Вести:

петак, 24. јануар 2020.

Тужилаштво одобрило силовање и линч др Јоване Стојковић! (ФОТО)

петак, 24. јануар 2020. | КМ новине 1

Јуче је заменик јавног тужиоца, Г-дин Драган Даниловић, по скраћеном поступку – одбацио кривичну пријаву др. Јоване Стојковић, председнице покрета “Живим за Србију”, образлажући одбачај кривичне пријаве уз “аргумент” да таква претња код жртве није могла да изазове страх.




Једна од претњи коју су упућене др. Јовани Стојковић: “Бићеш силована!”; “У отпусној листи неће писати колико ће пута бити силована” , “Ја бих њу по скећеном поступку..” ; “Из затвора нећеш жива изаћи!”,.. итд., “Никако нису могле да изазову страх код др. Јоване Стојковић” , рекао заменик ОЈТ – Драган Даниловић и одбацио кривичну пријаву. Шта нам ово говори? Да је заменик ОЈТ послао директну поруку да треба силовати и линчовати др. Јовану Стојковић, као и све политичке неистомишљенике у Србији!

Image

Да ли је такав случај, када тужилаштво поступа по пријави чланова и функционера Српске напредне странке, није.




Пример: власника СРПСKОГ НАРОДНОГ ИНФа – су осудили зато што је у видеу који је ишао уживо на Фејсбук профилу, бранећи своје дете, поставио питање: „Где ћете, ако се запуца, видите да је народ бесан, како радите?“, ту се наводно уплашеним пронашао председник општине из Велике Плане, те су власника Српског народног инфа ухапсили и он је задржан 24ч, а онда и осуђен за угрожавање сигурности. Ако упоредимо ова два примера, јасно долазимо до закључка да су полиција, тужиоци и судови – све продужене руке владајуће Српске напредне странке и мафије! Искрено смо шокирани због овакве одлуке ОЈТ, а по пријави др. Јоване Стојковић и питамо све оне феминистичке организације, које штите права жена, где су сада да ово осуде, или можда др. Јована Стојковић није жена, можда то крије од очију јавности, па се само тако облачи и лепо изгледа?

Докле ће у Србији испаштати истински родољуби и борци за правду, за народ, децу и будућност и зашто се кривичне пријаве разматрају по функцијама, фамилијарним и мафијашким везама, а не по правди и да ли би се исто поступило да се ради о пријави некога од чланова и функционера Српске народне странке? Сви знамо одговор!





ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ЛИНЧ ФАРМАКОМАФИЈЕ НАД ДР СТОЈКОВИЋ; Мајку вишедетне породице терају са посла (ВИДЕО) - КМ Новине

ЛИНЧ ФАРМАКОМАФИЈЕ НАД ДР СТОЈКОВИЋ; Мајку вишедетне породице терају са посла (ВИДЕО) #Dr #Jovana #Stojković #Vakcine #Farmakologija #Autizam #Farmakomafija #Srbija Док се режим у својој медијској пародији згражава и лажно брине за жене (углавном СНС "тајкунке"), у исто време фармакомафија спроводи истински линч над угледном лекарком др Јованом Стојковић, која је и поред свих претњи стала у одбрану родитеља да сами одлучују о томе да ли њихово дете треба или не да прими ММР вакцину.






ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Др Јована Стојковић позвала да се вакцинашко тирјанство ''приведе познанију права'' (ВИДЕО) - КМ Новине

Др Јована Стојковић позвала да се вакцинашко тирјанство ''приведе познанију права'' (ВИДЕО) #Dr #Jovana #Stojković #Vakcinacija Др Јована Стојковић позвала да се безумљу фармако-мафије "стане за врат" и да се већ једном "приведе познанију права" како нас је Његош и позвао када се о тирјанству ради.






ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

СКАНДАЛ: На суђењу др Јовани Стојковић читали већ откуцани записник (ВИДЕО) - КМ Новине

СКАНДАЛ: На суђењу др Јовани Стојковић читали већ откуцани записник (ВИДЕО) #др #Јована #Стојковић #Суђење #Скандал #Вакацине #Опасност #Здравље Због отривања чињенца и упозоравања јавности на опасност од вакцина, као и залагање за добровољну а не присилну вакцинацију, фармакомафија је покренула поступак против др Јоване Стојковић.






КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
Извор: Српски народни инфо    :: © 2014 - 2020 ::    Хвала на интересовању

1 коментар:

  1. Ма те криминалне структуре које су се обрусиле на др.Јовану зензнули су се у једном И јадници нису свјесни да докторица Јована има петљу И срце истинске мајке србкиње И да је неце упласити а на нама који је подрзавамо је да се угледамо на њу И да помогнемо максимално ме само декларативно вец у сваком смислу јер људи моји ова зена се бори за насу ђецу

    ОдговориИзбриши

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине