Вести:

понедељак, 6. април 2020.

Уочи годишњице бомбардовања у Другом светском рату, Београд светлео у бојама Немачке!

понедељак, 6. април 2020. | Уреднички колегијум 1

Други светски рат у Југославији започео је ужасним бомбардовањем Београда 06. априла 1941. Синоћ, уочи тог датума, Београд је светлео у бојама немачке заставе!

Бомбардовање Београд, 06. априла 1941. и ругање 2020.


Ни мање ни више него је то учињено "знак солидарности и подршке", како је јавности предочено.

Про-западни медији пишу да "у знак солидарности и подршке Београд наставља акцију осветљивања главних градских симбола у бојама застава држава које су највише погођене вирусом корона".

Тако је синоћ, уочи годишњице бомбардовања Београда, овј град "светлео у бојама заставе Немачке", што објавио један од СНС јуришника, заменик градоначелника Београда Горан Весић, на свом Фејсбук налогу.
Последице бомбардовања Београда

Тако су светлели мост на Ади, савски и Бранков мост, палата Албанија, фонтана на Славији и Народна скупштина били су пребојени бојама заставе Немачке.

"На овај начин Београд и Србија изражавају солидарност са борбом Савезне Републике Немачке са епидемијом вируса корона и саучешће са свим жртвама овог опаког вируса у овој земљи" - написао је Весић, преносе медији.

Да "пљунете" управу града Београда и градски менаџмент, због понижавања српског народа и слављења нацистичке Немачке, посетите Фејсбук страницу испод:



Невероватно је и не неукусно већ зликовачки на дан дивљања нациста у Србији изразити солидарност са борбом Немачке (то да се ради о Корона вирусу само је "смоквин лист" у целој причи) и још изразити саучешће свим жртвама. Наравно да се данас мора пружати подршка у сузбијању болести и санирању последиа али то није смео да буде 6. априла!

Осим тога, Немачка је не само у Другом светском рату починила геноцид, већ је то био други од три геноцида које је починила над српским народом само у прошлом веку!

Бомбардовање Београда
Када томе додамо да су жртве милионске у оба рата, да су само Усташе, диркетни извршиоци нацистичких намера на тлу тадашње Југославије, побиле такође преко милион Срба а да Немачка и данас пружа безрезервну подршку шиптарским сепаратистима и њиховим злочинцима, да предводи заједно са Америком, струју која отима Косово  иМетохију, гест којим се Весић хвали је садистички и зликовачки подухват ове власти.

Мало простора остаје нагађању и сумњама да се ради о омашци и случајно одабраном датуму када се сетимо да је 2017. године немачка комисија Бундестага најавила да на државном нивоу мора да се уреди питање о подизању споменика немачким војницима из оба светска рата и то у Крагујевцу, Краљеву и "неким местима у Војводини", другим речима тамо где су баш ти војници извршили најбројније маскре стрељајући, вешајући и убијајући на стотине и хиљаде људи па и деце, жена и стараца који нису били учесници рата.

За разлику од оног у Крагујевцу, о маскару у Краљеву се ређе говори.

Да би смо избегли замку релативизације смрти војника у рату, нагласићемо и да је убиство сваког српског војника на тлу Србије злочин јер иако је учествовао у рату он никога није нападао већ је искључиво бранио своју земљу.  

Пропорционално томе, сваки убијени немачки војник, осим оних који су одбили да учествују у злочинима над српским цивилима и због тога били стрељани од стране својих војника, јесте агресор и зликовац на кога приличи једино гајити сећање пуно презира и свест о злу које је чинио.

Али најистакнутији чин подршке зликовцима био је онај када је челник Весићеве странке, Александар Вучић, у Београд довео Герхарда Шредера, ратног зликовца, злочинца који је лажима подстицао и помогао почетак бомбардовања Србије 1999. године, на завршну конференцију Српске напредне странке.

Александар Вучић и странка СНС указали су највећу могућу пошту ратном зликовцу и убици српског народа, Герхарду Шредеру.

Такав чин подилажења и прослављања зликоваца и ратних злочинаца, као што видимо својствен је Српској напредној странци и не може се ни у овом случају сматрати омашком већ прецизно осмишљеном акцијом потомака комуниста и зликоваца који су заједно са анцистима учествовали у масовним егзекуцијама Срба што данас пред нашим очима прослављају.




ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Позвали Меркелову да положи цвеће у Шумарицама код Крагујевца - КМ Новине

Београдски форум позвао је данас немачку канцеларку Ангелу Меркел да приликом најављене посете Србији положи цвеће у Спомен парку "Шумарице" у Крагујевцу. Ту су немачки нацисти 1941. године стрељали више од 2.700 људи, од чега око 300 ђака Крагујевачке гимназије и њихових професора.зајамног поштовања између српског и немачког народа, Једнако би било прикладно уколико бисте поводом 16.







ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Српска шизофрена упорност за мир са Шиптарима и њихов повампирени фашизам - КМ Новине

Вест да су Шиптари са Косова и Метохије регистровали "Балистичку странку" није одјекнула Србијом. А и како би кад власт врши све већи притисак да се са њима склопи мир (читај - прихвати незаслужени пораз). #Šiptari #Balisti #Stranka #Fašisti #Kosovo #Metohija #Srbija #kmnovine Про-сепаратистички медији са КиМ, углавном на српском језику, јављају да је "ЦИК спреман за изборе".






ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

АП у служби нациста - КМ Новине

Новинска агенција Асошијетед прес је једина којој је било дозвољено да ради у Хитлеровој Немачкој, а приступ који је имала могла је добити само ако је интерес био обостран. Захваљујући сарадњи са Хитлеровим режимом новинска агенција Асошијетед прес (АП) наставила је да ради тридесетих година прошлог века, снабдевајући америчку штампу садржајем који је директно стварало и селектовало нацистичко министарство пропаганде.







КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html

Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2020 ::    Хвала на интересовању

1 коментар:

  1. Ayyy....
    Одвратно понижавање нашег храброг, јуначког Рода који је преживео толика терорисања западних психопата. Преживећемо и ову медијску анти-срБску пропаганду!
    Наш народ је паметнији него што неки у влади мисле да јесте... они који жале што нисмо протестанти!

    ОдговориИзбриши

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине