Вести:

субота, 1. фебруар 2020.

Сорошева мрежа стоји иза мигрантске кризе на Балкану

субота, 1. фебруар 2020. | Уреднички колегијум 0

Мађарски премијер Виктор Орбан оптужио је данас америчког финансијера Џорџа Сороша и његову мрежу за организовање миграција широм Балкана, преноси Танјуг.

Виктор Орбан




У свом редовном интервјуу јавном радију Кошут петком ујутру, Орбан је рекао да су организације које финансира Џорџ Сорош умешане у организацију миграција, преноси МТИ.

Орбан је окарактерисао Сороша као „светског олигарха број један” који финансира невладине организације, групе и активисте у мрежама које су, како каже, попут мафије.

Он је рекао и да се „политичари које Сорош изнајмљује” залажу за миграције, док се Мађарска томе противи.





ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Мигранти, јуриш! - КМ Новине

Скоро да не прође ниједна моја објава а да се испод не јави неко да ме смара са одбраном "европских вредности" од "злих миграната". Хајде онда да видимо како стоје ствари и са Европом и са мигрантима. Најпре неколико лако проверивих чињеница: 1) Први талас миграната који се запутио ка Европи били су косметски Шиптари.




ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Мигранти у Београду - много питања (ФОТО) - КМ Новине

"Осим наслова, ако се отвори и чита објава коју је саставио 'писмен' новинар са лакоћом се саставља тренд манипулације који указује мноштво разних тема које су искључиво афирмативног карактера". Листајући вести са интернета, отворио сам страницу Блица, у претраживачу вести поменутог сајта потражио сам објаве са кључном речи мигранти!




ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Србија у милости и немилости 'мигрантских разбојника' - КМ Новине

Србија у милости и немилости 'мигрантских разбојника' #Migranti #Srbija #Pljačka #razbojnik #Mediji #Vesti #Kradja #Žrtve #kmnovine Последњих пар дана све више ФБР сарадника са терена јавља о неподношљивом терору „мигрантских банди" које некажњено дивљају по Србији- Проваљују у викендице, салаше, куће- јуче је један Београђанин послао слику „мигранта" покушавајући да провали у више станова.





КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html

Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2019 ::    Хвала на интересовању

#Srbi #Kosovo #Metohija #Iseljavanje #Progon #migranti #Albanci #Vlast #Beograд #кмновине

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине