Вести:

петак, 14. фебруар 2020.

Француска гори, Макрон чешља бабу - нека се он мане КиМ, има преча посла у својој земљи!

петак, 14. фебруар 2020. | Уреднички колегијум 0

Медији јављају да је председник Француске, Емануел Макрон, упутио писмо такозваном "премијеру" косовских сепаратиста, Аљбину Куртију.

#Makron #predsednik #Francuska #Kosovo #Metohija #Srbija #Separatizam

Макрон му је честитао "избор на ту функцију" и истовремено затражио укидање такси на српску робу како би се омогућио наставак дијалога, преноси лист н албанском Газета експрес.

"Први корак би требало да буде наставак дијалога, за који сам спреман да посредујем, организовањем самита у Паризу, ускоро, са лидерима Косова (мисли се на шиптарске сепаратисте) и Србије, у сарадњи с канцеларком Меркел и високим представником ЕУ Борелом", написао је Макрон у писму које је у среду дипломатски изгредник на месту "француског амбасадора" у Приштини, Марин Кристин Бутел, предала Куртију.

Макрон је навео и да наставак дијалога подразумева акције обе стране.

"Обуставу стопостотне таксе од стране Косова (читај: албанских сепаратиста) и обуставу кампање против признавања Косова од стране Србије", написао је француски председник.


Овај срамни, скандалозни, увредљиви и пре свега безбедносно претећи садржај писма које је француски председник упутио новом илегалном премијеру албанских сепаратиста на Косову и Метохији, Аљбину Куртију, медији на српском преносе "ђутуре" то јест, без икаквих исправки које би показале да Макрон заступа страну западних агресора и злочинаца из 1999., пре свих Америке и НАТО пакта.

Поред тога ово представља дубоку неозбиљност јер Француска се гуши у нередима, диму готово свакодевних пожара на улицама и масовним протестима познатим као "покрет жутих прслука".

Зашто Макрон прво не би престао да чешља бабу док му село гори и пробао да реши проблеме у својој земљи пре него што настави да урушава туђу државу, у овом случају Србију?

Француски председник Макрон са супругом.


Хоће ли посредовање Макрона "уредити" стање у политички и безбедносно најосетљивијем  делу Србије, Косову и Метохије, као што га је "уредио" у Француској?

Политичари Србије, маскоте и марионете западног неоколонијалног господара, ћуте и јасно је због чега али зашто ћуте и прихватају оволику дозу понижења и сви медији на српском? Да ли се ради о удруженом злочиначком подухвату свих иоле утицајних у Србији, који су на западним јаслама, усмереном ка растакању државе Србије? Нажалост, све упућује на то. Зато би народ у Србији морао да одбаци лажне представнике, лажне вође и политичаре и да сам почне да сређује стање у својој држави остављајући надобудним, бахатим и перверзним европским и америчким политичарима да уређују своје државе. Макар то чинили нако како је учинио Макрон или Ангела Меркел доводећи реке миграната у Немачку која полако али сигурно губи своју самосталност, снагу па и идентитет. Нека они са sвојим чине шта им је воља, макар и мигрантима плаћали крију да живе  усвојој земљи, а ми са Србијом да чинимо шта је Божија воља и поредак. Срби у Црној Гори су најбољи показатељ да то јесте могуће, и те како.

Уреднички колегијум КМ новина




ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Жак Огар: Макрону ратни зликовци најбољи пријатељи, отказати гостопримство - КМ Новине

Жак Огар: Макрону ратни зликовци најбољи пријатељи, отказати посету На понижење Србије у Паризу реаговао је и осведочени пријатељ Срба, француски пуковник Жак Огар, који је у изјави за КМ новине иразио оштро негодавање и незадовољство. У краткој изјави, за коју је издвојио време током свог боравка у Африци, он каже "Наравно, стидим се због третмана указаног председнику Србије током прославе победе у Паризу.



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Поводом 20 година ''мира'' на Косову у француској катедрали се молили Алаху (ВИДЕО) - КМ Новине

Поводом ''мира'' на Косову у француској катедрали се молили Алаху #Francuska #Islam #Alah #Kosovo #Metohija Западњаци почињу полако да сxватају шта су учинили србском народу. Овај текст је превод са једног француског сајта који оштро напада своје политичаре, медијску манипулацију и америчкy превару.



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Реакције Срба на терористичке нападе у Паризу - КМ Новине

Медији фокусирани на једну тему већим делом свог програма - напад у Француској! А изван медијског простора, на друштвеним мрежама, народ у Србији изражава свој став... Ово је тек један делић забележеног мишљења и осећања Срба поводом напада у паризу.





КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html

Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2020 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине