Вести:

среда, 13. мај 2020.

ФЕЉТОН: Тајна шифра „С/1999/648“ У Резолуцији 1244 СБ УН - подметање и последице њене примене - l део

среда, 13. мај 2020. | Уреднички колегијум 0

"Завера САД, Ватикана и Немачке против православља, па према томе и против српског народа, договорена је 1976., 24. године, пре оружане агресије НАТО пакта"

Дуго планиране активности владара из сенке указују на очигледну мржњу према свему српском, нарочито православљу. / Фото-илустрација: КМ новине

У овом делу:
  • Ускоро се навршава 21 година од доношења Резолуција СБ УН 1244 којом је окончана НАТО агресија чије су последице по државу и здравље екстремне и данас.
  • Уништење Србије припремано најмање 24 године пре агресије - склапањем завере између САД, Ватикана и Немачке
  • Проф др Смиља Аврамов упозоравала да је један од основних циљева Трилатералне комисије уништење Православља
  • Сви значајни учесници процеса распада Југославије, нарочито "миротворци", чланови Трилатералне комисије и тајних друштава

Пише: Михајло Макић



Дана 24. марта 2020. године навршила се двадесет и једна година од оружане агресије на Савезну Републику Југославију (Србија и Црна Гора) коју је извршио НАТО пакт на челу са Америком, Немачком, Енглеском, Француском, Италијом и још четрнаест држава такозваног цивилизованог света.

Оружана агресија је извршена без дозволе Савета безбедности Уједињених нација. За време оружане агресије погинуло је око 2500 грађана Србије и Црне Горе, од тога деце око 30 %, рањено је око 10.000 грађана, од тога деце око 40 % , оштећене су 33 болнице, 480 школа, виших школа и факултета, 23 железничке станице, 16 путева, 14 аеродрома, 50 предајника, 35 електричних централа, неколико стотина фабрика, неколико хиљада стамбених објеката, многе цркве, манастири и историјски споменици на Косову и Метохији.

Материјална штета износи преко 100 милијарде долара. Агресор је бацио на територију Србије, поготово на територију Косова и Метохије, преко 10 тона осиромашеног уранијума. Са Косова и Метохије је избегло преко 250.000 Срба и других грађана.

Последице по здравље грађана су огромне. Према извештајима еминентних медицинских стручњака у Србији, број оболелих од малигних обољења је годишње око 30.000 а умире око 20.000 грађана.




Такође, ове године се навршава двадесет једна година од доношења резолуције 1244 СБ УН, усвојене 10. јуна 1999. године и којом је окончана оружана агресија НАТО пакта на СРЈ (Србија и Црна Гора). Доношењу резолуције је претходило потписивање Београдског споразума 3. јуна 1999. године. Након тога је пописан Кумановски споразум дана 9. јуна 1999. године, који је поред осталог подразумевао повлачење српске војске и полиције са територије Косова и Метохије, са људством, свом опремом и комплетним наоружањем.


ТAЈНИ СПОРАЗУМ АМЕРИКЕ, ВАТИКАНА И НЕМАЧКЕ О УНИШТЕЊУ ПРАВОСЛАВЉА 

Завера САД, Ватикана и Немачке против православља, па према томе и против српског народа, договорена је 1976. године. Дакле 24. године, пре оружане агресије НАТО пакта на СРЈ (Србија и Црна Гора), без дозволе Савета Безбедности Уједињених нација.



Покрет за Србију је организовао округли сто у Београду дана 30. октобра 2014. године под називом „Србија и Трилатерална комисија“. Повод је био заседање европске групе Трилатералне комисије у Београду од 31. октобра до 2. новембра 2014. године. Модератор округлог стола је био Оливер Вуловић, новинар. Учесници су били Милан Видојевић публициста и новинар, Љубомир Кљакић, политиколог и писац, Горан Петронијевић, адвокат. Први говорник је била проф. др Смиља Аврамов. Она је том приликом поред осталог казала:

“Између САД, Ватикана и Немачке склопљен је 1976. године тајни споразум у 11 таачака. Једна од централних теза овог споразума била је идеја о федерализацији света... Једна од тачака која је мене погодила, кад сам читала тај споразум, била је тотално уништење православља. Православље мора бити избачено из светских комуникација, као религија, јер је то једини хомогенизирајући моменат православних земаља који има политичке димензије, и глобализација уз Православље тешко ће успети. Отуда уништење Православља али и продор у Православну Цркву и бацање тешких пара да би се придобили поједини руководиоци Православља, и да би се на тај начин уништила срж теологије православне. Јер оно што су констатовали, а што је нама православцима који верујемо у Православље, врло значајно, и што је констатовано на једном од њихових састанака - да је једина теолошка мисао - павославна, која се може везивати са цивилним схватањем друштва и са оним што они зову глобализација, уз онај минимум социјалног момента.“

ПОГЛЕДАЈТЕ ВИДЕО: .

Проф. др Смиља Аврамов у својој књизи „Трилатерална комисија“ на страни 9. између осталог наводи: “У последњој фази постојања Југославије, у процесу њеног разарања (1991-1995) било је укључено неколико тајних организација. Сви такозвани посредници у југословенској кризи били су чланови једне, а понекад свих трију тајних организација: Савета за спољне послове, Билдерберг групе
Лого Трилатерале
и Трилатералне комисије. На истом послу нашла се и католичка организација „Опус Деи“. 

Савет за спољне односе САД основан је после конференције у Паризу 1918. године. Билдереберг група је основана 31. маја 1954. Трилатерална комисија је основана у Токију на оснивачкој скупштини од 20. до 23. октобра 1973. године. У ову комисију су ушли као представници Америке: Дејвид Рокфелер и Џералд Смит, за копредседнике Мичел Шарп, за заменика Џорџ Франклин и Чарлс Хок, за секретаре.

Представници Европе су били: Макс Конста и Џорџ Бартон, за копредседнике, Франсоа Дишен и Еђидио Ортона за заменике, Волфганг Хаге, Ханс Мол и Мартин Тринк за секретаре. Представници Јапана су били: Такеши Ватанабе за председника, Нобухико Ушиба за заменика, Тадаши Јамамото за секретара. Оснивач и почасни председник Трилатералне комисије био је Дејвид Рокфелер.

Дејвид Рокфелер

Он је све до 1975. године обављао и функцију председника Савета за спољне послове. Истовремено је у Билдерберговој групи представљао једну од најутицајнијих личности. У својој књизи др. Смиља Аврамов, на страни 47 пише „На оснивачкој конференцији ТК дошао је до изражаја јединствен став, да само једна извршна светска власт, што ће рећи светска влада, може савладати ирационалност националних влада, које су инфициране шовинизмом и социјалистичким идејама“.

лорд Питер Карингтон
У разарању Југославије учешће је први узео председник Билдербергове групе, лорд Карингтон, иначе британски аристократа. Европска заједница је, пошто јој је Југославија поверила мандат да посредује у изналажењу решења у југословенској кризи, ангажовала истакнуте чланове Трилатералне комисије и Савета за спољне послове. То су били: Сајрус Венс, лорд Овен, Ричард Холбрук, Столтенберг, Садато Огата итд. Они су учествовали у разбијању Југославије. Средства информисања, која су била под њиховом контролом у свему су их подржавала. (страна 117 и 118).



!!НАСТАВАК у суботу 16. маја!!




ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Државни врх Србије упозорен поводом заседања ''Трилатералне комисије'' у Београду - КМ Новине

Трилатерална група ће састанак одржати од 31.10-02.11. у београдском хотелу„CROWN PLAZA". ... Покрет за Србију ноћас упутио подсећање целом државном врху Србије да је управо наша земља, уз Русију која је главна мета, била и до данас остала, једна од главних жртава и мета политике иза које стоји ТК Покрет за Србију је обавестио Николића, Вучића и остале да је „Трилатерална комисија", на свом Годишњем састанку одржаном у Вашингтону 13-15.



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Рат против заборава професорке Аврамов - КМ Новине

Поводом смрти Смиље Аврамов, велике српске научнице и изузетно узорне личности. Професорка Аврамов је читавог живота била борац за слободу и правду, државу и нацију.



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Срби из Трилатерални групе зову ''председницу републике Косово'' у Београд (ДОКУМЕНТ) - КМ Новине




author-pic Аутор: Михајло Макић


После основне школе, завршио гимназију у Гњилану, дипломирао на Правном факултету у Нишу. Био запослен у органима управе у Гњилану. Од јуна 1984. до марта 2018. радио као судија у Општинском, а касније Основном суду у Деспотовцу где је обављао функцију председника Општинског суда (2001 - 2005). Активни је члан струковног удружења Друштва судија Србије од оснивања, где је у два мандата био члан Управног одбора. Био је први председник Одељења Друштва судија Србије за подручје Окружног суда у Јагодини.


Објавио три стручна рада из области јавног бележништва на Копаоничкој школи природног права, коју је основао академик проф. др. Слободан Перовић. Писањем почео да се бави од 1996. Ове године навршава се двадесетпет година од како је објављен први његов текст у листу "Нови пут " у Јагодини, под насловом "Судство мора остати самостално".

Рођен у селу Горње Кусце код Гњилана, живи у Деспотовцу. Ожењен, отац двоје деце. Активно се бави писањем хроника, студија и истраживачким радом.

Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2020 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине