Вести:

четвртак, 2. јануар 2020.

Оптужница против градоначелника Kлокота због отказа политичким неистомишљеницима

четвртак, 2. јануар 2020. | КМ новине 0

Такозвано "Основно тужилаштво у Гњилану" подигло је оптужницу против градоначелника Kлокота Божидара Дејановића. и директора образовања у тој општини Горана Маринковића због кршења равноправног статуса грађана и становника такозване "републике Kосово".

#Клокот #Божидар #Дејановић #Косово #Метохија #Србија
Од села направили "општину" шиптарске државе / Клокот, архива





 
Према оптужници овог сепаратистичког илегалног Суда, чиновници система албанских сепаратиста на КиМ, Дејановић и Маринковић,  су "оштећеној страни ускратили права утврђена Уставом и законом о раду, пошто није делила иста политичка уверења и на изборима је подржала другог политичког субјекта" на квази-изборима на којима су учествовала и ова двојица као чланови "Српске листе" Александра Вучића.

У оптужници је наведено:

"Чим је оптужени Б.Д. преузео функцију градоначелника Kлокота, поставио је Г.М. на место директора за образовање и сарађивао је са њим како би извршили притисак на оштећену страну да поднесе оставку".

Миодраг Маринковић злоупотребљава српску децу за промоцију свог положаја у оквиру система албанских сепаратиста, који му сада суде.

Наводи се да су на исти начин, не поштујући процедуре предвиђене колективним уговором и законом о раду, оптужени "селективно прекинули радни однос четрдесеторици просветних радника и десеторици здравствених радника у општини Kлокот са образложењем да су са њима склопљени незаконити уговори или да је смањен буџет, без било каквог дисциплинског поступка и упозорења, упркос важећим уговорима и законским решењима на снази" о чему је, али и о другим непочинствима над Србима, од медија на српском језику једини писао Магазин Таблоид ⇗.

"Оптужени су 14. марта 2018. године расписали конкурс и примили раднике у складу са политичким уверењима које имају као градоначелник и директор образовања, кршећи, негирајући и ограничавајући права предвиђена законом о раду", пише још у овој оптужници.

Иначе, Дејановић је једини човек који је био противкандидат "Српске листе" а кога је Марко Ђурић волшебно подржао на сепаратистичким квази-изборима на штету свог кандидата.

Божидар Дејановић у свом кабинету, са намештајем какав ни значајни функционери немају, показује свој комплекс "утицаја" док у намештеном разговору "са грађанима", заправо Србима који се крваво муче да опстану на косовскометохијској земљи, позира за промотивни снимак. У углу фотографију види се "Захвалница" са мотивима такозване "републике Косово" у чијем систему је успео да дође до моћи. Јасно је, у таквом систему се за Србе не може учинити ништа добро.

Тада и Дејановић постаје члан и функционер "Српске листе" а убрзо након тога уводи терор у свој крај, над становништвом српске националности, и долази на само чело издајничке колоне након што је постао први човек који је поставио таблу са натписом "република Косово" испред зграде у којој се налази његов кабинет.





ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Клокот: Срби под несносном тортуром локалних властодржаца - КМ Новине

Клокот: Срби под несносном тортуром локалних властодржаца #Teror #Srbi #SrpskaLista #Šiptari #Kosovo #Metohija #Mediji #Vesti #Separatisti #Žrtve Физички сукоб у Клокоту на КиМ, који је изазвао члан локалне власти и рођак властодршца по оба система, државе Србије и сепаратистичког илегалног режима, Божидара Дејановића још један је од низа скривених тортура са циљем заштите "угледа" овдашњих наметнутих бахатих и лажних представника Срба.





ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Иван Максимовић: Kако Вучићева власт сатире Србе који нису лојални албанској власти - КМ Новине

Иван Максимовић: Kако Вучићева власт сатире Србе који нису лојални албанској власти #Zoran_Kovačević #Ivan_Maksimović #Kancelarija #Kosovo #Metohija #Srbija Вероватно у настојању Kанцеларије за KиМ да спречи "буктање" истине о изданим Србима док агресивна пропаганда о "помоћи" тим истим људима запљускује и најдаље обале блатњавог океана медија на српском, свега сат времена након што је његово писмо објављено, уследио је први телефонски позив из ове установе и, наравно, прво обећање да ће ускоро бити пронађено решење.





ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Притисак и на раднике у Кос. Поморављу да присуствују скупу Александра Вучића - КМ Новине

У току су невиђена хајка, претње, уцене од стране директора школа и јавних институција над њиховим радницима са намером присиљавања да се сутра појаве на политичком митингу Александра Вучића.






КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
Извор: КМ новине    :: © 2014 - 2019 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине