Вести:

среда, 12. фебруар 2020.

АРХИВА КМ Новина: 12. фебруар 2015 - 2019

среда, 12. фебруар 2020. | Уреднички колегијум 0

Из архиве КМ новина на дан 12. фебруар 2015. - 2019. Лакше је сагледати промене када их посматрамо скупа.




















Четвртак, 12. фебруар 2015. | КМ новине

ПO ДСС за КиМ: Србија не може без Бранковића - некад Вук, данас Вучић - КМ Новине

После предаје полиције председник Владе Србије Александар Вучић је поново погазио Устав Србије и предао комплетан правосудни систем државе Србије на Косову и Метохији самопроглашеној републици Косово. Док је потписивао Бриселски споразум Александар Вучић седео је, по речима својих сарадника, на неудобној и тврдој столици и за њега је та ситуација била болна, сада је био на мекој и ни да трепне предао је један од симбола државности Србије шиптарској страни.




Недеља, 12. фебруар 2017. | КМ новине

Директор ЦИА-е уручио ''шиптарски'' орден главном финансијеру тероризма - КМ Новине

Орден, што носи име Џорџа Тенета (чедо албанских емиграната, Клинтонов заменик директора и касније директор ЦИА-е - прим. прев.), принцу је у петак, у Ријаду, уручио директор ЦИА-е Мајкл Помпео. Сејмур Херш из Њујоркера у чланку Преусмеравање / The Redirection, пише: "Администрација је сарађивала са владом сунитске Саудијске Арабије у тајним операцијама чија је сврха била да се ослаби Хезболах, шиитска организација коју подржава Иран.




Понедељак, 12. фебруар 2018. | КМ новине

РТ: Формула дезинтеграције: Да ли ће Србија одустати од Косова ради чланства у ЕУ? - КМ Новине

Србија би могла одржати референдум о приступању ЕУ. Ово је најавио председник Републике Александар Вучић. Према анкетама јавног мњења, већина Срба подржава европске интеграције, али нису спремни да се одрекну Косова и Метхије због тога. Стручњаци верују да ће власти пронаћи начин да Косово де-јуре остане део Србије, али де-факто Београд ће изгубити своја права на овај регион.


Лепосавић: страховлада породице Јаблановић - КМ Новине

Општина Лепосавић на Косову и Метохији, прави је пример шта се дешава када се од злога отргне гори, у овом случају "владајућа", породица Јаблановић, која сама господари овим подручјем.

СЛАВА БОГУ Погледајте прво чудо старца Нектарија по упокојењу (ВИДЕО) - КМ Новине

Рука старца Нектарија Виталиса који се упокојио је мекана и гипка као да је заспао. Старац Нектарије Виталис стигао је у Камаризу 1966. године. Рођен је у Пиреју 1930. као Василије, у породици оца римокатолика и мајке православне вере, као 15. од 17 деце. Негде око његовог 18. рођендана, у априлу 1948.



Уторак, 12. фебруар 2019. | КМ новине

Србија није позориште - КМ Новине

Србија није позориште #Migranti #Srbija #Opasnost #Protest #Vlada #1od5miliona Руководству и организатору народног протеста "1 од пет милиона" Власт данас бруји преко ТВ емисија о програму повратка наших младих, а и за прихват многих странаца да живе у Србији. Прва вест служи да би ублажила и смањила последице друге.

Канцеларија за КиМ прецртава живе Србе! - КМ Новине

Канцеларија за КиМ прецртава живе Србе! #Kosovo #Metohija #Srbija #Kancelarija #Izdaja #Srbi #progon Одговорност за безбедност и егзистенцију моје породице је Ваша. Тражим одговор ко прецртава живе људе? Након новонасталих момената због своје личне сигурности и због безбедности моје породице, осећам потребу да се обратим Вама лично господине Ђурићу, као и господину Немањи Кијачићу, службенику Канцеларије за Косово и Метохију, који је детаљније упознат са оним што се догађало протеклих месеци.





Желим дневно ажурирање архиве КМ Новина

ДА
НЕ




КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html

Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2020 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине