Вести:

четвртак, 30. април 2020.

У Грачаници горела српска кућа

четвртак, 30. април 2020. | КМ Новине 0

У Грачаници је горела кућа Марка Ђорића. Целокупан кров је изгорео, а ватрогасци и комсије су пола сата пре поноћи успели да угасе ватру.

Кућа Ђорића у Грачаници

Четворочлана породица Ђорић није била код куће када је избио пожар. О свему су их обавестиле комшије које су приметиле ватру. За сада је искључена претпоставка о подметању пожара.
Ватрогасна служба је на терен изашла са три ватрогасна камиона, а ватрогасцима помаже и око тридесетак комшија породице Ђорић. На лицу места нашли су се и припадници такозване"Косовске полиције".
Због ватрене стихије искључена је струја делу Грачанице у близини хотела “Улпиана” и ресторана “Етно кућа”.
“Пожар је кренуо од крова, потпуно је изгорела кровна конструкција. Колика је штета не знамо, то ће се утврдити тек сутра пошто је ноћ и струја је искључена. Узроке пожара треба тражити у котларници или је струја у питању”, рекао је за локалне медије Драган Секулић испред ватрогасне службе.
Акцијом ватрогасаца и мештана, ватра је око 23:25 угашена. Ђорићи су пре пет година саградили ову кућу, након што су се доселили из Липљана.



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

СНС кадрови албанизују српску децу у Грачаници - КМ Новине

У спортском комплексу "Драган Џајић" у Грачаници одржана је "церемонија доделе признања и спортских награда" за најуспешније ученике и спортисте. Наиме, "Општина Грачаница" је обезбедила награде за најуспешније ученике основних и средњих школа као и спортисте и спортске клубове који су остварили запажене резултате током претходне године.





ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:<

Грачаница: Дечака ударио аутобус, ''Српска листа'', у виду помоћи, увалила шиптарске личне карте! - КМ Новине

Грачаница: Дечака ударио аутобус, ''Српска листа'' им у виду помоћи увалила шиптарске личне карте! #Gračanica #Kosovo #Metohija #Srbija #Srpska lista #Srbi #Beograd #Vlast #Izdaja За неверовати је да Срби у локалној шиптарској власти, али и у локалним медијима, користе и саобраћајне несреће да би албанизовали преостало српско становништво!





ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Има да нас нема - како су Срби са КиМ предати шиптарским квази - институцијама - КМ Новине

Напредњачки режим у Београду ствара привид да њихове акције на Косову и Метохији подржава народ, да се окупља око њих. Истина је само да су те "акције" усмерене на приморавање косовско-метохијских Срба да се повинују законима албанске администрације и законима њихове лажне државе, констатује Иван Максимовић, дописник Магазина Таблоид из Косовске Митровице.





КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
Извор: КМ новине    :: © 2014 - 2020 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине