем су заплењени сви рачуни у иностранству, најавио је да ће сам донети тешке и болне одлуке, мислећи на признавање независности тзв. "републике Косово", како је то и неовлашћено потписао у Бриселу. Српска листа у парламенту Косова треба да изгласа Закон о Војсци Косова.






КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2020 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине