Вести:

петак, 13. март 2020.

Шиптари оптуже Србе, па онда тек траже сведоке и доказе

петак, 13. март 2020. | Уреднички колегијум 0

Више нема никакве сумње да такозвано "Сепцијално одељење суда за ратне злочине" у Приштини постоји само због прогона Срба - готово све оптужнице су по правилу без основа и без доказа.

Фото: Илустрација

Кадија те тужи, кадија ти суди. То се најбоље види на примеру Специјалног одељења суда за ратне злочине у Приштини. Јер овај суд, који је почео да ради јуна прошле године, има два судска већа, односно шест судија. И сви су Албанци.

Иста је слика и у Специјалном тужилаштву по чијим оптужницама се суди. Зато нема дилеме - сакупљени су за прогон Срба, што потврђују и оптужнице против наших сународника, које су по правилу без основа и без доказа.

Према наводима српских адвоката, таква је и оптужница против Зорана Ђокића (43) из Пећи, против кога је покренут први судски процес пред овим судом. Иако је досад безброј пута долазио на Косово, где је протеклих година и радио, чак и при међународним организацијама, Ђокић је ухапшен пре годину дана када се враћао из централне Србије на Космет. Ухапшен је у аутобусу у којем је био са малолетним дететом.

Тужитељка је предложила осамнаест сведока, од којих је половина сведочила у корист оптуженог! Подизање оптужница против Срба са КиМ, а да се притом докази и не назиру, постало је пракса. Довољно је да неком Албанцу засмета што његов комшија не жели да прода имање, што можда хоће да поврати посед или планира повратак на дедовину, ето оптужнице. А у потрагу за "сведоцима" и "доказима" креће се после хапшења.






Поменути "специјални суд" досад није процесуирао ниједног Албанца, иако је познато да на Косову и Метохији организовани криминал цвета и зна се да је то подручје оаза за терористе.

Тај специјални суд има једну мисију - да гони Србе како би се примирила албанска јавност, која ових дана страхује за даљу судбину "хероја" из тзв. ОВК. Зато је ваљда пред суд доспео и случај убиства Оливера Ивановића, а суди се "организованој криминалној групи". Наравно, у тој групи су сви Срби.


Д.З. - Вечерње Новости




ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

По шиптарској оптужници ''за ратне злочине'' на КиМ Србин ухапшен у Мађарској - КМ Новине

По шиптарској оптужници ''за ратне злочине'' на КиМ Србин ухапшен у Мађарској Суд у Будимпешти наредио је покретање предекстрадиционог процеса против држављанина Србије ухапшеног у Мађарској, а који је осумњичен за наводне ратне злочине против цивилног становништва током 1999. године на Косову. #Косово #Метохија #Шиптари #Злочин #Прогон






ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Шиптарски сепаратисти против Срба подижу оптужнице за случајеве које је УНМИК већ затворио - КМ Новине

Шиптарски сепаратисти са КиМ подижу оптужнице за случајеве које је УНМИК већ затворио #УНМИК #Злочин #Срби #Косово #Метохија #Србија #Оптужница #Шиптари #Албанци #Мржња #Освета #КМновине Српски адвокати са Косова и Метохије опомињу на нове случајеве шиптарског безакоња који све чешће подижу оптужнице за предмете који су давно затворени.







ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Борба за брата, у шатору испред мађарске амбасаде - КМ Новине

Борба за брата, у шатору испред мађарске амбасаде #Никола #Љубиша #Маниташевић #УНМИК #Злочин #Срби #Косово #Метохија #Србија #Оптужница #Шиптари #Албанци #Мржња #Освета #КМновине Уколико Будимпешта испоручи Љубишу Маниташевића албанским сепаратистичким властима на КиМ, то ће бити његов крај, каже Никола Маниташевић.







КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
Извор: КМ новине    :: © 2014 - 2020 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине