Вести:

субота, 8. фебруар 2020.

Основно занимање Ненада Чанка: ''Професионалац У СТРАНЦИ'' (ВИДЕО)

субота, 8. фебруар 2020. | Уреднички колегијум 0

На Твитеру је објављен видео снимак ТВ емисије из 90-тих година у којој гостују Војислав Шешељ и Ненад Чанак. У једном тренутку дошло је до интересантног "открића" о занимању Ненада Чанка!

#Nenad #Čanak
Ненад Чанак






У питању је политичка емисија која се емитовала на Трећем каналу РТС а гости су, из дела који се може погледати, др Војислав Шешељ и Ненад Чанак.

На Шешељево питање "од чега живите", Чанак летаргично одговара "живим од својих прихода..."

Чанак је затим рекао да је по професији економиста а упитан где је радио док није постао Председник Скупштине АП Војводина, Чанак одговара:

- Ја сам професионалац у странци.


- Професионалац?

- ...у странци! - нагласио је Чанак.



Чанак је 1990. године основао Лигу социјалдемократа Војводине. Током рата у Хрватској, Чанак је био мобилисан у ЈНА и учествовао је у бици за Вуковар. На парламентарним изборима 1997. године био је изабран за посланика у Народној скупштини Републике Србије на листи Коалиције Војводина.

Председник Скупштине АП Војводине постао је 2000. и ту функцију обављао до 2004. године. Програм "Војводина Република" промовише од 1999. године а до данас је остао у водећим круговима који подржавају сепаратистичке тежње у Србији од Косово и Метохије до Војводине.

Да не преза од подршке не само сепаратизму већ и најужаснијим шиптарским злочинима, Чанак је сам показао када се сазнало за крематоријум у селу Клечка⇗ где су шиптарски сепаратисти спаљивали Србе. Ево шта је говорио о томе:

ПОГЛЕДАЈТЕ ВИДЕО:


Треба се запитати - шта овакав човек, који се не либи да каже да је "страначки професионалац",  што суштински значи неуки лењивац без икаквог животног искуства, а другим се послом никада није бавио, још и веома инцидентна особа са израженим одликама самољубља, увек спреман не само да подржи сепаратистичке покрете већ и злочине терориста који спаљују живе људе и децу које су пре тога касапили, злостављали, масакрирали... и то на начин на који размишљају фашисти - "да ли је дете јеврејско? Јесте, у реду онда", може да донесе српској политици чију је грбину зајахао још пре три деценије?

Немојте рећи - ништа! Јер извесно је да не може ништа добро да донесе али и те како много може оног другог, и већ јесте - и све то из разлога искључиво личне политичке и материјалне користи!





ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Ненад Чанак као слика истинских управљача Србијом - КМ Новине

Ненад Чанак као слика истинских управљача Србијом Србин није и не може бити "љевичар", "десничар", "центар"..., све су то измишљотине лажне демократије и подвале скривених владара наших живота! Политичка оријентација Србина је православље! А сви реални политички интереси имају у темељу Светосавље!





ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Војводина - сепаратизам од Броза до Пајтића - КМ Новине

У среду 2. децембра у 19 часова, у Клубу Зрно биће представљена књига "Војводина - сепаратизам од Броза до Пајтића". На представљању ће говорити аутори књиге др Јован Пејин, бивши директор Архива Србије, и Радивој Дабић, бивши председник Матице исељеника Србије. "Идеја нације у имену "Војвођанин" је идентична са реченом мађарском идејом нације "ердељизма" ми бисмо рекли "војвођанерства".





ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Бранко Драгаш: 00384? - КМ Новине

За кога је одређен позивни број 00384? Не знате. Вратимо се две деценије назад, када је дошло до распада Југославије. Припремале су се нове државе. Свака држава је добијала свој позивни телефонски број. Србија је задржала први број - 00381. Новостворене државе Хрватска и Словенија су добиле 00385 и 00386.






КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2020 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине