Вести:

субота, 8. фебруар 2020.

Сепаратистичка ''влада'', коју ''Српска листа неће подржати'', почела са активностима

субота, 8. фебруар 2020. | Уреднички колегијум 0

Сепаратистичка  илегална ''влада'' на Косову и Метохији, за коју је речно да неће имати подршку "Српске листе", одмах почела са активностима у које је укључена и та странка.

#Ivan #Milojević #Srpska #lista #Kosovo #Metohija #Izdaja
Иван Милојевић "министар" при сепаратистичкој власти из редова Вучићеве "Српске листе" на рапорту код надређене у оквиру система тзв "републике Косово" чије стварање помаже. Додатно, за кога ради може се видети и по заставицама на столу где се налазе америчка, застава ЕУ и такозване "републике Косово", од српских мотива и ознака - ни трага, ни гласа.





















Дан пре формирања илегалне "владе" шиптарских сепаратиста на Косову и Метохији, директор Канцеларије за КиМ Марко Ђурић, рекао је да та "влада неће добити подршку Српске листе".

Сутрадан ј формирана нова сепаратистичка власт у којој су се нашла два члана "Српске листе" на месту сепаратистичких "министара" чиме је управо омогућено њено оснивање и функционисање". јЈедан од сепаратистичких "министара" из тзв  "Српске листе",Далибор Јевтић, покушао је да се оправда тиме да они "нису у коалицији" што је од јавности оцењено - идиотским образложењем.

Дан након што је почела са функционисањем нова сепаратистичка власт, други "Министар" из "Српске листе" Иван Милојевић, отишао је на пријем код "министарке" за администрацију локалне самоуправе при тзв"републици Косово" Емилије Реџепи.

Из штурог саопштења се сазнаје да је "на састанку било речи о активностима оба министарства и будућој сарадњи усмереној ка побољшању живота грађана, са акцентом на невећинске заједнице".

Овим је још једном потврђена антисрпска политика Вучићеве "Српске листе" јер је српски народ на Косову и Метохији, иако у својој матичној држави, сведен на "невећинску заједницу" чим се утире пут одвајања Косова и Метохије не само територијално већ и из свести српског народа који овако приказан изгледа као да живи на туђој територији што је крупна и злочиначка лаж.




ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

др Марко Јакшић: У сенци косовске истине - КМ Новине

"Куриозитет је да је садашњи председник Репубилке Србије а ондашњи премијер у договору са Хашимом Тачијем отварао објекте у српским срединама које је изградила сепаратистичка власт у Приштини, представљајући грађанима Србије да је то учинак његове Владе".





ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

''Велика Албанија'' улази у дијалог Београда са шиптарским сепаратистима - КМ Новине

''Велика Албанија'' улази у дијалог Београда са шиптарским сепаратистима #Velika #Albanija #Srbija #Kosovo #Metohija #kmnovine Порука из Тиране да би власти ове земље и илегална сепаратистичка "влада" у Приштини требало да имају заједничку платформу за дијалог за Београдом уклапа се у великоалбански калуп који се на терену полако попуњава, а што западне земље засад немо посматрају.




ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Суманутост Вучићевих послушника попримила екстремно висок и забрињавајући ниво - КМ Новине

Суманутост Вучићевих послушника попримила екстремно висок и забрињавајући ниво #Kosovo #Metohija #Izdaja Такозвана "Српска листа" коју је Александар Вучић основао 2013. године како би неутралисао отпор Срба на Косову и Метохији и прикључио их сепаратистичком систему, пита где су ти Срби?





КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2020 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине