Вести:

понедељак, 13. април 2020.

''Карантин'' за светиње - у манастиру Раковица иконе окренуте ''леђима'' (ФОТО)

понедељак, 13. април 2020. | Уреднички колегијум 0

Током вештачки изазване светске пандемије Коронавируса, у Србији се дешавају многе ствари које се могу назвати "чудним" а уперене су против Свете православне вере. У томе учествују и представници СПЦ.

Иконе у манастиру Раковица

Још један у низу чудних догађаја који су последњих дана уперени директно против Српске православне Цркве и њеног светоотачког предања, а у коме учествују они који себе намећу за Њене представнике, јесте положај икона у манастирској продавници при манастиру Светих архангела Михајла и Гаврила, у Раковици, манастиру познатијем по том београдском насељу у коме се налази.

Неколико људи је поделило фотографије на друштвеним мрежама и бурно реаговало тражећи одговор на питање - зашто су иконе окренуте наопако?

Зашто су иконе окренуте за време карантина? Kо је ово наредио? Попови, зашто ово дозвољавате? - питају се верници који су објавили фотографије, дубоко погођени оваквим скрнављењем.















ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Узурпирана Епархија рашко-призренска помаже тзв., ''републици Косово'' у отимању српских цркaва (ВИДЕО) - КМ Новине

Узурпирана Епархија рашко - призренска на чијем су челу Теодосије (Шибалић) и Сава Јањић, незаустављиво помаже отимање српских светиња под плаштом обнављања и изградње цркава. Ово се не ради тек механички, протоколарно, већ са великом помпом и уз силне хвалоспеве, благослове, молитве за издајнике и захвалност Господу Богу што им је "послао човека".







ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Изјава Патријарха о одбрани светиња на КиМ - став ''карикатура режима'' - КМ Новине

У борби која замућује свест и чула, напорима како би се спречило чланство шиптарских сепаратиста у УНЕСКО, заборављамо да српске светиње, махом немањићке, не страдају само на Косову и Метохији. Постоји једна групица људи за коју највећи број медија остаје глув, нем и слеп.






ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Сведочење демона шта све данас подмећу људима како би их намамили у вечну паклену муку после телесне смрти - КМ Новине

Ево неколико ствари које су сами демони кроз опседнуте људе рекли - шта им причињава радост, а шта тугу; њима је једина жеља да ми овде пропаднемо духовно, да не маримо за своје спасење и да одемо к њима у вечну муку:







КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html

Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2020 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине