Вести:

среда, 1. јануар 2020.

Стефан Вукоје: Срби немају шта да прослављају

среда, 1. јануар 2020. | КМ новине 0

Дошао је и тај 31. децембар, датум када се „дочекује“ нова година. Иако то није Нова година по православним обичајима,  велика већина Срба, нажалост слави ова међународни празник који нема везе с нама и који нам је наметнут.

#Нова #Година #Срби #Србија #Косово #Метохија

















Пише: Стефан Вукоје



Поставља се питање за сваког Србина и Српкињу: Имају ли разлога за славље у тренутку, када се спроводи удар на њихову веру, удар на њихову Цркву, када се спроводи план за одузимање њихових највећих Светиња у Црној Гори?

У овом тренутку нема места ни за песму, ни за славље, ни за весеље. Ова „нова година“ није донела срећу српском народу. Ова „нова година“ је тренутак обележавања године туге, године неправде, године трагедије која је за нама.
Ову „нову годину“ нећу дочекати онако како би требало. Ову „нову годину“ не могу дочекати радосно и спокојно. На крају, када се запитам, ја и немам шта да славим.

Док нападају Православље, док ми отимају цркве и манастире, Острог, Морачу и Ђурђеве Ступове…

Док је стални удар на мој мученички народ на окупираном Косову и Метохији, који живи у неизвесности сваки дан, док је свака Светиња на Светом Косову и Метохији у опасности, док окупатори и терористи спремају исти сценарио Грачаницу, Богородицу Љевишку, Девич, Дечане… ја немам шта да прослављам.





ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Чувени Фјодор Јемељаненко са српском заставом отишао у легенду - КМ Новине

Чувени Фјодор Јемељаненко са српском заставом отишао у легенду #Чувени #Фјодор #Јемељаненко #Србија #застава #легенда #ММА #Русија Чувени руски ММА борац Фјодор Владимирович Јемељаненко завршио је каријеру побједом над противником из САД, а тријумф након меча у Јапану прославио је носећи заставу своје земље, али и Србије.




ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Миодраг Зарковић: Ој, свијетла децембарска зоро - КМ Новине

Међу одлуке које су се показале дугорочно и дубински исправне, увек бих сврстао ону коју сам донео лета '95: Никад више у Црну Гору као туриста! И зато данас, док гледам нове изливе протисрпског лудила подгоричког режима, могу да будем спокојан у једном смислу: нити једним динаром нисам томе допринео.




ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Стефан Вукоје: Устају земље српске - КМ Новине

недеља, 29. децембар 2019. | Уреднички колегијум Ударају им на оно на шта су најрањивији, на оно на шта нико не сме да им дира, ударају им на оно највредније - на Православље, на Острог, на њиховог Светог Василија Острошког. Само су се преварили, јер против толике Божије силе не могу.






КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
Извор: КМ новине    :: © 2014 - 2019 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине