Вести:

субота, 14. март 2020.

Вучићевo знање о незнању

субота, 14. март 2020. | Уреднички колегијум 0

Непрофесионалност и неодговорност председника Србије Александра Вучића, по питању најважнијих националних проблема, изазива све већу забринутост.

#Вучић #Рауговор #Меркел #Косово #Метохија #ИЗдаја #Вирус #Корона #Коронавирус #Пацијент #Оболели


Како медији преносе Вучић је изнео "сатницу" видео разговора са Ангелом Меркел најављеног за понедељак.


Док се о том разговору извештава као да ће Вучић разговарати са првом српском експедицијом која је слетела на Марс а не о мање - више протоколарном државничком гесту, истовремено се показује доза неодговорности према угроженом делу своје државе у коју је тешко поверовати.

Вучић је медијима после седнице Кризног штаба за отклањање насталих и спречавање могућих штетних последица по привреду заразне болести ЦОВИД-19 рекао да не зна шта да очекује али да ће "о Косову (и Метохији) причати 15 минута, а знам да ћемо о корони разговарати пола сат".

Без обзира што је ниво панике поводом Коронавируса подигнут на екстреман, 35 оболелих ипак су далеко иза црте наспрам угрожености Косова и Метохије. А опет, о Коронавирусу ће се разговарати дупло дуже него о ситуацији на КиМ. Поред тога што минутажа у овом случају подсећа на разговор какав важне личности воде са неким споредним или небитним ликовима, она се још горе може поредити са подношењем извештаја посилног свом надређеном.




Нејасно је и како то да се толико разговара о Коронавирусу између Србије и Немачке када не постоје никакве везе, нити могу постојати, између ове две земље у њиховом односу према "популарном" вирусу? Чему такав разговор?

Наравно, Вучић није пропустио прилику ни да још једном нападне своје политичке противнике што и јесте срж његове унутрашње политике - називати најгорим именима и кукавицама оне са којима не сме да се појави ни у једном ТВ дуелу! Додао је и да "неки од њих само кукају по цео дан" иако не могу од њега да дођу на ред ни за један телевизијски или медијски термин па не знамо одакле му та информација уопште? Са друге стране, кад год се Вучић појави на телевизији и у било ком од неколико дневних обраћања новинарима, то увек подразумева енормну количину патетике и кукњаве.

Међутим, када су у питању шиптарски сепаратисти - Вучић о њима не зна ништа!

"Откуд знам шта ће они да раде, да ли ће да победе америчка или немачка линија, да ли ће покушати да се додворе Ангели Меркел, видећемо", закључио је Вучић о евентуалној одлуци да шиптарске илегалне власти укину таксе које су, по свему судећи, договорене и са њим између осталог. У прилог томе иде чињеница да је Вучић био у коалиционом савезу са шиптарским сепаратистима, тачније Рамушем Харадинајем, када је он увео те таксе. Самим тим, Вучић је преко своје "Српске листе" учествовао у подизању такси на српске производе.





ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Ангела Меркел није спасилац Европе, већ њен гробар - КМ Новине

Ангела Меркел није спасилац Европе, већ њен гробар Немачка канцеларка Ангела Меркел није спасилац Европе, већ њен гробар, оцењује портал Политико. "Чак и ако Меркелова успе да победи у Берлину и Бриселу, рат због њене миграционе политике биће настављен, као и битка за њену политичку будућност", наводи се у тексту.





ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Иван Максимовић: Одлуку је донео сам - КМ Новине

Иван Максимовић: Одлуку је донео сам Великоалбанска позадина Берлинског процеса: Вучић остварује вековни сан српских непријатеља. Ближи се час кад ће Вучић платити скупу цену поданичком односу према одлазећој немачкој канцеларки Ангели Меркел и оним либералистичким круговима у ЕУ и Америци, који су му све до сада давали подршку за растурање српске државе и храбрили га да призна албанску државу на Косову и Метохији.





ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Милован Бркић - Чекајући ново крвопролиће - КМ Новине

Познаник, који ради у дипломатији, саопштио ми је да има сазнања да се интензивно планира рат на Балкану, односно поновни напад на Србију, да је још скрате. Иза напада стоји немачка канцеларка Меркел, потпомогнута руским председником Путином. Он је спустио Русију на колена.







КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
Извор: КМ новине    :: © 2014 - 2020 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине