Вести:

субота, 2. мај 2020.

Тзв ''Косовска полиција'' привела возаче из НС због Путина и Вука Караџића

субота, 2. мај 2020. | Уреднички колегијум 0

Двојица српских возача приведена су на Косову и Метохији јер су на цистерне истакли фотографије Владимира Путина и Вука Караџића.

#Kosovo #Metohija #Vesti #Novi_Sad #Vozač #Policija #Privođenje


Шиптарски медији преносе да су камиони виђени док су возили кроз Пећ те их пријавили након чега их је такозвана "Kосовска полиција" привела и саслушала. Они су на задњем делу камиона српских регистарских таблица имали фотографије руског председника Владимира Путина и српског писца Вука Kараџица.

Две цистерне, на једној је била слика руског председника Владимира Путина, а на другој слика Вука Kараџића, новосадских регистраских таблица, заустављене су јуче (1. маја) поподне а возачи су одведени у полицијску станицу у Пећи.


Kамионе су, како се крећу улицама Пећи, снимили грађани који су фотографију и видео Путина описали као провокацију, након чега је лик руског председника био прекривен.


Нажалост, српски медији, односно уредници и новинари, још једном су прекршили новинарски кодекс али  изакон преневши да су сепаратисти са КиМ о овоме обавестили "државног тужиоца"! Након намерних излива полтронства према Хашиму Тачију од стране државне телевизије недавно, ово је превшило сваку меру! Овако брутална велеиздаја од стране медија у Србији мора већ једном да буде дебело кажњена а одговорни да заувек изгубе право на рад у јавном сектору! 

Такође, оно што нико није јавио јесте да камони припадају приватнику из Новог Сада који на сваком од својих двадесетак камиона има по неку фотографију а на једном од њих се налази и лик покојног глумца Бате Стојковића.







ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Нацизам државне телевизије: РТС славио Тачија па се извинио читаоцима - славећи га опет! - КМ Новине

Нацизам државне телевизије: РТС славио Тачија па се извинио читаоцима - славећи га опет! #RTS #Hašim #Tači #rođendan #čestitka Страница "Времеплов" РТС-а подсетила нас је да се "на данашњи дан", 24. априла, родио Хашим Тачи и то уз све почасти које доликују знаменитим личностима.




ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Вучић у интервјуу за "WSJ" најавио брисање Косова из Устава! - КМ Новине

Домаћи медији у потпуности су игнорисали Вучићев интервју за амерички "Wалл Стреет Јоурнал" у којем је најавио брисање Косова из Устава Србије. Вучићева скандалозна изјава да ће покренути иницијативу за брисање Косова из Устава Србије зарад европских интеграције изгледа да није посебно интересантна домаћим медијима - намерно или случајно, просудите сами.



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Промоција албанске државе на КиМ насрће и на младе - КМ Новине

Језгро људи који су из чисто материјалних разлога пристали да почине издају Косова и Метохије, сада нaсрћу и на младе људе желећи да их у то увуку а зарад још веће личне материјалне користи. Удружење "Синергија" је наводно извршило истраживање према коме млади све више желе да узму учешће у издаји Косова и Метохије.





КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2020 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине