Вести:

уторак, 3. март 2020.

ОДВРАТНО: Кесић у својој емисији силовање назвао ''етно наслеђем'' и позвао мигранте да исто чине

уторак, 3. март 2020. | Уреднички колегијум 0

Водитељ ТВ емисје "24 минута" на Тв О2 (некада Б92), Зоран Кесић, у својој емисији силовање жена назвао "нашим" и "етно" наслеђем.

Зоран Кесић - наводно кроз шалу пласира најодвратније идеје мржње према сопственом народу


















Реагујући на народне патроле које су у Србији организовали млади људи забринути за све веће насиље миграната над српским становништвом, Кесић је у својој емисији силовање у Србији назвао нечим "што је наше", рекавши још да је то "етно" па чак и да је "народна ствар"!

Онај ко свој народ назове народом силоватеља, заслужује сваки презир и крајње озбиљно санкционисање, од давања забране да се бави послом којим промовише изопачене и штетне идеје, до надокнаде на име душевног бола и патње коју је нанео свим припадницима српског народа.


Као увод у ову огавштину, Кесић се послужио статитстиком чији извор није навео а истраживања вероватно спроводе такође организације и Удружења радикалних феминистикиња чије присталице отворено прибегавају насиљу и позивају на насиље па у сврху оправданости најчешће лажирају истраживања. То се лако може утврдити поређењем тих резултата са оним што сви око себе видимо и чујемо. Приметићете есктремну разлику и нетачност који сведоче да се ради о намерно лажираним резултатима.

Управо ту статистику Кесић је узео без икакве провере и у уводу истицао како се силовање у Србији дешава "искључиво од наших људи".

Дакле, не ради се ни о каквом новинарству већ о намерно осмишљеном методу да нас убеди да треба прихватити свако насиље од миграната јер смо "ми још гори". А то је управо метода којом покушавају да нас убеде да су Срби криви за сва зла на простору бивше Југославије иако су највеће и најбројније жртве управо Срби док су истовремено и највеће напоре да се дође до мира уложили такође Срби. Јасно је да Кесић ради за пројектанте уништавања Србије.





Наравно, све то вероватно по налогу спонзора а чије се лице и наличје могу препознати у извештавању тих телевизија где се форсирају све анти-српске као и теме које разарају српско национално биће, његове вредности и традицију покушавајући да их прикажу као нешто најгоре што треба презрети. Уместо тога намећу се изопачене навике Запада од педерастије, преко педофилије до мржње према човеку и енормног, неконтролисаног саможивља. Кесић је само један од пропагатора тог зла али ни мало наиван будући на популарност коју ужива међу неосвешћеним и жељним забаве Србима.

Увреде које је Кесић изнео у јавности, изазвале су велику буру на друштвеним мрежама:




Иначе, мигрантско насиље у Србији попримило је крајње озбиљан облик и обим а непрестано се појачава. Онај ко жели да такав тренд заштити, сам је пропагатор зла и злочина над народом у Србији и заиста мора да сноси озбиљне правне санкцие због тога како би се овом штетном тренду већ једном стало на пут!






ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Сорошева мрежа стоји иза мигрантске кризе на Балкану - КМ Новине

Сорошева мрежа стоји иза мигрантске кризе на Балкану #Srbi #Kosovo #Metohija #Iseljavanje #Progon #migranti #Albanci #Vlast #Beograд #кмновине Мађарски премијер Виктор Орбан оптужио је данас америчког финансијера Џорџа Сороша и његову мрежу за организовање миграција широм Балкана, преноси Танјуг.





ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Србија у милости и немилости 'мигрантских разбојника' - КМ Новине

Србија у милости и немилости 'мигрантских разбојника' #Migranti #Srbija #Pljačka #razbojnik #Mediji #Vesti #Kradja #Žrtve #kmnovine Последњих пар дана све више ФБР сарадника са терена јавља о неподношљивом терору „мигрантских банди" које некажњено дивљају по Србији- Проваљују у викендице, салаше, куће- јуче је један Београђанин послао слику „мигранта" покушавајући да провали у више станова.




ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

''Отели су нам душу и завичај'': Светомир Арсић Басара на представљању две књиге у САНУ - КМ Новине

Стварањем туђе државе на мом огњишту на Косову и Метохији, одузето ми је право на живот. Изложба мојих скулптура у Галерији САНУ обухватила је период од 1998. до 2018. године. У том међувремену Србију су, ни криву и дужну, бомбардовале најцивилизованије земље западне Европе, са Сједињеним Америчким Државама на челу.





КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК


http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html

Извор: КМ новине    :: © 2014 - 2020 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине