Вести:

уторак, 14. април 2020.

Јово Вукелић: Кључни циљ Гејтса - вакцинисати цео свет ради лакшег управљања

уторак, 14. април 2020. | Уреднички колегијум 0

Један од главних разлога режиране пандемије Коронавируса је општа вакцинација
Лаборант у биолошкој лабораторији војне базе Форт Детрик у САД

  • Појављује се све више доказа да је пандемија Корона вирусом раније испланирана и припремљена
  • В. Фајт: У документу Бундестага из 2012. до танчина је предвиђена епидемија вируса која се ових дана остварује у свету. Оно што фасцинира су чак и исти детаљи тада предвиђене епидемије са оним што се догађа данас
  • Б. Гејтс: Вакцину ће бити потребно дати свим људима, што значи 7 милијарди и 700 милиона људи ће бити вакцинисано, хтели они то или не!
  • Б. Гејтс: Вакцина је најзначајнија ствар која је икад свету била потребна
  • Е. Сноуден: Контрола људи може се наставити и после краја ове епидемије и трајати заувек!

Пише: Јово Вукелић



Десетине стручњака из најразличитијих области већ десетак и више недеља трага за одговором који су главни циљеви ове глобално оркестриране пандемије корона вирусом, јер она по свим показатељима није настала природно и спонтано.

Написане су стотине текстова и анализа социолога, психолога, историчара, економиста, медицинских стручњака и политичких аналитичара, геополитичара и стручњака за безбедност у потрази за главним циљевима овог до сада незабележено снажног поремећаја живота на скоро целој планети, ако под тим подразумевамо предимензионирано, а не стварно егзистенцијално угрожавање попут светских ратова или пошасти попут колере или куге.

У првим недељама свет је био преплављен написима и тврдњама да је пандемију произвела Кина, да је она одговорна и да је главни кривац (узрочник) за њено ширење. У томе су предњачили медији са Запада, а најснажније оптужбе стизале су из Америке из Трапмповог тима, али и других центара моћи у САД. Медијска хајка против Кине била је заглушујућа, јер се ослањала на наизглед чврст доказ о првобитном појављивању болести. Пропагандна машина је рутински почела да експлоатише и злоупотребљава људски страх.


Професор Чосудовски са Кастром из доба када се бавио феноменом Кубе

Међутим, самостални истраживачи са неколико Универзитета и у Кини, али и из Јапана и Тајвана,из Канаде и Русије, а и сами кинески стручњаци почели су да објављују своје анализе у којима су утврдили да овај вирус није баш створен у Кини, већ да има доказа да је увезен и произведен у некој од војних или приватних лабораторија у САД, Британији или некој другој земљи Запада. (Чак је конкретно помињана лабораторија у војној бази Форт Детрик у којој је узгојен вирус короне – Ковид19.) То су са доста озбиљних аргумената показали научни истраживачи др Мајкл Чосудовски (1) из Канаде (портал Глобал рисерч) и др Лари Романов са Универзитета у Шангају (2).


Вирус је створен у лабораторији

Од тада је настала и траје велика полемика у многим земљама света и највећим светским медијима о томе да ли је епидемија већ раније припремљена до детаља, а вирус произведен у лабораторији и онда је само отворен „чеп из боце“ и пуштен вирус у етар. Тражен је одговор ко је то и зашто учинио, да ли Кина или САД или В. Британија. Односно шта је прави разлог овог биолошког рата. 

Болница у Италији, код Рима: Последице заразе корона вирусом су тешке за старије људе


Као што су западни медији оптуживали Кину, тако је велика група аналитичара и стручњака разних профила оптужила западне центре моћи и богате лобисте као што су Бил Гејтс и Џорџ Сорош и њихове компаније да стоје иза ове епидемије и да су креатори глобалног поремећаја економије, привреде, трговине, туризма и свих врста транспорта и саобраћаја у светским размерама.

Амблем Универзитета Џон Хопкинс где се врше
лабораторијска биолошка истраживања
Навођени су томе у прилог скупови које су поменути западни лобисти и глобалисти одржали крајем прошле, 2019. године под окриљем познатог Универзитета Џон Хопкинс из Балтимора у САД на којем су симулирали једну оваку пандемију и коментарисали њене тешке последице по светску привреду, популацију и економију. Све то чињено је управо на почетку избијања епидемије корона вирусом у кинеском граду Вухану децембра 2019, и то са фрапантном истоветношћу са каснијим стварним догађајима!

Тражени су и изношени различити аргументи и навођени главни циљеви овог земљотреса планетарних размера. Једни су тврдили да је циљ наношење велике штете економији и привреди Кине, други су наводили да је циљ пандемије смрт великог броја људи широм света како би се смањила популација, трећи су наводили да је циљ слабљење економске моћи земаља Европе и ЕУ, а четврти да је циљ слабљење позиције америчког председника Трампа и његово рушење како не би био поново изабран ове јесени за председника САД.




Пројекат епидемије Ковид 19 написан још 2012. године

Све ове тезе имају мање или више смисла и аргумената, али док је сада пандемија у пуном јеку у многим земљама западног света, где односи дневно хиљаде живота, посебно у САД, Британији и Француској, али и у најпогођенијим земљама Италији и Шпанији тешко је разабрати аргументе о основним циљевима главних креатора овог свеопштег зла званог Ковид 19.

Валтер Фајт: Документ немачког Бундестага из 2012. открива сценарио епидемије која се управо одиграва







Најдаље је протеклих данау откривању позадине ове режиране епидемије отишао у својим истраживањима писац и истраживач Валтер Фајт из Јужне Африке који је обелоданио документ немачког парламента из 2012. године. У том документу Бундестага до танчина је предвиђена епидемија вируса која се ових дана остварује у свету. Оно што фасцинира су чак и исти детаљи тада предвиђене епидемије са оним што се догађа данас, што све говори о раније добро припремљеним плановима светских моћника за овакву глобалну пошаст. (3)

Управо јуче, 12. априла проговорио је коначно контроверзни амерички милијардер Бил Гејтс! Дао је интервју британском Би-Би-Сију и потом и „Дејли мејлу“ у коме је у стилу невиности француске собарице критиковао надугачко и нашироко владе и државнике света, „како на време нису предузели енергичне мере у сузбијању епидемије, иако је било назнака да ће епидемија бити обимна и опасна“.(4)

Гејтс је у раљама интересних група за смањање и контролу људске популације





Почетком марта Синиша Љепојевић, познати политички аналитичар, виспрено је коментарисао једну сличну Гејтсову изјаву речима: „А одакле и како Бил Гејст зна нешто о корона вирусу? Да он није вирусолог или епидемиолог“?
У својој исповести, не скривајући по први пут крајње намере и циљеве ове очигледно одавно припремљене акције, чија је симулација чак и јавно извођена и то два пута (на Универзитету Џон Хопкинс и на Светском форуму у Давосу) Гејтс открива крајње намере и циљеве своје лобистичке групе.



Гејтсови циљеви и визије

Гејтс истиче: „Светске вође нису довољно уложиле у тестирање и опрему када се вирус појавио у децембру у Кини“, и додаје: “Није било довољно инвестиција у област тестирања и зато имамо стање неприпремљености и налазимо се на непознатом терену“.

Гејтсов основни циљ је да први што пре пронађе вакцину и зато не штеди у улагању неколико стотина милиона долара (250 милиона долара) у тај уносни пројекат. Гејтс је свој хитни план о финансирању седам фабрика за производњу вакцина против коронавируса саопштио пре десетак дана рекавши „да је свестан да бројни научници настоје да развију вакцину која ће адекватно одговорити коронавирусу и да је спреман раније да реагује како се не би чекало дуго на развој лека“. (5)

И на крају Гејтс без трунке устезања наглашава: „ Вакцину (цјепиво) ћемо имати у мање од године дана, ако се ослонимо на праве творнице и праву знаност. Цјепиво ће бити потребно дати свим људима, што значи 7 милијардии 700 милиона људи ће бити вакцинисано хтели они то или не! „Цјепиво је најзначајнија ствар која је икад свијету била потребна“, закључио је.


Војна база Форт Детрикт у САД: зграда у којој је једна од највећих и најмодернијих биолошких лабораторија


Тако је Гејтс открио да је један од главних циљева ове испланиране и раније припремљене пандемије: да се згрну нове десетине милијарди долара од обавезујуће вакцинације сваког живог људског створа на земљиној кугли, чију ће вакцинацију да плате државни буџети сваке земље понаособ под изговором бриге за народно здравље!

Наравно, то значи да ће Бил Гејтс и његове фабрике лекова ексклузивно продавати државама целог света вакцине против корона вируса или неког новог вируса мутанта којег буду пласирали међу светском популацијом! А то ће значити сливање нових милијарди долара у већ препуне сефове Гејстса и његових компанија, или компанија повезаних лица и група које он представља.

И то није све, и више од тога!

Сноуден упозорава на кршење људских права и приватности у току пандемије корона вирусом





Сноуден: Контрола људи може трајати заувек

Едвард Сноуден, најпознати светски „узбуњивач“ и стручњак за сличне пројекте које је спроводила ЦИА има искуства о улози безбедоносних служби у контроли грађана. Он упозорава:

„Праћење људи током пандемије вируса корона могло би да се касније претвори у апсолутно кршење приватности и људских права. Kада државе и владе осете моћ која долази са појачаним надзором и праћењем људи – они ће ту моћ настојати и да задрже. И то заувек!

Праћење локације корисника, камере за препознавање лица базиране на вештачкој интелигенцији, термалне камере, апликације за надзор… само су неки од начина на који државе контролишу особе које крше изолацију и карантин.

Kратка суспензија цивилних права лако се може продужити и месецима након кризе. Велико је питање да ли ће се државе тек тако одрећи те моћи коју су одједном добиле и за коју често имају велику подршку јавности.

– Након завршетка пандемије исте алате могу наставити да користе за на пример борбу против тероризма, али и за праћење и шпијунирање политичких непријатеља и других држави неподобних особа. Посебно упозоравам на коришћење вештачке интелигенције у праћењу људи – уређаји за препознавање лица државама дају невероватну могућност да у сваком тренутку знају где се одређене особе налазе.“ (6)

За сада, све наведено не може значити да су овај корона вирус заиста створили неки зли људи вештачким путем. Али недвосмислено јесно указује да су ти исти људи овај вирус потпуно искористили за стицање моћи и монопола над животима милијарди људи. Ово је наговештај практиковања даље контроле људи и њиховог понашања, размишљања, права и слобода.

Такође, ово је наговештај једне сурове принудне вакцинације за коју нико поуздано не зна шта доноси и какве скривене убитачне последице по људски род може да има. Ово је дефинитивно искорак ка покушају да се слобода људи драстично ограничи, чак толико да се више не може назвати слободом. Људска права, слободарство и хуманост биће замењени контролом, надзором и ропством, ако се свет томе не супротстави. 





1) https://izmedjusnaijave.rs/пројекат-епидемије-корона-вируса-ран

2) https://izmedjusnaijave.rs/у-већину-земаља-вирус-короне-је-стигао/

3)https://izmedjusnaijave.rs/епидемија-ће-вероватно-трајати-две-до/

4) https://www.jutarnji.hr/Бил Гејтс: Вакцина за Коронавирус је најзначајнија ствар која је икада била потребна свету

5) https://Бил Гејтс финансира 7 фабрика за произвдњу вакцина против Короне

6) https://Сноуден упозорава: Мере контроле људи током пандемије би могле да остану заувек




ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

600 врста вакцина за контролу мисли кроз аеросоле већ тестиране на људима - КМ Новине

Погледајте од 3:00, можете чути овог научника како објашњава да вакцина може „преобратити фанатика у нормалну особу". Нормална особа, наравно, значи особа која је послушна владајућем ауторитету. Ево транскрипта ове презентације: Научник: И то би имало ефекта који ће есенцијално преобратити фанатичну у нормалну особу...Публика: Како сугеришете да ће ово бити диспенсирано (распршено)?



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Монстроузно: Масовна стерилизација жена у Кенији у режији УН - ипак, све спасене - КМ Новине

Католички бискупи у Кенији су оптужили две организације Уједињених нација да стерилишу милионе девојака и жена под изговором програма вакцинације против тетануса који спонзорише влада Кеније. ОТКРИЋЕ. Светска здравствена организација и УНИЦЕФ су финансирали и организовали кампању вакцинације Кенијки против тетануса чији је резултат требало да буде масовна стерилизација.



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

НП Отаџбина: Ако министар Лончар брине о здрављу Срба са КиМ црно им се пише - КМ Новине

НП Отаџбина: Ако овакав министар треба да брине о здрављу Срба са КиМ онда им се црно пише Информација коју су пренели сви медији у Србији је, да од 650 оболелих од морбила 290 је Срба са Косова и Метохије. У процентима то износи око 40%.





author-picПише: Јово Вукелић      |      Лични блог: Између сна и јаве


Рођен је 1952. године у Херцег Новом. Дипломирао је на Филозофском факултет у Београду. Као студент (друге године) прогањан је па потом и осуђен 1974., на годину дана затвора, условно на две године због одбране професора које је у то време прогањала Брозова комунистичка машинерија.

Проглашен је морално-политички неподобним и зато годинама није могао да добије сталан посао. Учестовао је активно као организатор од средине 70-тих до 80-тих у скоро свим кључним акцијама против режима Јосипа Броза. Први је секретар Демократске странке 1990. године. Један је од оснивача Демократског центра (фебруар 1996.) У листу Политика (по приватизацији Политика ад) проводи седам година на руководећим пословима са високом стручном спремом. Ту покреће издавачку делатност – штампање књига.

Из „Политике ад“ у „Службени гласник“ прелази 2009. године, сектор Издаваштво, на место извршног уредника на позицији Уредник књига где је 2017. године дочекао пензију.
http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html

Извор: Између сна и јаве   :: © 2014 - 2020 ::   Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине